Mainostajalle

Pages

Uusi päiväpeite

lauantai 6. marraskuuta 2010Mä en mahda pihdata tätä enää, vaikka vielä pientä tuunausta on tekemättä. Meillä on uusi päiväpeite, joka peittää ankean runkopatjan sun muut. Valkosen fanina vähän irrotelin ja laitatin keltaisen vetoketjun. Sängyn pohjaan tulee vielä nidottuna tarranauha ja helmaan ommeltuna vastakappale. Sitten saa tuon vielä napakammaksi paketiksi ja ilmavaksi alta. Me like. Niin ja varmasti tunnistitte tuosta vetoketjuideasta valmistajan - siis Avaroomin.

I can't hide this no more. We have a new bedspread which hides whole bed. Me like. As a fan of white, the color isn't suprise. Anyway i wanted a yellow zipper - looks fun. Later I will add velcro under it and get the bed's legs to see. Someone might know the bedspread from the picture, it's Avarooms for sure. 

18 kommenttia:

 1. Hyvä lisä tuo värillinen vetskari! Tänään tohon päiväpeittoon saadaan sitten vielä vähän lisäväriä punaviinistä ja eilisestä pizzasta:)
  T: weekdaycarnival

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin hieno! Ja keltainen vetoketju on kuin piste iin päälle. Sopii täydellisesti kotiinne! Nimimerkillä meikäläinenkin tuosta haaveilee.

  VastaaPoista
 3. hieno! lapsena aina tuskailin kerrossängyn yläsängyn petaamisessa, tuollaisella sekin olisi varmaan helpompaa!

  VastaaPoista
 4. Ihana kisumisu siellä päikkäreillä.. Peiton osalta en voi muuta kuin kompata edellisiä. Keltainen vetska on mahtava oivallus!

  VastaaPoista
 5. Oijoi, hieno on. Ja toivottavasti käytännöllinen, se on aina plussaan :D

  VastaaPoista
 6. So cool with the yellow zipper. I like!

  VastaaPoista
 7. Hieno päiväpeite. Oon itsekin miettinyt saman tilaamista mutta olen ollut epävarma miten sen saa yöksi pois - siis tarkoitan jätetäänkö se lattialle lojumaan? Mulla on joku rajoite, mut en halua lattialleni mitään.

  Anna

  VastaaPoista
 8. Tuollainen päiväpeitto on tosi helppo tehdä itsekkin. Lasten sänkyihin olen tehnyt, hienot on ja toimii!

  VastaaPoista
 9. Ja minäkin haaveilen noista avaroomin peitteistä. Uskaltaako kysyä, paljonko maksoi?

  VastaaPoista
 10. Taa on tosi makee! Mun vanhempien japanilainen sanky peitetaan tallaisella peitteella myos ja hyvalta nayttaa.

  xx

  VastaaPoista
 11. Really nice bedspread! Did you make it yourself?

  VastaaPoista
 12. looks great :) love your blog!

  VastaaPoista
 13. Wow, I like it a lot! Did you make it yourself or customised it?

  VastaaPoista
 14. Can you tell me the price for this beautiful bedspread?

  VastaaPoista
 15. Vau! Kävin firman sivuilla ja ihastuin. Kiitos tästä :-)

  VastaaPoista
 16. Hieno on :)! Mainio oivallus tuo vetskari ja hyvin pysynee sängyssä,vaikka siinä mukala tai useampi (itsellä neljä) kokeilisi sirkustemppuja ;). Tuota voisi vakavasti harkita seuraavan kerran kun päiväpeittoa vaihtaa.

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 17. Bongasin täältä tuon sängynpeitteen ja olen tekemässä tilausta kyseiseltä firmalta. Mutta nyt mä kans aloin miettiä että miten se irroitetaan yöksi. Siis kiertääkö vetskari koko sängyn pinnan vai jääkö se toisesta päästä kiinni vai miten? Siis että mihin päällinen yön ajaksi menee.. jopas on monimutkaiseseti selitetty.. Mietin myös häiritseekö vetskarireuna sänkyyn jäävässä osuudessa yöllä nukkujaa? Olisin kiitollinen, jos jaksat vastata :) Ja ps. Olen löytänyt vasta ihan lähiaikoina blogisi ja koukkuun jäin, käyn monta kertaa päivää aktselemassa mahtavia kuvia.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground