Mainostajalle

Pages

Uusi vuosi, uudet lupaukset

maanantai 28. joulukuuta 2009
Joulusta on toivuttu. Eilen ja tänään suunnattiin V:n ja mummin kanssa kaupungille hummailemaan. Molempina päivinä siellä oli muutama muukin, blaah. Tänään haettiin kangasta, vanua ja kankaanpainoväriä, joten sieni-lintu-orava-talkoot tulossa. Kiinnostuneille siis kyllä - niitä tulee myyntiin. Täällä touhutaan pari viikkoa ja sitten lisätietoa.
Alesta löytyi muutama vaatekin, Aarre-astioita niin että puolitusinaa on täysi sekä käsipainot, luit oikein, käsipainot! Toinen päivitys aiheeseen bingowings, jihaa! Nyt nimittäin tulee uuden vuoden lupaus: Suki tekee hierojansa määräämiä hartiajumppaliikkeitä vähintään joka toinen päivä. Silloin kuulemma puoli vuotta kestänyt, pieni, mutta kiusallinen päänsärky pysyy poissa.
Lopuksi vielä muutama joululahjavilautus. Aah, mun uusi Stelton tarjoaa kotiäidin kuumat kahvit koko aamupäivän ajan. Mibostudion muistatte varmasti niistä mun paperipöllöistä. Työkaverilta sain Mibon uuden kalenterin. Veri nais!

t. Bodari.

7 kommenttia:

 1. Jos apua tarvitset painotalkoissa, niin autamme pikku A:n kanssa mielellään :)

  Miksi oi miksi mä en tajunnut hankkia termaria, että saisin kahvin nautittua lämpimänä? ...sen sijaan sain joululahjaksi presso-keittimen, jotta saan paineltua tuoreen kahvin käden käänteessä jos tarve tulee. (ei mikään huono vaihtoehto tämäkään)

  VastaaPoista
 2. Voi kääk! Saitko Aarre astioita alesta? Minä sain tilattua pari lautasta lisää, sieltä mistä sain hankittua ne 4 ensimmäistäkin!
  Minä en päässyt kaupungille, koska koko kaupunkimme keskutan alueelta ei löytynyt vapaata parkkipaikkaa! Muutama muukin oli päättänyt lähteä aleihin... :S

  VastaaPoista
 3. Kyselen samaa, eli olivatko Marimekon mukit tarjouksessa? Kiinnostaisi kovasti... Sain joululahjaksi parikin Marimekon lahjakorttia ja ajattelin että tällä viikolla tarttis suunnistaa vaikkapa Kamppiin... :) Olen kyllä ihan eri sorttia kuin ex-työkaverini, jonka MM-lahjakortti ehti jopa vanhentua muutamalla päivällä ennen kuin hän sai aikaiseksi käyttää sen! :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että tyynyjä tulee myyntiin. Varsinkin jos oravaa tulee musta-valkeana niin tilaukseen menee :D

  VastaaPoista
 5. Aat, no ei yhtään huonompi vaihtoehto tuo pressokeitin! Sue on tuore kahvi, joka siellä nautitaan.

  Mar3ngi ja Tiina, Juu Aarre-astioita oli ainakin Kampissa vielä isot pinot, lautasta ja kulhoa - muita astioita ei alessa tainnut olla. Toisaalta ne oli vasta rakentamassa ale-pöytiä, että ei tiedä mitä niihin vielä myyntiin eksyy.

  Riikka, tulossa on, mutta tummanharmaa-valkoisena. Style sekin. Sitten jos haluat oikein väri-irrotella, niin punaisia ja keltaisia tulee myös. Veikkaisin kyllä tuota ekaa sinun valinnaksesi =) Huomasitko, että Little Fashion Galleryyn oli tullut nyt myyntiin niitä meidän palapelejä 21 e/kpl. Jos ne nyt ilman tulleja meille tulee, niin saadaan kuitenkin edullisemmin.

  VastaaPoista
 6. Selvästi läheisesti tietävät/tuntevät sinut ja tyylisi. Hienoja lahjoja!

  Hyvää tätä vuotta! Sinulla on siis oma yritys?

  T:Sofia

  VastaaPoista
 7. Sofia, kiitos, kiitos samoin. Ei minulla oo yritystä, kunhan puuhastelen tällein äitiysloman iloksi ja myy tuollein myyjäismeiningillä.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground