Mainostajalle

Pages

Wishlist

maanantai 31. elokuuta 2009
Ihanasta äitiydestä olen saanut nyt nauttia muutamaa päivää vaille 2 kuukautta. Tässä vaiheessa joku voisi toivoa pitkiä yöunia, rauhallisia iltoja ja hetken omaa aikaa, mutta meillä mahdottoman kiltin vauvan ansiosta toiveet ovat toisia. Pohdiskelin oman toivelistan, joka olisi ihan jollain viisiin saavutettavissakin, siis pikku hiljaa. Tämä äiti haluaisi Ikean mattoa, H&M homen pussilakanoita ja rusettityynyä, Kebnekaise-säkkituolia, Vitran kelloa, Muuton hyllyä ja Twiggy-lattiavalaisinta. No viimeinen jää ehkä ikuiseksi haaveeksi.
Vlle tein ensimmäisen lastenhuonesuunnitelman, näitä tulee vielä varmasti satapäin. Varpu toivoisi tällä erää Normann Copenhagenin kalusteita, Vitran Hang it all -naulakkoa, Elisabeth Dunkerin tapettia, Momollin nukkekotia, Bon Bon Kakun kangasta, Donna Wilsonin Fox-tyynyjä ja tuollaisia hauskoja Tobyhousen rantapallo valaisimia.

Saippuakuplia tötteröstä

maanantai 31. elokuuta 2009
Ostin muuten samalla niiden söpöjen ensikenkien kanssa saippuakuplatötterön. Ihanan purkin lisäksi saippuakuplat tuoksuvat mintulta, yam! Siellä oli tarjolla myös mansikan ja ananaksen tuoksua ja oli joku kolmaskin, jota en kyl muista. 6 e, Gaudete Kids.

Kerrosvati

maanantai 31. elokuuta 2009


Tämäkin kerrosvati on jo vanhoja työaskarteluja, jonka idean löysin muistaakseni Design Spongen kautta. Niissä ei tainnut olla mitään söpöjä eläimiä kiinni, mutta minusta tuo koira sopii asustelemaan lautasella mainiosti. Lautasten välissä on keraamiset kynttilänjalka ja munakuppi. Rautakaupasta löytyi tosi ärtsyä liimaa, jolla pysyy vaikka norsu katossa. Muistaakseni Cascon Fit-it tai jotain sen suuntaista.

Vn ensikengät

sunnuntai 30. elokuuta 2009


Kalevalankadulla on ihana uusi kauppa (tai ainakin siis minulle uusi) Gaudete Kids. Sieltä löytyi Varpulle söpöt ensikengät, tuollaiset jännät harmaat. Kaupalla on myös nettikauppa, mikä on meille mammoille mahtava juttu!

Värityskirjojen aatelia

perjantai 28. elokuuta 2009


Piipahdin tänään vauvan kanssa Ateneumin kirjakaupassa ja mukaan tarttui staili värityskirja. Aiemmin ollaan jo hyllyyn hankittu Jesper Walderstenin Målarbok, joten tämä olkoon nyt jatkoa tyylikkäiden värityskirjojen kokoelmalle. Ruotsalaisen Jesperin kuvituksia olette nähneet ainakin H&M Homen ekassa mallistossa, jos mietityttää mistä tyyppi on tuttu. Kuulemma piirtelee nuo juttunsa yhdellä viivalla. www.jesperwaldersten.com. Nice!

Senkki uusiksi

perjantai 28. elokuuta 2009
Tämä viilupintainen senkki on kiertänyt entisen työpaikan kuvauksista pikkusiskon kotiin ja sieltä nyt takaisin meille. Tuo puuviilu on kyllä ihan jees, mutta se ei nyt oikein passaa tähän meidän muuhun kotiin, joten pistettiin sitten jälleen suti heilumaan. Lopputuloskuva tulee, kun saadaan jälleen päivänvaloa tänne. Niin ja telkkarin arvatenkin haluan uuden, mutta meillä on tehty periaatepäätös, että taulumalliin siirrytään vasta kun toi leviää. (Toivottavasti nopeasti)

Vanhat magneetit

keskiviikko 26. elokuuta 2009


Näistä mä oon tykännyt kauan ja vaikka onkin jo vanha juttu, niin pistetään askarteluvinkiksi. Löysin joskus kirpparilta vanhat pahviset ruokapakkauslelut, siis vissiin Kauppasta-leikkeihin tehty 1950-60-luvulla... Mahtavat värit ja grafiikat. Liimasin niihin kuumaliimalla magneetit taakse ja nyt ne koristavat jääkaappia. Hiphei.

Ihania lahjoja kätevistä käsistä

tiistai 25. elokuuta 2009


Itselläni ei juuri nuo puikot pysy käsissä, mutta onneksi on taitavia ystäviä olemassa. Mummilta V sai aivan ihanan neulepeitteen ja kaveri virkkasi veikeän uniystävän. Kastettiin se Liisaksi.

Ruokalaput

sunnuntai 16. elokuuta 2009


Ai niin, teinhän minä äitiyslomalla vielä tällaisia ruokalappuja. Kaavat saa kätsysti vanhasta kankaisesta ruokalapusta, uudet tein helposti pyyhittävistä kukkakerneistä!

Ukin lahja

lauantai 15. elokuuta 2009
V sai ristiäislahjaksi ukilta ihanan kehdon! Tai siis se oli alkuaan mäntynen ja oudot ovennupit kulmia koristamassa. Pikkutuunauksella siitä tuli mahtava sänky pikkuruiselle. Myöhemmin se passaa sitten lelulaatikoksi tai pehmolelujen sängyksi. Tsirp, tsirp.

Ristiäiset

lauantai 15. elokuuta 2009
Meillä oli ristiäiset

Viime joulua

lauantai 1. elokuuta 2009
Selailin kuvakansioita ja löysin hauskan otoksen viime joululta. Meillä ei ollut perinteistä joulukuusta vaan näppärä huonekuusi. Vinkeet ovat myös kaverilta saadut vanhat koirakortit.
Proudly designed by Mlekoshi playground