Mainostajalle

Pages

Asiaa korvista

keskiviikko 15. syyskuuta 2010


Uudessa mukissa on isot korvat. Käyttäjällä iso korvatulehdus. Eka kuuri ihan hukkaan, ei ollut purrut pöpöön, nyt toisen sorttinen heti perään. Josko lähtis.

New mug have a big ears, mug's user has a big ear infection. First medicines didn't work, now another try...

17 kommenttia:

 1. I just discovered your blog. You have a beautiful blog and and home! I will definitely come back!:)

  VastaaPoista
 2. Voi Varpua! Pikaista paranemista pikkuiselle.

  VastaaPoista
 3. Noi korvamukit on hauskoja! Voi, pientä käyttäjää:(....toivottavasti paranee heti pian! :)

  VastaaPoista
 4. Olen miettinyt mustan ja valkoisen mukin hankintaa.
  Löytyisikö sinulta tai muilta lukijoilta linkkivinkkiä johonkin nettikauppaan, josta saisi noita värejä? Netti olisi helpoin paikka ostaa, niin ei tarvitse lähteä lasten kanssa mukeja metsästämään.

  Pikaista paranemista pikku potilaalle! Toivottavasti kuuri tepsii tälläkertaa!

  VastaaPoista
 5. Where did you get that mug? Love it.

  VastaaPoista
 6. Vinkkaatko kiltti missä tuota mukia mustana myydään, olen turhaan yrittänyt etsiä jo kauan.
  T. Hannele

  VastaaPoista
 7. voi ei, pikaisia paranemisia pikkuiselle. sinulla on todella kaunis blogi! :)

  VastaaPoista
 8. My o Mysta saa ainakin, toinen myymälä Erottajalla Kolmikulmassa, toinen Aleksilla

  VastaaPoista
 9. Voi pientä. Sairastelu on tylsää, ja vielä tylsempää on katsella sivusta kun lapsi sairastaa! Mutta muki on hieno! Toipumisia!

  VastaaPoista
 10. Voi, paranemisia. Kokemusta tuosta korvatulehduksesta; meillä ollut kesäkuusta lähtien. Uusin kuuri loppui reilu vko sitten, mutta enpä usko tehonneen öisten itkujen perustella.

  Näin teidät kerran. Varpusta tunnistin. Suloinen oli.

  VastaaPoista
 11. Pikaista paranemista pikkuiselle!

  Mä en olekaan tiennyt, että noita mukeja saa myös mustana. Taidankin ostaa sellaisen kynäpurkiksi. Meillä on oranssina tuo muki, ja meinasin sen laittaa kynäpurkiksi, mutta poika ilmoitti, että ei se käy, kun hän haluaa edelleen juoda siitä. No, eikös tuota mukia mainostettukin 0-99 vuotiaille. :)

  VastaaPoista
 12. Voi pientä potilasta!

  Surffaillessa huomasin, että tulit mainituksi täällä: http://briggslekehus.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 13. Kolmen "korvalapsen " äitinä vinkkaisin, että pieni kortisonikuuri kuivattaa sitkeän korvatulehduksen parhaiten. toivottavasti menee pian ohi!

  VastaaPoista
 14. en tiedä onko lasten korvatulehdukset eri kuin aikuisten. mutta minä sairastin aikuisiällä lapsille tyypilliset korvatulehdukset kaikki mahdolliset versiot putkeen. itsellänikään ei antibiootit iskenyt ollenkaan, ainoastaan parin päivän välein huuhdeltavana ja imurilla puhdistettavana käyminen korvapolilla auttoi. tiedä sitten onko se lapselle liian rankka homma ja huuhdellaanko lasten korvia edes...

  VastaaPoista
 15. voi kääk noin se meilläkin viimevuonna alkoi...kierre. helpotti vasta keväällä kesän kynnyksellä:( jouduttiin silloin sairaalaankin pariin otteeseen kun tuli korvatulehduksen kanssa aina se laryngiitti ja sit hengitys ongelmii... onneks on jo poika kasvanut ja pöpöt hellittänyt. no jos jotain hyvää niin aina ei tarvinnut syödä antibioottia vaan meni itselleen korvatulehdus pois ja eehkä se vastustuskykykin kasvoi. Oli vain aika ressaavaa sanoa töissä että meillä taaas sairastetaan. Mut kyllä se siitä! Koittakee jaksella ja parantua! Me lähdetään ny Klasun kans leikkiin:) Sanotaan terkkui!

  VastaaPoista
 16. Bongasin tuon korvamukin aikoja sitten ekasta Risto Räppääjästä. Risto istuskeli parvekkeella nautiskelemassa mehua hulppeasta korvamukistaan ja yhtäkkiä huomasi pihalla ensimmäistä kertaa talon uuden asukkaan; Nelli Nuudelipään.
  Heti pisti silmään, makea on muki!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground