Mainostajalle

Pages

Pikku Kukan tiipii

torstai 8. huhtikuuta 2010


V:n huoneen sisustus on pian valmiina. Tällaisena hätähousuna se on rakennettu jo pian olohuoneeseen. Ei varmasti yllätys, että inkahenkeä on tulossa. Halusin Vn huoneeseen teltan. Nähtiin eilen Minnan kanssa ja sain häneltä kaavat heidän leikkiteltastaan. Kiitos tuhannesti! Tein sen 80% kokoisena johtuen siitä, että harjanvarret ovat 140 cm eikä vaadittavat 180 cm. Pienensin sitten kaikkia mittoja suhteessa. Voi sanoa, että helpolla ei tullut. Parit itkutkin itkettiin, mutta siinä se nyt tönöttää, meidän Pikku Kukan oman tiipii. Tai oisiko tällä hetkellä osuvampi nimi Roikkuu Jalassa.
Pääsin vihdoin käymään Pumpkinin uudessa liikkeessä Eerikinkadulla. Sinne on tullut myyntiin noita jo Habitaressa ihailemiani Ilmiriita-tekstiilejä, joten yksi jättityyny tuli Vn huoneeseen ostettua. Seuraavissa juhlissa sitten toinen ja kolmas.
Käytiin vielä mummin ja papan kanssa ostamassa VLle kevät takki ja hieno löytyikin. Shootaan modee tässä joku päivä, mutta annetaan esimakuna noi kevään aurinkolasit.

V's room decor will soon be ready. Because I am such a hurry-hurry-mother it is already built in our living room. It's certainly not a surprise that inka patterns are coming. I met Minna yesterday and got the formulas of her kid's play tent. I made it 80% smaller because the sticks were shorter than in original. The tent didn't come easy. Some crying and staying up too late, but here it is: our Minnehaha's Teepee. Or should the name be Hangs in the Leg.
Yesterday I finally visit the new store Pumpkin at Eerikinkatu. I bought that Ilmiriita-pillowcase from there. After it we went with grandma and grandpa to buy V's spring jacket. We found very cool one, I will take some pictures here some day. Here is some foretaste with spring sunglasses.

22 kommenttia:

 1. Onpas hieno teltta!

  Kylla on eteva aiti kun osaa tuollaisia tyttarelleen tehda, vaikka itkun siivittamana sitten! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin löysin Pumpkinin juuri muutama viikko sitten. Aivan ihana paikka ja täytyy sanoa että mukava palvelu myöskin!

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä tiipii! Saiskohan tollasen tehdä vaan itselle, tai odottamaan jos joskus tulis niitä lapsia. Tyynykin on mahtava.

  VastaaPoista
 4. Kääk, nyt on pakko antaa ohjeet meille kaikille et miten tollanen tehdään. Oon yrittänyt löytää meidän lapsille jotain hienoa telttaa tuloksetta.

  VastaaPoista
 5. It is fantastic, well done! Could I by any chance have the pattern? I would love to make one for my daughters three years birthday..
  Pernille

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sinulla. Onko tuo matto muuten mistä? Kovasti olen yrittänyt vastaavaa hakea..

  VastaaPoista
 7. Ai-van mahtava tiipii!!! Täälläkin yksi äiti-ihminen kaipailisi ohjeita vastaavan tekoon. Kun ei nuorimmaisella ole omaa huonetta, niin saisi edes oman tiipiin.. Piile (eli please), kuten meillä sanotaan :)
  -J

  VastaaPoista
 8. Koska pikku B (Karjuu Korvaan) voi muuttaa siihen ? Varpun tiipii on aika cool

  VastaaPoista
 9. No hei täälläki iski heti pikku-intiaanille iso tarve saaha oma teltta. Että niijjust, Minna, meki tahotaan kaavaa! :D

  VastaaPoista
 10. Tää on niin ihana! Varpu on varmaan innoissaan. Teidän lastenhuoneesta tulee varmaan tosi raikas ja upea. Tuutko meillekin stailaamaan, meidän lastenhuone on ihan vaiheessa.

  VastaaPoista
 11. Blogisi on aivan ihana! Mahtavaa löytää toinenkin yhtä neuroottinen järkkäilijä kuin minä ;)

  VastaaPoista
 12. Ihana tiippari tosiaankin.
  Ilmiriita-tekstiilit ovat ihania, Rumboon tulossa jossain vaiheessa myyntiin myös...

  VastaaPoista
 13. Did you make and designthis tent ? I'm impressed!

  VastaaPoista
 14. Varpun kuva oli IHANA uusimmassa Kaksplussassa! Niin loistava ilme, huh! <3

  VastaaPoista
 15. Voisin piirtää teille tiipiin kaavat tänne joku päivä toki! Nuo kuviot on siis tehty tilkkutöinä Marimekon ja Ikean kankaista, kun ei oikein taida kuvasta selvitä.
  Matto Ikeasta.
  Katja, tää on sairaan ihanaa tai ihanan sairasta =)
  Rumbo, ilmoita kun tulee, niin ostan seuraavan teiltä!

  Same in eng.
  Yes I do it myself and I will draw you formulas (?) soon. The pattern is made as a patchwork, fabrics from Marimekko ja Ikea.

  VastaaPoista
 16. Hello, I think your website could possibly be having browser compatibility problems. Whenever I take a look at your site in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it's got some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Apart from that, wonderful blog!
  Cheers,


  http://www.prokr.com/blog/

  http://www.albyaan.com/

  http://www.elbassma.net/

  http://www.prokr.com/furniture-moving-company-riyadh/

  http://www.prokr.com/cleaning-company-riyadh/

  http://www.prokr.com/water-leaks-detection-isolate-company-riyadh/

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground