Mainostajalle

Pages

Lautapelihullu

maanantai 27. joulukuuta 2010
Minä olen aina rakastanut lautapelejä. Lähdin aikanaan isi Varpusenkin matkaan, kun hän pyysi minut tekemään palapelejä.
Hyviä pelejä tulee liian harvoin eikä Pictionaryn, Aliaksen, Alfabetin ja Trivialin kaltaisia klassikkoja synny enää. Loppuun pelattuina kun ei noihinkaan jaksa oikein enää lämmetä.
Tänä syksynä saatiin tuollainen Legon peli, Creationary. Avattiin se joulupäivänä ja hitsikka - sehän on tosi hyvä! Siis jo tykkää sellaisista "koita selittää joku asia jollain tavalla -peleistä".
Etteikö muka tuossa kollaasissa ole aivan selvästi termospullo, pesukone, vesisukset, rautatieasema, piano, hissi, monokkeli, stonehenge, taj mahal, sähköankerias, ahvenheinä ja kirsikat. Mahtavaa - suosittelen!

I love guessing games. We tested the Lego's Creationary - it was a success! You can find thermo bottle, washing machine, water skies, railwaystation, piano, elevator, monocle, stonehenge, taj mahal, electric eel, pond water-crowfoot and cherries from that picture for sure!

14 kommenttia:

 1. Hauska peli, kyllä :) Meille selittäjille sopii myös Dixit, kannattaa kokeilla. Kaikki mainitsemasi pelit ovat myös minun suosikkejani :)

  Lettu

  VastaaPoista
 2. Ruotsalaisessa iltapäivälehdessä Expressenissä on tänään Emmas designbloggin Emma Fexeusin haastattelu, jossa hän mainitsee Varpusen tämänhetkiseksi blogisuosikikseen! Varpunen on myös minun lempparini.

  VastaaPoista
 3. Meillä myös tän joulun hittituote oli Dixit :) Ja Settlers of Catan on osoittautunut 6v.tyttäremme ja 11v.poikamme suosikiksi -mie tykkään enemmän pisctionarysta ja aliaksesta...

  Tuota Lego-peliä mekin mietimme, olipa mukava kuulla sen toimivan -tuo creationary voisi siis olla meiän seuraava hankinta!

  VastaaPoista
 4. hehhee, monokkeli on ihan paras!

  VastaaPoista
 5. Mitäää, hyviä pelejä on vaikka kuinka paljon. Itsekin olin tulossa Dixittiä mainostamaan. Netin Lautapelioppaasta saa vinkkejä.

  VastaaPoista
 6. Unohtamatta missään nimessä Carcassonea! :)

  VastaaPoista
 7. Myös minä olen hurahtanut joihinkin lautapeleihin :) joten kiitän pelivinkistä, tätä en olekaan vielä hoksannut. Ensi jouluksi ;).

  VastaaPoista
 8. Minusta se oli kamalan tylsä... Mutta lasten Carcassonne on ihana!

  VastaaPoista
 9. Tämän joulun uusi tuttavuus Mallorca oli loisto peli (kai koska olin siinä niin hyvä). :) Menolippu on myös kiva. Nämä kaksi ovat pelejä, joissa saa juonia ja jännittää onnistuvatko omat juonet vai ei.

  VastaaPoista
 10. Toi ahvenheinä onkin astetta haastavampi. :D

  VastaaPoista
 11. Lautapelit ovat kyllä! Meille tuli myös tuo Dixit ja oiettä se on niin kauniskin että tähän asti olen saanut siitä iloa ihan pelaamattakin kun on vain kuvakortteja katsellut :D

  Yksi ihan älyttömän huippu peli on Compatibility. Siinä on jokaiselle samanlainen kuvapakka, joita valikoidaan aina sanan mukaan, ja koetetaan saada parin kanssa mahdollisimman samanlainen kuvarivi. Tuo on jo aikoja sitten poistunut tuotannosta, mutta jos kirpputorilla tulee vastaan, niin kannattaa ehdottomasti ostaa :)

  VastaaPoista
 12. Meillä kanssa liputetaan lautapelien puolesta:)
  Jos pukkaa mykkäkoulua niin erä Menolippua avaa kyllä hanat! Ja Rummikub sekä Touche on myös meidän susosikkeja!

  VastaaPoista
 13. Suosittelen ehdottomasti Carcassonnea lisäosineen, Oregonia (toimii loistavasti kaksinpelinä) sekä Genial-peliä.

  VastaaPoista
 14. Mielettömän hienoja! :D Mun pitää hankkia toi peli kans, kiitos vinkistä! <3

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground