Mainostajalle

Pages

Kumpi Varpuselle ja ihana julistesetti

torstai 18. helmikuuta 2010

Käytiin tänään Ikeassa. Siellä ei ollut edelleenkään 50 x 70 cm:n kokosia valkoisia kehyksiä. Niitä tulee 20 kpl pari kertaa viikossa ja loppuu saman tien. Kiukuttaa. Ostin sit puiset ja nyt pohjamaali kuivuu.
Oltiin Pisarapilven kanssa siis siellä Ikeassa ja pohdittiin noita lastenhuoneen leikkitaloja ja koloja ja pesiä. Kun tekis mieli niin montaa, mutta kun ei kaikki mahdu. Kumpi ois Vlle kivempi - pahvinen leikkitalo vai tuo pääkalloluola? Ja ei mitään luola pojille ja talo tytölle juttuja oteta huomioon. Noita kun etsiskelin, niin löysin taas uuden julisteihanuuden. Tuollainen Wonderwallin toteemisetti ois kyllä mahtava.


Today we visited Ikea. The white 50 x 70 cm Ribba-frames was out of stock - as usually. I bought birch ones and white paint is drying now. We were there with Pisarapilvi. We were talking about children's play caves and houses. We like to get cardboard house or that monster cave, but I can't decide which one is better to V. What do you think? And no those cave to boys and house to girls reasons...
I found very cool posters again. Like to have that Wonderwall's totem set too...

20 kommenttia:

 1. Scull cave, se on magee ja kallis... Voitte käyttää sitä kissojen kotina tai vierasmajana... hmmm. tai sitten ei.

  VastaaPoista
 2. hei tuo julistekuva on ollut mulla jo pitkään töissä koneella. niin hieno toteem!! ostetaan molemmat ja vaihdellaan. musta kestää kauemmin, mutta pahvinen on ekologisempi hävittää...

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy vähän samantyylinen pahvitalo ja se on kestänyt jo alkukesästä saakka yksivuotiaan rajuja leikkejä eli en voi kuin suositella! Tuosta luolastakin haaveilen, mutta nykyisessä asunnossa ei ole tilaa. En tiedä oletko jo huomannutkin, mutta sen saisi nyt puoleen hintaan thorsten van eltenistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Saara vinkistä. Olin jo näpyttelemässä tilausta, mutta pirskatti postikulut oli 65 puntaa, kun ite mökki 55 puntaa. Tuo on niin kohtuutonta. Blaah.

  Ostetaan Pisarapilvi nuo puoliksi vaihdetaan aina jouluna ja juhannuksena!

  VastaaPoista
 5. Tuo talo on kiva, sitä voi sitten vaikka äitikin koristella :)

  VastaaPoista
 6. Piti lisätä vielä. Itse olen pitänyt kokoon menevää lastentelttaa kätevänä. Habitatilla oli viime kesänä kivoja ja varmaan etsimällä löytää. Lähinnä tuo tilan puute kun on aika yleistä.

  VastaaPoista
 7. Minä kun arvostan lasten omia kätten töitä, niin ehdotan tota pahvista. Varpu on ehkä vielä liian pieni taiteilemaan sitä itse, vai onko sittenkään?

  VastaaPoista
 8. Luola! Mä ajattelin väsätä moisen ite.etolasta värkit ja avot! Saapa nähä mitä tullee vai tulleeko mitään;D btw kiitti lintusesta! Se on ihana! T.Ballo Elämällä balloilua-blogista

  VastaaPoista
 9. Minusta tuossa luolassa olisi asennetta, mutta talokin on kyllä hieno. Ääni luolalle kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 10. Ehkä tiesitkin, mutta samantyylinen leikkitalo löytyy Matteria Shopista: http://www.matteriashop.com/product_info.php?cPath=21_31&products_id=186

  Ja tämä blogi tuli heti mieleen kun näin tämän merkinnän: http://designismine.blogspot.com/2010/02/collections-triangle-is-new-black.html

  VastaaPoista
 11. Meillä on toi pahvinen, mutta odottaa pääsyä taloomme. Teen siitä sitten blogikirjoituksen. On tarkoitus vähä pistää tapetilla kuvia pintaan ja poika saa piirtää taideteoksiaan.

  Toteemit on kyllä makeet!

  VastaaPoista
 12. i think depends on if Varpu likes to draw, if she does then she can decorate the outside of the house~ but the cave is super cute too (probably will not break as easily, it looks like it's not made of cardboard).

  Helen

  VastaaPoista
 13. Talo puree muhun paremmin kuin luola. Syynä epäilen olevan sen, että sitä pieni saa itse koristella halutessaan.

  VastaaPoista
 14. Musta on tyylikäs, mutta valkonen ehkä lapselle jännempi...kun on enemmän avattavia luukkuja :)
  Musta taas ehkä kestävämpi...Vaikeaa, mutta ehkä sä ehdit jo päättää asian.

  Hyvää illan tai oikeestaan kohta yön jatkoa! Luulen, että sukille yö on yhtäkuin ompeluseura ;)

  VastaaPoista
 15. Ehdotan pahvista, vaikka meillä se meni useammalla lapsella päreiksi aika nopeasti ja vei paljon tilaa kasattuna. Ja lapset myös kyllästyy mökkeihin aikas äkkiä joten mieti onko sulla luolalle jatkokäyttöä.

  VastaaPoista
 16. Luola on hieno, mutta se näyttää muoville, joten sen puoleen ääni talolle. Ja taloa voi tosiaan koristella helposti.

  VastaaPoista
 17. Luola! Mäkin haaveilen siitä.

  VastaaPoista
 18. Hihii, varoituksen sana: jos päädyt pahvitaloon, niin siellä on sitten luultavasti myös kissa-asukkaita. Meillä on Matteriashopin talo kissoja varten, ja talo on ollut suurmenestys. :)

  VastaaPoista
 19. ikealla on sellainen palvelu, että voi tilata tekstarin kännykkäänsä kun kyseinen tuote on saapunut myymälään. ja netistä voi aina tarkistaa varastotilanteen, että onko haluamaansa tuotetta myymällä. ihan kätevää, niin säästyy hukkareissuilta :) mulla oli kans ongelmia syksyllä osua paikalle, kun metsästin ikean isoja mustia kehyksiä...

  -Hanna

  VastaaPoista
 20. Suki näppäränä naisena bygaat tuollaisen leikkitalon/linnakkeen ihan itse! Pahvilaatikoita (huonekaluliikkeistä löytyy isoja), mattoveitsi ja siinä on. Meillä pyöri puolentoista vuoden verran itse tehty "leikkimökki" sisätiloissa, jonka jopa maalasin sopivan väriseksi.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground