Mainostajalle

Pages

Keräilijäsielu

lauantai 26. syyskuuta 2009


Suursiivous jatkui tänään ja vuorossa oli sukellus kellarikomeron syvyyksiin. Pintapuolisesti sieltä on tasaisin välein lentänyt kamaa roskiin tai mennyt kirpsalle, mutta täydellistä tavaroiden läpikäyntiä ei siellä ole tapahtunut sitten sisäänmuuton.
Kävin läpi kaikki sekalaiset pussukat ja nyssäkät. Sain taas kasaan ison säkin vaatetta kirpputoria odottamaan sekä tänne myyntiin sisustussälää. Kaikkea sitä ihminen onkin haalinut. Näyttäisi siltä, että mieltymyksiini kuuluvat ainakin vanhat meikkipussit ja bambit. Muoviset kultakalat kannoin myös kotiin odottamaan Vn kylpyhetkiä. Yhdestä laatikosta löytyi minun vanha pupupankki, johon pienenä säästelin mummin antamat kolikot. Taisin ostaa niillä sen ensimmäisen kaksipesäisen mankan. Toin pupun kotiin ja päätin ryhtyä keräämään sinne nämä kaikki tulevat kirpparirahat. Ostetaan niillä sitten Vlle se Hang it all -naulakko joku päivä.
Katsoin muuten juuri mitä se Hang it all maksaa. Ambient Directistä sen saisi postikuluineen 248 e:llä. Saa siihen vielä muutaman purkin ja purnukan myydä.

7 kommenttia:

 1. Bambit ovat ihania, samoin kultakalat. Mistähän mahtavat kalat olla kotoisin, meidän kylppärimme suihkuverhoissa jo seikkailevat yksilöt saattaisivat kaivata kaveria.

  VastaaPoista
 2. Hitsi kun mä en muista yhtään mistä mä olen ne hankkinut. Mutta siitä olen varma, että noin 10 vuotta sitten. En mä edes muistanut niiden olemassaoloa, kunnes tänään uivat vastaan. Mutta jos nään jossain, niin vinkkasen siulle.

  VastaaPoista
 3. Kultakalat ja pupu on tosi söpöt. Voin jo kuvitella Varpun kultakalojen kanssa kylvyssä - vau!

  VastaaPoista
 4. Ilmoitathan sitten täällä, kun olet viemässä kamojasi kirpparille myyntiin. Pakko tulla penkomaan :) t. Aino

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi ja ihania jutuja ja kuvia. Jään seurailemaan! : )

  VastaaPoista
 6. Joo, ilmoita kun meet kirppikselle, meitsikin tulee penkomaan sun ihanuuksia!Toi meikkipussisarja näyttää herkulliselta.

  Kettu

  VastaaPoista
 7. Juu kyllä täältä vielä kirpputorille riittää. Laitan sitten mainosta kun Vallilaan Varpun kanssa päädymme =)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground