Mainostajalle

Pages

Kirppislöydöt

tiistai 24. marraskuuta 2009


Sunnuntain kirpparilla pikkusiskoni oli myymässä näitä purkkeja pois. Pakkohan ne oli pelastaa talteen. Ihanuuksille vaan ei ole tällä hetkellä mitään paikkaa (minkä sisko sanoi jo ostohetkellä, heh). Näin ne jo Vn huoneen piirustuspöydällä kynille ja muulle pikkutilperöörille. Ennen kun Vlla on edes sitä huonetta, niin nököttäköön nyt tuossa keittiönpöydällä. Yhteenhän voisi laittaa vaikka herkkumysliä, toiseen ja kolmanteen...öööh. Kauniit kaikesta tarpeettomuudestaan huolimatta. Minulle tulee mieleen sirkus, karkkikepit ja barber shop.

8 kommenttia:

 1. Kauniita karkkivärejä. Eiköhän noille käyttöä löydy. Lastenhuoneeseen sopivat erityisen hyvin.

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni meillä oli kotona noita samoja, kun olin pieni. Nostalgisen raikkaat! Taidat olla näiden "sirkus" -juttujen perään :) Eteisen laatikoston päällä oli samantyylinen rasia muistaakseni. Kivasti rikkoo musta-valkoisuutta.

  VastaaPoista
 3. Millä ihmeen kirppiksillä ihmiset oikein käyvät kun tekevät jatkuvasti aivan ihania löytöjä!?? Kysyn vaan. :D

  VastaaPoista
 4. Hei ihania! Mä olen mummulasta kerran pelastanut kolme samanlaista. Tumman ruskealla raidalla. Ne ovat nyt varmaan pari vuotta ollut laatikossa TYHJÄNÄ. En ole osannut käyttää, mutta uus näkökulma tuli nyt... eli lastenhuoneeseen! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia blogissasi. Itse taistelen että saisin kuviini edes sen verran valoa, etttä erottuisi mitä kuvassa on :(. Sisustustyylisi on ihanan raikas, oma sisutus alkaa vaikuttaa nuhjaantuneelta, kun kuviasi katselee....

  Saara

  VastaaPoista
 6. Saisko tuosta prinsessataulusta tarkempaa kuvaa? Mistä olet sen hankkinut? Teidän kodissanne on paljon muitakin todella upeita juttuja. Sain nyt idean lastenhuoneeseen tuosta lego-tekstistä :-)

  VastaaPoista
 7. Hei anonyymi, siitä on jo aiemmin tarkempi kuva tuolla...taitaa löytyä keittiökuvia selailemalla..

  VastaaPoista
 8. Hei, olen uusi lukija. Minulla on punainen noista purkeista. Se on entinen Marianne-karkkipurkki.

  Alina

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground