Mainostajalle

Pages

Leikkipeite

tiistai 10. maaliskuuta 2009


Olin saanut joskus palasen Teresa Moorhousen Marimekolle suunnittelemaa Gepardi-kangasta ja yksi kuvaraportti odotti kaapissa ideaa. Tyynyksi se olisi ollut meille aivan liian suuri, joten vauvaa odotellessa päätin tehdä siitä leikkipeitteen lattialle. Kokonsa puolesta siihen mahtuu temmeltämään äiti ja isikin. Ompelin nurjalle puolelle Eurokankaan perustikkikankaan. Koristeompelin gepardin ääriviivat peitteeseen ja samalla tikkikangas pysyy hyvin paikallaan. Kiitos taitava Teresa!

Paahdinpeippo

maanantai 2. maaliskuuta 2009


Tuunailin leivänpaahtimen kontaktimuovista leikatulla lintusella. Titityy.

Mobile

maanantai 2. maaliskuuta 2009


Tästä alkoi vauva-askartelut! Näpräilin Mujin origamipapereista kahdeksan lintua ja kiinnittelin ne siimalla rautalangasta taivuttamiin ripustuksiin. Jotain saman sorttista, olisiko ollut origamikaloista tehtyä, näin joskus Design Spongessa. Suoria rautalankatikkuja saa ainakin Hobby Pointin kukka-asetelma tarvikehyllystä. Chic!

Boksit vauvatarvikkeille

maanantai 2. maaliskuuta 2009


Hoitopöydälle piti hankkia muutama laatikko kaikenmoisille vauvatarvikkeille. Mikä se on, kun tavallisia stylejä laatikoita ei meidän maasta löydy? Onneksi Mujin nettikauppa on olemassa.

Lelulaatikot

maanantai 2. maaliskuuta 2009


Vanhoista kenkä- ja pahvilaatikoista puuhastelin sängyn alle lelulaatikot. Mustavalkoista talotapettia saa muistaakseni K-raudasta ja parhaiten sen saa kestämään laatikon pinnassa tapettiliisterillä.

Nyt alkoi bloggaaminen!

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009Minun piti aloittaa bloggaaminen äitiyslomalla ennen vauvan syntymää, mutta kaikki aika kului jotenkin mahdottomaan pesän rakenteluun ja järkkäilyyn. Kuvailin kyllä kaikkia tekemisiäni, järkkäilyjä ja sisustustamisia talteen. Koitan nyt kaksi kuukautta myöhemmin, ihanan vauvan hoidon ohessa, koostaa blogia äitiyslomastani ja siitä kuinka puran näpräily- ja sisustusintoani kotioloissa. Keskityn täällä kaikkeen mukavaan puuhailuun vauvan iloksi ja kanssa, sisustamista, tuunailua, lastenhuoneen suunnittelua ja tyylikkäiden lasten tavaroiden ihastelua.

Aloitetaan tämä äitiyslomapuuhastelujen jakaminen kanssanne vauvanurkkauksemme esittelyllä. Tilaahan meillä on niukasti, joten ratkaisu tässä: Olohuoneessa sijaitsevan työpöydän toinen pää ja yläpuolelle sijoitettu String-hylly toimivat nyt hoitopöytänä. Pöydälle on vielä tulossa tietenkin hoitoalusta (perusvalkoinen Ikeasta). Pöydän alle hankin muutaman mustan Ratian boksin vauvan vaatteille. Pöydän jatkoksi mahtui aikanaan kirpputorilta löytynyt vanha sairaalasänky, jonka pappa ystävällisesti hiekkapuhalsi ja maalasi mustaksi.
Proudly designed by Mlekoshi playground