Mainostajalle

Pages

Jos ostaisit, niin minkä?

lauantai 23. tammikuuta 2010


Tuolia tekisi mieli. Joku klassikko. Ei meillä ole siihen rahaa, mutta leikkiä saa ajatuksella. Minkä sinä ottaisit, jos vaan yhden saa valkata?

I'd like to have new chair. Something classic. We don't have money for that, but I can play "If we were rich"..
So which one?

40 kommenttia:

 1. Olen halunnut samaa jo pitkään, halvin on kaunein!

  VastaaPoista
 2. Tuo Eamesin DSW ehdottomasti. Se on omalla ostoslistalla sitten joskus kaukaisessa tulevaisuudessa kun siihen on varaa.

  VastaaPoista
 3. Olen tykästynyt tuohon Eamesin puujalkaiseen tuoliin ja niitä vakavasti harkitaan ruokapöydän ääreen. Eli sen valitsisin. Tykkään myös tuosta Thonetin wieniläistuolista ja ystäväni tilasi juuri tuon Eamesin keinutuolin :) Kivoja ovat.

  VastaaPoista
 4. Rocker, ehdottomasti :)
  Alarivin toinen Eames olisi myös hyvä vaihtoehto, jos ei halua keinutuolia.

  VastaaPoista
 5. Keinuvan Eamesin tuolin ottaisin. Väri on jo vaikeampi valinta.
  t.Ulla

  VastaaPoista
 6. Minä ottaisin ylärivissä keskellä olevan DCM-tuolin, tai oikeastaan kuusi sellaista. Alarivin DSW:kin kelpaisi ja olisihan tuo keinutuolikin kiva. Vaikea valita vain yksi!

  -johanna-

  VastaaPoista
 7. jos näistä pitää valita, niin tuo Eames ilman keinujalkoja, mutta jos oikeasti olisi rahaa, ostaisin kaksi Victoria Ghostia....

  VastaaPoista
 8. Eamesin keinutuoli..EtikkaElli rauhoittuisi ja nukahtaisi nopeasti..I hope :D

  VastaaPoista
 9. Kyllä se on tuo Eamesin RAR, eli keinutuoli. Ja se kyllä varmasti tulee ostettua, joskus hamassa tulevaisuudessa sitten... :)

  VastaaPoista
 10. Kaikki ihastuttavat silmää! Minä haluaisin tuon Eamesin keinutuolin, olis aivan mainio. Moni muukin kyllä kelpaisi, kun vaan olisi varaa... Ehkä joskus sitten.

  VastaaPoista
 11. Alhalta vasemmalta toisen, eli 309 euroa maksaisi... :)

  VastaaPoista
 12. Tuo kiikkustuoli on ollut haaveissani jo pitkään

  VastaaPoista
 13. Tuosta Charles & Ray Eamesin keinutuolista olen haveillut jonkin aikaa. Se on upea!

  VastaaPoista
 14. Mulla on ollut toimistotuolina Eames Wire Chair (kuvan 655e hintainen malli) mutta se ei mielestäni toimi jos istut koneella pitkään, nyt himoitsen tilalle Eamesin puujalkaista tuolia (viereinen 309e malli) joka jo hinnaltaan miellyttää ja tykkään puujalkaisena enemmän, oletan/toivon että toimii toimistotuolina myös paremmin koska istuin on kokonaan muovia.
  Tosin jos minulla ei olisi Eames tuolia niin ostaisin ton Bertoian tuolin;)

  VastaaPoista
 15. Ehdottomasti tuo ylärivin keskimäinen eli Eamesin DSW. Sitä laakeampaa nojatuolimallia olen ajatellut. Thonetitkin ovat ihania...ja bertoiat. ALL!

  VastaaPoista
 16. en mitään noista VAAN cherner chair käsinojilla, i h a n a kts http://www.chernerstore.com/shop/product.php?id_product=10

  VastaaPoista
 17. Minulla on tuo Eamesin RAR, sain sen muutama vuosi sitten mieheltä 30-v lahjaksi. Ottaisin pariksi (tai oishan se ihana jos niitä ois vaikka 6) noita puujalkaisia dsw:ta, ruokapöydän ympärille. Jos siis olisin rikas..

  Blogisi on aivan ihana, käyn sitä lähes jokapäivä lukemassa, mutta kommentoin nyt vasta ensimmäisen kerran.. Olen kohta 3-kuisen pojan äiti, Vallilasta = )

  VastaaPoista
 18. Eamesin puujalkainen olisi näistä se ihanin.. Bertoian Side Chair mulla jo on, löytyi Sveistsistä kirpputorilta hintaan 10€! Yltä päältä ruosteessa, mutta vimillä ja vanhalla lakanalla lähti kaikki pois. Puuttuu vaan istuintyyny.

  VastaaPoista
 19. RAR, ehdottomasti. Valkoisena, kiitos. :)

  VastaaPoista
 20. Thonet ehdottomasti! Se on uskomattoman kevyt ja hyvä istua. Varsinkin jos ei ole rottikinen, niin kestää myös! Tosin asun Wienissä, joten asiaan saattaa silläi olla vaikutusta ;-) Mutta olen aina pitänyt Thonesta... Metalliset tuolit tuntuu aika kylmiltä istua, joten niin täytyisi laittaa tyynyt ja sit menee vähän maku. Mun kämppä on varsinkin talvella ihan jääkylmä, joten puinen istuin on muovista ja varsikin metallista parempi. Suomessa asunnot on niin mukavan lämpimiä ettei tätä ongelmaa varmaan tuu....

  VastaaPoista
 21. Noita DSW tuoleja pitäisi saada neljä valkoista. Ne on niin kaunihia. Ei kai siinä mitään kun pikkuhiljaa keräilee!

  VastaaPoista
 22. Ehdottomasti 655E mutta mustalla istuimella. Ja sellaiset on tarkoitus jossain vaiheessa hankia keittiön pöydän kavereiksi.

  -tuutikki

  VastaaPoista
 23. No keinutuoli, tottakai!:) Mutta mistä saa tuohon hintaan? Artekilla maksaa 548,-
  Onko tuo jostain nettikaupasta (jos on niin mistä?), joten uskallanko epäillä että onko aito? Ovat sen verran vekkuleita tuolla saksanmaalla ja maassa kuin maassa, että myyvät kopioita.Ja osa on vielä senkin verran härskiä porukkaa,että laittavat kopio-version hinnan niin lähelle aidon hintaa,että ostaja menee helpommin mönkään uskoessaan hinnan perusteella sen olevan aito.
  No mutta harvoin kyllä kopiota ja aitoa erottaa toisistaan,se on sääli se.
  Mutta rar keinutuoli on ihana. ON! Sen haluaisin, jos joku antaa rahat!
  Kiitos muuten blogistasi,tää on aivan ykkösluokkaa...!

  VastaaPoista
 24. Rar on ollut haaveissa jo jonkun aikaa eli sen ottaisin. Yksi sellainen, kiitos.

  VastaaPoista
 25. Eamesit olivat kauniita n. 4 vuotta sitten, tai ovat ne vieläkin kauniita, mutta niin kuluneita. Niitä on joka paikassa. Sitäpaitsi noihin jalkoihin kolhii nilkkansa.

  Vaikka seiska tuoli on lehdissä yhtä usein ja se on maailman kopioiduin tuoli se ei tunnu yhtä kuluneelta. Osta seiska, se on about vähän päälle 300€. Jos keinutuolia haluat Madamoiselle on ykkönen!

  VastaaPoista
 26. I like to play this kind of game as well !
  But you don't have to be rich to get beautiful design, some shops have "Eames-like" chairs for less ;-)
  My favourite chair among your choice is the white DSW Eames, gorgeous !

  VastaaPoista
 27. RAR-keinutuolin! Olen sellaisesta jo jonkin aikaa haaveillut. Kakkossuosikkini on timanttituoli.

  VastaaPoista
 28. Kiva blogi sinulla. Yksi kysymys; millaisella kameralla otat kuvasi?

  VastaaPoista
 29. Mä ostaisin tuon keinutuolin heti, vaikka en tiedä voiko siihen luottaa noin käytössä. Jalakset ovt niin lyhyet, että jos siinä kunnon vauhtia haluais niin saattais mennä nurin ;)
  Mutta upea se on!!

  VastaaPoista
 30. Ambient Directilla on sellainen "outlet" osio. Siellä ainakin oli tuo Eamesin puujalkainen tuoli muistaaakseni 95€, siinä oli jotain pikku naarmuja. :)

  VastaaPoista
 31. Puujalkaiset Eamesit ottasin ruokapöydän tuoleiksi milloin vaan, in my dreams :-)

  Voisitko tehdä postauksen Helsingin sisustuskaupoista/kirppareista? Tai tänne listata? Tykkään kovasti tyylistäsi ja haluaisin tietää mistä teet mahtavat löytösi. Olen tulossa Meilahteen pariksi viikoksi tyttöni kanssa ja pitäisi keksiä itselle jotain ohjelmaa tytön päikkäreiden ajaksi, ettei tarvi kaikkia päiviä vaan sairaalassa kökkiä.

  //Johanna

  VastaaPoista
 32. Helppo valinta: Eames. Joko keinutuoli tai ei-keinutuolimalli. Ihanat! Haaveilen tuosta Eamesin DSW-tuolista työtuoliksi. Sopisi hyvin ikivanhan Billnäsin kirjoituspöydän kanssa tuoden hieman kontrastia.

  VastaaPoista
 33. Oi kun kaikki osaa nimetä, haha. Minä tykkään tuosta oikealla yläkulmassa olevasta. Paitsi jos tuo valkoinen osa on muovia. Muoviboikotti nimittäin meneillään, ja toivottavasti tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
 34. kamera on ihan perusdigipokkari Canon IXUS 950 IS.

  VastaaPoista
 35. Keinutuoli tuolinen ehdottomasti! Sellainen on itse asiassa kontissa matkalla kohti meitsin kotia tamtidam...Oon varmasti superärsyttävä kun täällä(kin) sitä hehkutan, mutta en voi itselleni mitään. Läps.

  Kettu

  VastaaPoista
 36. Keinutuoli olisi hauska:) Onneksi käytännöllisyyttä ei tarvitse haaveillessa miettiä. Eikä hintaa.

  VastaaPoista
 37. Meillä on kotona kolme alarivin oikeanpuolimmaista, mummun vanhoja. Musta ihania, poikaystävä haluaisi vaihtoon, kun muka on niin kiikkeriä. häh??
  -iiris

  VastaaPoista
 38. Hieman myöhäinen kommantti tähän ketjuun, mutta huuto.netissä on noita DSW tuoleja (jäljitelmä) kohtuu hinnalla. Ei muuta kuin sinne ihmettelemään.
  http://salattu.huuto.net/kohteet/6-kpl-eames-dsw-tyylisia-tuoleja-uudet/137456097

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground