Mainostajalle

Pages

Vaatejuttuja

keskiviikko 27. tammikuuta 2010


Meidän V on kasvanut taas. Kävimme tänään ostamassa uusia bodeja ja sukkareita. Alesta löydettiin uusi talvitakki kevääksi (12 e) ja pipo. No molemmat äidin piti tuunata mieleisiksi. Piposta lähti tietty merkki ja tilalle ommeltiin hiuspannasta irrotettu rusetti. Takista lähti hihamerkki ja rintapieleen tuli valkoinen jääkarhu. Ja arvaatkaa mitä? Löysin mustia sukkareita tai ainakin ne oli niiiiiin tummansinisiä, ettei tiiä onko mustia vai mitä. KappAhlista löytyy etsiville! Nää on ollut harvassa.
Ja kun uutta tulee sisään, niin vanhasta luovutaan. Laitoimme kassillisen tavaraa odottomaan kirppistä ja muutaman jutun Huuto.nettiin. Tuossa on kollaasi niistä, jos joku vauvaa odotteleva haluaisi vaikka mennä ostamaan pois.

V has grown again. Today we went to buy a new clothes. We found a new winter jacket for the spring (12e) and a beanie. Well I had made few changes to those. I took the beanie's label off and sew new bow (from hairband). I took the labels off also from jacket and new polarbear came instead. And finally we found black stockings from KappAhl! (It's hard to find black stockings to baby). When the new stuff comes in, we need to get rid off old ones. One bag is waiting for a flea market day and few clothes are now on Huuto.net (Finnish web auction).

8 kommenttia:

 1. voi hitsi. voltilla on tuo sama takki. oisitte saanut lainaan. mahti takki kyllä! ostettiin viime syksynä ja menee kyl viel. no jos tarviitte isompaa syksyks ni hihkase.

  VastaaPoista
 2. Voi mitkä ihanat posket teidän Varpulla on! Niin hurmaavat!!! Itselläni oli aika samanlaiset pienenä.

  VastaaPoista
 3. oh- i have the same h&m skinny jeans for my son. they are great. they are not as biting cold as simple fabric trousers are but still leave liberty of action (which normal jeans don't). i bought them in dark blue and moonwashed grey, too. i love the things you bought for varpu. they are not too girlish, but still really cute

  VastaaPoista
 4. Polarn o pyretiltä ostin koko talven mustia sukkahousuja. Liekö ne alessa jo mennyt?

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä Helena! Siellä siis oli ihan pikkuvauvakokoakin, 68-74 cm? Mahtavaa, täytyy mennä hamstraamaan jos on/kun tulee lisää.

  VastaaPoista
 6. Voi mitkä posket!Kivasti muuttu vaatteiden ilme.Oon vasta blogiisi tutustumassa ja ihastuin jo pehmoihisi ja koko blogin yleisilmeeseen,ihanaa,ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Rusettipipo on siis aivan täydellinen. Oikein kuulkaa kateus iski :)

  VastaaPoista
 8. Ikänä en ole nähnyt niin ihania lastenvaatteita kuin Varpulla! Suloinen on tyttö itsekin. Muutenkin tykkään blogista paljon, kuvat ovat kau-nii-ta!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground