Mainostajalle

Pages

Ällönnäköinen projekti

lauantai 24. huhtikuuta 2010
Äiti aloitti projektin. Näyttää kuvottavalta. Kiitos sukulaiset, kiitos 70-luku, kiitos piimä. Katsotaan mitä tulee.

Mother started a project. Looks disgusting. Thank you relatives, thank you 70's, thank you sour milk. Let see what comes out.

13 kommenttia:

 1. Hmm, mielenkiintoista. MItähän tuosta seuraa, ilmoittele pian!

  t, utelias Taria

  VastaaPoista
 2. Tai hei, nyt taisin tajuta. Onko piimällä tarkoitus selätttää home rattaista?

  t, Taria

  VastaaPoista
 3. Odotan innolla :)
  Onko nuo Emmaljunga softyt? Meidän vaunukellariin oli jätetty pois muuttaneen perheen vanhat, joiden päällisen pesin ja paikkasin :) Kelpo kärryt!

  VastaaPoista
 4. Kyllä Taria, hyvin oivallettu. Välivaihetietona, että yli 30 vuoden aikana tulleet pilkut eivät kyllä ihan piimällä lähde, heh hee. Eikä sappisaippualla, eikä 60-asteen konepesulla. No ei pääse pantteri pilkuistaan, joten otetaan ne vain koristeluna ja ajan patinana. Jatkoa seuraa pian. Raw!

  VastaaPoista
 5. Uusien päällisten ompeleminen ei kait ole hurjan hankalaa. Itse törmäsin tällaiseen taannoin: http://lastenvintti.com/ajankohtaista/?p=105 Ja naapurintäti ompeli omiin Ponyihinsa aika näpsän näköiset päälliset pul-kankaasta. Vinkki siis siltä varalta, ettei piimä lannistakaan hometta...

  Ninja

  VastaaPoista
 6. Juu, minäkin olen kuullut, että eivät lähde, mutta tuskin ne pilkut kauheasti haittaavat, kun kyseessä eivät ole kuomulliset nukkumavaunut...

  Kivannäköiset rattaat!

  VastaaPoista
 7. Kokeilin kerran minäkin, mutta en saanut hometta pois. Mutta sinähän näppäräsormisena ompelet uuden päällisen jos epätoivoiseksi menee :)

  VastaaPoista
 8. Vai sittenkin Brio Ponyt? Oletkos jo testannut "taikasientä", esim. Viledan miracleaniä? Mää vannon sen nimeen, poistaa p*skan esim. piintyneistä laattasaumoista!

  VastaaPoista
 9. Ei ne lähde millään :/ Jos ompelisit uudet kankaat, tai minä en ainakaan homeisissa, vaikkakin pestyissä, rattaissa lasta kuljettaisi

  VastaaPoista
 10. Näppäränä naisena ompelet aivan uudet päälliset? Otat vanhoista kaavat vain :) Minä haluaisin ryhtyä tuollaiseen projektiin, mutta kenet laittaisin rattaisiin istumaan? Kissat? ;)

  VastaaPoista
 11. Kannattaa ennen viimeistä tuomiota kokeilla myös valkaisuaineella.

  Mökkivaunuille kaadoin pullollisen valkaisuainetta ja juuriharjaa perään. Yllätyksekseni ei värit lähteneet, pilkut kylläkin,

  VastaaPoista
 12. Ai, mä kun kuvittelin, että se oli tuo metalliosuus, josta pilkkuja yritettiin poistaa...

  Mutta joo, sen kun käytät vanhaa kangasta kaavana ja ompelet uudet!

  VastaaPoista
 13. Hei huippua, sä sait ne kärryt! Nää on niin näppärän kokoiset ja pienet kivat suloiset. Vanhaa ja aitoa sen olla pitää ;)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground