Mainostajalle

Pages

pelastaja Dylon

torstai 24. syyskuuta 2009
Hilluttiin eilen hitusen Dylonien kanssa. Vanha turbaani oli haalistunut kauhtanaksi auringossa, faggareiden (huomaatteko, että olen oppinut tällasen uuden nuorekkaan sanan farkkulegginsseille) väri ei miellyttänyt ja äitiyspakkauksen ampparipuku ei oikein vaan ollut meidän juttu.
Varpu sai grungen bodyn, äiti sinitikkiset mustat faggarit ja jälleen kelpaavan turbaanin. Hyvä me ja kaikki vain n. 8 e (Dylonin hinta).

7 kommenttia:

 1. Jestas, täytyykin kokeilla! Olen katsellut äitiyspakkauksen tämän vuoden antia ja siellä on jotain vähemmän kivan väristä..dylon voisi olla ratkaisu:)

  VastaaPoista
 2. Mä en ole arvannut tytön vaatteita Dyloniin laittaa, kun pelkään, että kohta vauvan suukin on musta :D

  VastaaPoista
 3. Outi, juu kokeile toki. Puuvillavaatteet värjääntyy hyvin, mutta keinokuitulangat jää aina alkuperäisen värisiksi, mutta sehän meillä on vaan staili yksityiskohta.
  Riikka, totta vie saattaa väriä irrota. Mä heitin noi vielä heti perään uuteen 40-pesuun - katotaan mitä tapahtuu, irtooko vielä vai ei. Taidan lutkuttaa tämän illan bodyn hihaa ja kassotaan kuin käy =) Pidän ajantasalla.

  VastaaPoista
 4. Meillä meni vanhoja vauvan vaatteita mariinin värisen dylonin kanssa pussauskoppiin. Niks ja naks, syntyi ihania uusia sinisen sävyjä ja tahratkin peittyi!

  t. A&a

  VastaaPoista
 5. Jään seurailemaan käyttökokemuksia, jos ne on hyviä, niin ah, meidänkin vaatteet vaihtaa väriä!

  VastaaPoista
 6. Mitenkäs ovat värit pysyneet? Äitiyspakkauksen oksennuksenpersikat kaipaisivat uutta väriä päälleen.

  VastaaPoista
 7. Aa, hitsi unohdin vastata. Hyvin on pysynyt, eikun Dyloniin vaan!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground