Mainostajalle

Pages

Kollaasi

maanantai 28. kesäkuuta 2010


Nyt rakensimme kollaasin helpolla. Kahteen taululistaan voi vaihdella kuvia ja tauluja mielinmäärin eikä tuu turhia reikiä seinään. Sillä sipuli.

We built a new picture collage easily. You can vary pictures in two wooden list and don't have to make so many unnecessary holes in the wall.

14 kommenttia:

 1. Näyttää oikein hyvältä. Meillä on makuuhuoneeseen sängynpäätyy suunnitteilla samanmoinen idea. Yhdellä hyllyllä tosin. Se turhista rei'istä, nimim. sisustuksen tuuliviiri

  VastaaPoista
 2. Olen koko aamun katsellut upeita teipeillä tekemiä taideteoksiasi! Millaisella teipillä noita teet, entä mistä moista?
  -Kukka

  VastaaPoista
 3. Meillä toimii taululista loistavasti. Kortit, kutsut, piirrustukset, kaikki sovussa ja paikallaan kauniisti, yhdessä paikassa hakemassa huomiota. Musta taululista valkoisella seinällä on meillä käytössä.

  VastaaPoista
 4. Kukka, kaikella mikä liimaantuu. Rullateippi, sähköteippi, pakkausteippi, kontaktimuovi, teippifirman jämäteipit yms. Tää on hauskaa!

  VastaaPoista
 5. upeaa! onko tuo ihan jotain k-rauta-listaa? Ja oletko sinä tuo yläkulman nainen ihqun vatsan kanssa?? :D

  VastaaPoista
 6. Äh, mää olin suunnitellu just samaa! Mitähän sitä nyt sitten keksis... Onko noi Ribba tauluhyllyt vai jotku muut?

  VastaaPoista
 7. RuusuLiisa, kyllä olen heeh. Siellä se Varpu pötkötteli vielä masussa =)

  VastaaPoista
 8. I don't like to make holes in the walls. So this is such a great thing to do.

  VastaaPoista
 9. yksi mikä on kans ihan toimiva ja hyväksi havaittu on seinään kiinnitettävät taulukiskot, joihin voi ripustaa läpinäkyvien siimojen avulla mitä ja miten haluaakin. saa muuttaa mieltä :) mutta noin monelle kehykselle ja jutulle toi tauluhylly on kyllä näppärämpi. kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 10. Blogisi- olen lueskellut sita noin kuukauden paivat taalta tois puolen maailmaa ja se on ihan paras! Olen suunnittelija ja kayn blogeja lapi monta kertaa paivassa- sinun on jo muistissa ; )
  Varit, ideat ja tunnelma on jotain mita vain Skandinaavi (mielestani) pystyy toteuttamaan yhta laadullisesti . Aivan Ihana! Carry on!

  VastaaPoista
 11. Eikä mä en kestä! Selvennetään hieman:
  Olen jo jonkun aikaa himoinnut tauluhyllyjä asuntoomme, mistä olet hankkinut nämä? Tuntuu että olen jo kiertänyt kaikki kaupat mitä mieleen tulee..

  VastaaPoista
 12. Ikeasta saa ainakin tauluhyllyjä:
  http://www.ikea.com/fi/fi/search/?query=tauluhylly

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground