Mainostajalle

Pages

Näytenuukailija

keskiviikko 24. helmikuuta 2010


Onko joku muukin järkkäri-nuukailija-säilöjä, joka kerää mielellään kaikki näytepussit talteen? Itse käytän vain yksiä hyväksi todettuja tuotteita enkä hamstraa useita purtiloita kaappeihin, mutta joka ikinen ilmaisnäyte on otettava jemmaan. Ne on käteviä matkalla, missä on sitten nuukailijan kiva saada naamaihottuma hajusteesta tai takkuinen tukka surkeesta ja liian vähäisestä hoitoaineesta. Oikeesti noi on myös kätsy vierasvara. Yökyläilijät saavat testailla mielin määrin.

Is here any other stingy-organizer who collects all free samples? I use myself only one good product from year to year and I don't want to collect different bottles to my bathroom. Anyway I take all product samples. Those are useful when you travel (nice to get rash and allergic reaction from perfume, heh, or have a shaggy hair because of lousy conditioner.) Anyhow those are good for night guests!

10 kommenttia:

 1. Tunnustan kerääväni näytteet :D Ja tänään ilmestyneessä Koti&Keittiö-lehdessä näytti olevan eräs Varpunen-designin tuote ;) hitsi sä oot kohta fame!

  VastaaPoista
 2. Sama täällä! Teen melkein mitä vaan haaliakseni ilmaiset näytteet lehtien välistä tai kosmetiikkaosastoilta. Ne on niin pieniä ja söpöjä ja käteviä matkalla!

  Kylkiäiset olen myös erityisen perso. Joskus sorrun todella typeriin ostoksiin saadakseni jonkin mitättömän kylkiäisen. Kolmas lukunsa ovat lehtien tilaajalahjat. Olivia-lehden Fatboy-laukkua odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Täällä keräillään kanssa kaikki mahdolliset näytteet talteen! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä haalitaan myös kaikki näytteet kotiin (myös ne lehtien välissä olevat :) Nyt kun on pihit ajat ne myös käytetään loppuun. Inhoan tuhatta ja sataa purkkia. Ihanne on yksi kutakin.

  VastaaPoista
 5. Mulla on sama! Kerään jopa kaikki ihan liian vaaleat meikkivoidenäytteet talteen ja lahjotan sit joskus jollekin kaverille kun niitä on iso kassi ja suurin osa on jo menny vanhaks :D

  VastaaPoista
 6. Näytteet tallessa ja viimeksi tänään käytin sieltä ihanan tuoksuista suihkugeeliä.
  Ja mulla on näytteitä mielettömät määrät... Hehe:)

  VastaaPoista
 7. Tottakai kaikki näytteet pitää kerätä talteen, eikö kaikki tee niin!? :)

  VastaaPoista
 8. haha .. I have the same in a white muji bag .. perfect for travel and guests .. I even have that pink one also recently from a BIG bag of samples at ruohonjuuri!!

  VastaaPoista
 9. Mä voisin ostaa sulta nuo Weledan ja Korresin näytteet :DD

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground