Mainostajalle

Pages

Ovistopparit sun muut

perjantai 31. joulukuuta 2010


Marimekosta oli tiskirätit loppu. Ohlsonilta löyty, mutta pakko ne oli tuunata jotenkin.
Käytiin aamulla Mokossa. Olipas mukavaa ja seura hyvää! Kiitos. Mukaan tarttui muutama pallo. Lisää ovistoppareita meidän taloon.

There weren't any wipes at Marimekko. Clas Ohlson did, but I needed to make them look a little bit cooler. We went to Moko this morning. I bought few crochet balls. We use them as a door stopper.

14 kommenttia:

 1. Pakko vinkata sellaisesta tiskirätti- ym. puodista kuin Kierti. www.kierti.fi. Meillä on hamppuisia, ja ovat ihan mahtavia käytössä, eivätkä ala haista niinkuin noi kertakäyttöiset. Voi siis pestä kuudessakympissä. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat rätit. Oot ehkä paras tuunari ikinä. :)

  VastaaPoista
 3. Makee tuunaus :). Suosittelen vierailemaan Maatilatorilla rättien perässä, siellä oli ihania Kaunisteen rättejä joulun alla :). Marimekon mustavalkoiset on kyllä ihan parhautta!
  Ihanaista uutta vuotta teidän perheelle! Toivottavasti saan seurata tulevankin vuoden tätä ihanaa ja inspiroivaa blogia ♥.

  VastaaPoista
 4. Voiko tuosta enää tiskirätti parantua ;) inspiroivaa ensi vuotta.

  VastaaPoista
 5. Tosi hauskoja teit noista tiskiräteistä!

  VastaaPoista
 6. how did u make those? they are lovely!

  VastaaPoista
 7. Onpas hauska idea tuunata tavalliset tylsät rätit noin =) Ja se, että jaksat aina toteuttaa ideasi, on kovin kunnioitettavaa. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 8. Tiskirätit on mun ikuisuusinhokkejani! Niissä on vaaan AINA jotain pielessä. Ovat rumia, haisevat, eivät ime kunnolla, niille ei ole mitään järkevää paikkaa, eivät kuivu, kertakäyttöiset roskaa, kestojen riittävä puhdistuminen epäilyttää, jne. jne.

  Tällä hetkellä itsellä on käytössä Eva Solon "putkirätit", eikä nekään ihan täydelliset ole.

  Mutta noi sun on HIENOT!

  VastaaPoista
 9. I´ve just found out your blog and I like it, I´ll drop by here often :)

  VastaaPoista
 10. Hauskat tiskirätit! Leikkasitko rätit kahteen osaan ja ompelit eriväriset yhteen, vai?

  VastaaPoista
 11. Juuri niin, leikkasin osiin ja sekoitin palat ja ompelin uudelleen yhteen. helppoa ja hauskaa!

  VastaaPoista
 12. Hieno keksintö jälleen! :)
  Laitan kysymyksen tähän postaukseen, vaikka tässä postauksessa se miettimäni asia ei niin käy ilmi, mutta: olen ihaillut kuviesi ja ennen kaikkea valkoisen kotisi raikkautta. Valkoisen raikkautta! Valkoinen sävyhän on yllättävän haastava, kun sävyjä on sen sata. Eli olen miettinyt, saatko photoshoppaamalla valkoisesta kodistasi niin mielettömän, vai oletko valinnut (sen lisäksi) erityisen jonkin puhtaan valkean maalin? Saanko kysyä sävyä? Omani näyttää harmahtavan keltaiselta,,,mmrrr!! Lisäksi valaistus toki vaikuttaa, liekö pitäisi vaihtaa kaikki lamput päivänvalolamppuihin? Eli kysymys myös lampuista, onko lamppusi päivänvalolamppuja? :D Toivottavasti ei ole vaivaksi tämä kysymys, mutta pakko oli nyt kysyä kun miettinytmiettinyt kovasti että kuinka onkaan niin kauniin puhtaan valkoista. nam!
  *remppareiska*

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground