Mainostajalle

Pages

Toiveikkaana

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Joku kysyi joskus onko mitään Varpun huoneen wishlististä toteutunut. Yksi on ainakin, nyt kun vihdoin viimein siihen löytyi kehys. Violetin juliste on odottanut rullalla, kun ne Ikean Ribbat ovat aina loppu. Eilen sitten äiti teki sisustusostoksia Prismassa. Siellä oli valkoiset 50 x 70 cm:n kokoiset kehykset 14,90 e ja niin saatiin juliste seinälle.
Isi lähti äsken vaunuttelemaan Varpun kanssa ja katsomaan ulkoa päin yhtä uutta kotiehdokasta. Menemme iltapäivällä näyttöön. Toiveikkaana kuvasin äsken jo heihei-kuvia tästä kodista.
Iltapäivällä pääsen katsomaan Pisarapilven pienen pientä vauvaa. Voimia ja jaksamista sinne kaikille ihanuuksille!

Someone asked have I got any of Varpu's rooms wishlist. Yes I do, one poster, and now I finally got frames to it. Ikea's Ribbas are always out of stock, so I bought white ones from Prisma (Finnish walmart).
Daddy went out with Varpu to see one new apartment. I wish that would be the one! I believe in it, so I took bye bye -photos of our too little home.
This afternoon I'll see Pisarapilvi's very tiny baby. I wish all the best to them!

10 kommenttia:

 1. Peukalot pystyssä että näytöllä kolahtaa.

  Voi sitä Pisarapilven pientä tosiaan...

  VastaaPoista
 2. Kotinne on niin kaunis ja persoonallisella tavalla sisustettu. Olisipa pitänyt aiemmin mainita että kun asuntonne tulee myyntiin niin mainosta siitä blogissasi, voinko udella löytyikö ostaja välittäjän kautta vai oliko ehdokkaita jo tiedossa?

  White is beautiful

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ihanasta kodista! Etenkin ensimmäinen kolahti!

  Tsemppiä näytölle!

  Ja se pienenpieni <3

  VastaaPoista
 4. Meillä on tuo samainen ihana juliste, mutta kehyksiä en sille vielä ole saanut hankittua. Nuo valkoiset sopivat siihen tosi kivasti!

  VastaaPoista
 5. Oijoi, jännittävää. Toivottavasti uudessa kodissanne on ainakin 10 huonetta, jotta huippuja ideoitasi on monta huonetta täynnä meidän iloksemme katseltavana :D!

  VastaaPoista
 6. Mistä tuo teideän pinnasänky on ostettu?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi. Se pinnasänky on kirpputorilta, hiekkapuhallettu ja maalattu itse. Vanha, vanha.

  VastaaPoista
 8. Your home is so cute and well decorated!! Love the light and Varpu's bed!

  http://annaelizabethpoole.blogspot.com/

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground