Mainostajalle

Pages

Keittiöpyyhe on paras pyyhe.

keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Ja vanhan näköisiä astioita täytyy tietenkin kuivailla tyyliin sopivilla pyyhkeillä. Astioita etsiskellessä tuli vastaan muutama ihanuus. Almedahlsilla on aina ollut homma hallussa noiden keittöpyyhkeiden suhteen.

4 kommenttia:

 1. Kivojen astiapyyhkeiden suuri fani ilmoittautuu! Harmi vaan, että ne tuntuvat Suomessa olevan jotenkin tosi kiven alla. Tai jos kuosi on kiva, niin materiaali ei ole kovin imukykyistä. Mistä löytäis hauskoja ja laadukkaita, mielellään pehmeän puuvillaisia (pellavaisetkin käy) pyyhkeitä?

  Olipa muuten kivaa, kun tulin tsekkaamaan blogin ja täällä oli monta uutta ihanaa postausta! Oon ihan koukussa tähän, kiitos kaunis kuvista ja kirjoittamisesta! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja.

  Meillä on ihan niitä Ikean sinivalkoisia perusastiapyyhkeitä, tykkään niistä, kun niitä ei tarvitse silittää. Äidilläni oli tapana ostaa 70-80-luvulla sellainen kalenteripyyhe, jota sitten käytettiin keittiönpyyhkeenä, jotkut 70-luvun versiot taisi olla aika hienojakin, suurin osa kyllä aika kamalia...:) Tuli vain mieleen.

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat, varsinkin tuo ylimmäinen pullapyyhe! Meiltä löytyy mm. tuo yrttipyyhe ja saman sarjan vihannespyyhe. Täällä Tampereella Almedahlsin pyyhkeitä myy Keittiöelämää-niminen putiikki. Sieltä olen omanikin hankkinut + samoilla kuoseilla servettejä.

  VastaaPoista
 4. Ihania pyyhkeitä! varsinkin tuo ylimmäinen. Ja ihana blogi, toinen koukuttunut ilmoittautuu :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground