Mainostajalle

Pages

Love origami

torstai 23. syyskuuta 2010


Parasta Habitaressa -lista jäi tältä vuodelta kokoamatta, mutta tiivistykööt se tähän messuhankintaani. Ihastuin välittömästi Suvi Jaukkurin ja Sanni Koffertin suunnittelmaan Love origami -kulhoon ja valaisimeen. Kulho on maalattua metallia ja origamimaisuuden taustalla on lapsuudesta tuttu muoto. Muistatteko kun taiteltiin paperista tolattisia? Peukut ja etusormet työnnettiin koloihin ja sitä taitettiin kiinni ja auki. Ja sitten valkattiin joku numero tai väri, jonka alta paljastui jotain. Ööh, en muista mitä, mutta ne jotka ovat tälläisella leikkineet, muistavat varmasti. Noh siis kulho jäi vaanimaan messujen jälkeen, joten eikun vääntämään kauppoja. Kannatti - valkoinen proto on nyt minun onnellisessa omistuksessa. Ah! Se on niin hieno etten mä raski laittaa siihen mitään.

The best of Habitare (fairs) is this very beautiful Love origami -vase. It's made of folded metal and painted to white. It's still a prototype, but I wanted it so much that designers, Suvi Jaukkuri and Sani Koffert, sold it to me. I'm so happy. 

11 kommenttia:

 1. Aaaaaah, what a brilliant idea! You must be truely happy.

  VastaaPoista
 2. Origami can be very inspirational!and so versatile.

  VastaaPoista
 3. Hieno on, ja ensikatsomalta muuten näytti ihan paperiselta, erittäin hyvin taitellulta "kirpulta" (kuulin paikallisten lasten sitä sellaiseksi kutsuvan, en muista enää mikä se oli minun aikanani).

  VastaaPoista
 4. Mee too! But I can only make "Tranan" and "Loppan" as we call them here in Sweden.

  VastaaPoista
 5. On hieno, ja kuin esikuvansa nurinpäin käännettynä; meillä 6vee sellaisen oli kaverillaan tehnyt, ja siellä oli hienoja lauseita sisällä; olet ihana, mun paras kaveri, olet mato????. Niin, mitä vaan sinne saattoi kirjoittaa.

  VastaaPoista
 6. Nice origami vase. I like the feeling in the pictures.
  T. Nina

  VastaaPoista
 7. On kyllä kaunis, eikä oikein kaipaakaan mitään sisälleen. Itse olen taitellut paperiversioita ihan aikuisiälläkin ystävilleni. Sisälle kirjoitan piristäviä, ihania, tsemppaavia lauseita ja sanon että saa availla sellaisina päivinä, kun on ikävä tai ankea fiilis. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä että vaakku on löytänyt perille :)
  Me kirjoitettiin ala-asteella poikien nimiä sinne, ja siten hihiteltiin et Suvi tykkää Tomista jne..

  VastaaPoista
 9. Ooooo....Aivan ihana! Pongasin tuon myöskin netistä... Mitä materiaalia tuo on? Ja paljonko tuosta ihanuudesta loppujenlopuksi pulitit? Ei varmaankaan ollut halpa! Ja mun on aivan pakko saada tuollainen...siksi kysyin...Miten sait sen käsiisi? Auta mua pliis... alan jo olla toivoton tän suhteen..

  Kiitos kiitos!!

  En kauheasti yleensä inostu mistään tällaisista, mutta tämä on kyllä aivan uskomattoman kekseliäs...ja tulee niin lapsuus mieleen...

  Niin ja oon lukenut sun blogia pitkään....tää on ihan mahtava...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, se on maalattua metallia. Ja hintaa en lähde täällä julistelemaan, kun on kyse protosta. Tiedustele suunnittelijoilta suoraan, laita vaikka sähköpostia. Tuolta linkin kautta löydät heidän yhteystiedot. Kannattaa hankkia, kaunis on!

  VastaaPoista
 11. Stunning! I envy you. Love origami too and that vase is fantastic. Great you got to buy it. The photo is very beautiful too.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground