Mainostajalle

Pages

Yöllisillä kirjakaupoilla

lauantai 27. helmikuuta 2010Surffaillessa tuli vastaan sellainen ABC-kirja, että oksat pois. Kyllä tuolla kelpaa sitten Varpulle kirjaimia opettaa, oikein 3D:nä. Ja tietenkin kun Amazon mainosti tiettyä summaa ylittävien ostosten ilmaista toimitusta, lankesin myös pilkkukirjaan (esittelen sen saavuttua). Eikä se ilmainen lähettäminen edes koskenut Eurooppaa, heh. No tulkoot molemmat, ihania kun ovat.

Last night I surf on web and found a fabulous ABC-book to Varpu. It is cool to teach letters to her with it. Amazon had an offer where you can get free post cost if you order enough. I took also one "black dot -book" (will show it later), but in the end of order I noticed that the offer didn't work in Europe. Anyway I took both books. Those are so lovely...

Kotikulmien tyylikkäin leipälauta

perjantai 26. helmikuuta 2010


Anna Pernillan leikkuulauta-alusta saapui tänään postitse. Supernopeaa toimintaa! Ja mukana oli vielä ihana postikortti ihan vain kaupan päälle. Sen taitaa saada joku sankari viikonloppuna, hih hii.
Tuo alusta on kyllä niin hieno ettei sen päällä raaski mitään leikellä. Kurkkuleivät jo vetäsin massuun. Maistuivat paremmilta kuin koskaan.

Anna Pernilla's soooo lovely cutting board arrived today. Super fast! There was a beatiful postcard also in an envelope, just for free. What a lovely suprise. I guess one birthday boy will get it next weekend, he hee.
That board is so fine that I don't want to use any knifes on it. I tested it with cucumber sandwich. Those tasted better than ever.

Myydään kampauspöytä sun muuta

torstai 25. helmikuuta 2010Valkoinen pinnasänkyn laitapehmuste, ovh. 11,95 e Ikeasta, nyt lähtis 7 eellä. Ja ei käytetty tuotakaan, kun Varpu nukkuu perhepedissä. MYYTY

Ikean Leka-lelukaari lähtis 10 e:lla. Meillä tykättiin ainakin ihan hulluna! MYYTY

Söötti vanha kampauspöytä on kunnostettu erihyvin, maalina Empire, posliiniset ruusuvetimet hankittu Indiskasta. Nyt pienen tai ison tytön huoneeseen edullisesti, kun kellari pitää saada tyhjäksi. Ja itse pitäisi noutaa. MYYTY

Ja sitten kaupan myös käkikello 30 e. Tuo heiluva tammenlehti tuosta alta on hukassa, mutta jos/kun vastaan tulee, niin tulee postitse perässä. Tuo samanlainen käkikello täällä nähtävillä. MYYTY

Uusi syöttötuoli korvaa vanhan. Väkisen valkoinen puinen syöttis, käytössä Varpulla vain kuukauden päivät, ois nyt edullisesti 35 e:llä. Ovh. 79 e. MYYTY

Magic mouse

torstai 25. helmikuuta 2010Oih. Eilen saapui miehen ostama ihanuus: uusi Magic mouse. Täydellisyyttä hipova muotoilu ja ulkonäkö. Aatella, että tuota scrollataankin vain hiiren pintaa silittämällä, sellainen kosketusnäyttömeininki. Uuuuh.

Yesterday arrived dad's beautiful purchase: new Magic mouse. The look and the design are just perfect! You scroll it when you glide finger on it - like a touch screen. Uuuhh!

Näytenuukailija

keskiviikko 24. helmikuuta 2010


Onko joku muukin järkkäri-nuukailija-säilöjä, joka kerää mielellään kaikki näytepussit talteen? Itse käytän vain yksiä hyväksi todettuja tuotteita enkä hamstraa useita purtiloita kaappeihin, mutta joka ikinen ilmaisnäyte on otettava jemmaan. Ne on käteviä matkalla, missä on sitten nuukailijan kiva saada naamaihottuma hajusteesta tai takkuinen tukka surkeesta ja liian vähäisestä hoitoaineesta. Oikeesti noi on myös kätsy vierasvara. Yökyläilijät saavat testailla mielin määrin.

Is here any other stingy-organizer who collects all free samples? I use myself only one good product from year to year and I don't want to collect different bottles to my bathroom. Anyway I take all product samples. Those are useful when you travel (nice to get rash and allergic reaction from perfume, heh, or have a shaggy hair because of lousy conditioner.) Anyhow those are good for night guests!

Kesävaatetta

keskiviikko 24. helmikuuta 2010


Nyt ollaan jo ihan konkareita näissä bloggaripiireissä. Tänään käytiin herkuttelemassa terveysbrunssilla Milttonilla ja ihasteltiin Polarn O. Pyretin uusia vaatteita. Havaianasiltakin oli tullut ihan pikkuruiset läpökkäät, voi kiesus. Katu-uskottava huppari ois tuolla Makialla, mutta niiden lastenvaatemalliston jatkosta ei oikein tiedetä.
Ihana herkut oli tarjolla paperipusseissa. Näyttipä kivalta ja koitettava kotona kanssa!

Now we are almost veterans in these blog meetings. Today we had delicious healthy brunch at Miltton showroom. We saw Polarn O. Pyreti's new clothes, Havaianas had tiny flip flops and Makia got a cool hoodie. I'm not sure will Makia's kids clothing collection continue...don't know.
A wonderful goodies were served in paper bags. Looks nice and need to test at home too!

Jos meille tulisi sohva...

tiistai 23. helmikuuta 2010
Uutta kotia etsiskellessä olen kohdannut myös sohvaongelman. Sellainen jopa saattaisi mahtua uuteen kotiin (olisi korkea aika), mutta nehän ovat aika pöljän näköisiä ja osa ihan laittoman kalliita. Minä ottaisin meille jonkun näistä:

1) Mari-sohva Iskusta, jos sellainen vielä löytyisi jostain myymälästä pyörimästä. Ovat vissiin poistaneet valikoimasta heidän parhaan tuotteensa kymmeneen vuoteen. "Ei suomalaiset osta" on jo kuulemattakin arvattava selitys tuotteen katoamiselle.

2) Ikean Karlstad-valkoinen nahkasohva, johon jalat tulisi maalata ehdottomasti valkoisiksi.

3) Ikean Karlstad-valkoinen kangassohva, johon jalat tulisi maalattava ehdottomasti kirkkaan vihreiksi.

Tämä viimeinen se varmasti sitten tulee olemaan. Edullinen ja style tuunattuna.


I am looking for a new flat and I found a new problem called sofa. That would fit in new home I guess (or hope so). But sofas looks ugly and most of those are too expensive. Here's my top-3 sofas:

1) Mari-sofa, Isku. Don't sell anymore. but I could try to find from sale corner.

2) Karlstad-white leather sofa from Ikea. Legs should be painted to white.

3) Karlstad-white fabric sofa from Ikea. Legs should be painted to green.

This last one it will be I think so...

Sukin design week, III

tiistai 23. helmikuuta 2010

Atelje Lyktanin Bumling on Anders Pehrsonin suunnittelema vuonna 1968. Tällä hetkellä valaisinta saa matta-alumiinisena, valkoisena, punaisena tai oranssina, minun löytö kaunis khaki. Tuossa on tosi fiksu katkaisin. Lampun päällä on perinteinen nips-naps painike, jolla voi laittaa päälle joko yhden tai kaksi polttimoa. Hyvä!
Minun löytö Ebaystä 125 e (tingitty - aina kannattaa yrittää), uusi Scandinavian design centerin kautta noin 355 e.

Aamiaissuositus: maustamaton jogurtti + mysli + agavesiirappi. Seuraksi kuppi kahvia.


Atelje Lyktanin Bumling is designed by Anders Pehrson in 1968. New pedants are available at matt-aluminum, white, red or orange, my old one is beautiful khaki. The pedant have a clever switch - you can deside will you use only one or two bulps. Good thinking!
My find from Ebay 125 e, new from
Scandinavian design center about 355 e.

Breakfast recommendation: natural yogurt + muesli + agave syrup. Enjoy with a cup of coffee.

Ikea-löydöt

maanantai 22. helmikuuta 2010Perjantaina piipahdettiin siellä Ikeassa. Manailin niitä kehyshommeleita, mutta noista puunvärisistähän tuli ihan hyvät itse maalaamalla. Studio Violetin kissajuliste tuli meille sattumankauppaa, kun ostin sen Pisarapilvelle lahjaksi. Ennen kun juhliin ennätettiin, niin siellä oli jo ostettu samanlainen. No nyt sitten jää naukuja meille.
Ostin meille myös vähän tyylikkäämmän herätyskellon, kun inhoan sitä miehen vanhaa casioo. Torkku on tuossakin, mikä on kuulemma ehdoton ominaisuus. Luulin siis löytäneeni täydellisen herättäjän, mutta ei se kuulemma korvaakaan vanhaa rumaa, kun tuo on niin ylhäällä eikä siihen yletä nousematta. Miehet - niin kamalia, mutta niin ihania. Taidan ommella hupun vanhaan.

On friday we went to Ikea. I bought birch frames and paint those to white. I bought that cat poster to Pisarapilvi as a present, but she had bought same one few weeks before parties. Blaah. Now the cat stays at our place.
I also bought new alarm clock to my husband because the old one is REALLY ugly. I thought that I found perfect new one, but that didn't happend. New one is too high from bed, so old one stays. Argh! I guess I need to sew beautiful hood for the old clock.

Kotona jälleen

sunnuntai 21. helmikuuta 2010Terveisiä Pieksämäeltä! Pakkasta sata ja kirpputorilta Gensen Focus de Luxe -henkiset aterimet (24 kpl) 10 senttiä/kpl, kasariruusujakku, josta tulee Varpulle kukkamekko ja ihanaa fiftarikangasta johonkin. Varpu sai ikioman Baby Björnin mustan rintarepun, 2,5 e, (ei ole tottakaan, kun reppu oli vielä vuoden vanha), kun tämän hetkinen meillä on lainassa. Lisäksi turkoosinvihreät henkselit ja mahtava kasarisäkkipuku. Yökylässä Vlla oli söötti vierassänky bambeineen ja ihanine pussilakanoineen.
Nyt rupean virittämään Bumlingenia kattoon ja taulua seinään, niin on teille kuvattavaa huomenna.

Regards from Pieksämäki. We made huge fleamarket finds. Gense's Focus de Luxe -look a like forks and knifes, fabrics, new Baby björn carrier and thing like that. V slept in beautiful bed with cute bambi and bedlinens. Lovely.

Alusta mulle

perjantai 19. helmikuuta 2010


Haluan Anna Pernillan leikkuulaudan/tarjoilualustan. Selvittelen voiko postittaa Suomeen.
Lähdetään Varpun ja mummin kanssa kohta kirppisreissuun ja takaisin sunnuntaina. Rentouttavaa viikonloppua kaikille.

I'd like to have Anna Pernilla's cutting board. Need to find out if they can send it to Finland, hope so.
We are taking weekend trip with Varpu and granmom. Flea markets and things like that. See you on Sunday. Have a nice weekend.

Kumpi Varpuselle ja ihana julistesetti

torstai 18. helmikuuta 2010

Käytiin tänään Ikeassa. Siellä ei ollut edelleenkään 50 x 70 cm:n kokosia valkoisia kehyksiä. Niitä tulee 20 kpl pari kertaa viikossa ja loppuu saman tien. Kiukuttaa. Ostin sit puiset ja nyt pohjamaali kuivuu.
Oltiin Pisarapilven kanssa siis siellä Ikeassa ja pohdittiin noita lastenhuoneen leikkitaloja ja koloja ja pesiä. Kun tekis mieli niin montaa, mutta kun ei kaikki mahdu. Kumpi ois Vlle kivempi - pahvinen leikkitalo vai tuo pääkalloluola? Ja ei mitään luola pojille ja talo tytölle juttuja oteta huomioon. Noita kun etsiskelin, niin löysin taas uuden julisteihanuuden. Tuollainen Wonderwallin toteemisetti ois kyllä mahtava.


Today we visited Ikea. The white 50 x 70 cm Ribba-frames was out of stock - as usually. I bought birch ones and white paint is drying now. We were there with Pisarapilvi. We were talking about children's play caves and houses. We like to get cardboard house or that monster cave, but I can't decide which one is better to V. What do you think? And no those cave to boys and house to girls reasons...
I found very cool posters again. Like to have that Wonderwall's totem set too...

Sängystä sohvaksi

tiistai 16. helmikuuta 2010Meillä vannotaan perhepedin nimeen, joten Vn pinnasänky on enemmän ollut koriste kuin hyödyke. Nyt kun kerta ollaan liikkelle lähetty, päätimme tehdä lisäreittejä tytölle. Alaslaskettu reuna on täydellisen korkuinen kävelyharjotuksiin. Myös reunan rynkyttäminen ja kolisuttaminen on hallussa heti eka kerralla. Sorminuket osuivat silmään tietty.

We thinks that "family bed" is better for V than a cot. Now when Varpu starts walking, we decided to do new routes for her. Cot's front side is perfect high for training. At the same second she learned to bang it. Finger puppets stood out too.

Toimistohiiri

maanantai 15. helmikuuta 2010

Vn aamupalan lomassa järkkäilin kodin paperit. Me ollaan todettu parhaaksi muovitaskut, joihin liput ja laput on helppo sujauttaa arjen lomassa. Rei'itetyt paperit ja mappikansiot vaativat aina enemmän puuhaa, koteloon sujahtaa sekunnissa. Tänään sai Vkin oman kotelon. Nimilaput tulevat vielä tietenkin, mutta yksityisyyden rajoissa esittelen teille blankkoina.

Ja rakastan sinua maailman paras mies. Kiitos ihanasta ystävänpäiväkukasta. Pus.

This morning I organized our important papers same time when Varpu had her breakfast. After different solutions we think that those carboard cases and plastic envelopes are the best. It's much easier to put paper into those than bunch and put to a binder. Today V got her first own case. I will add our names for sure, but those I keep secret from you.
And I love you the world's best husband. Thank you for the Valentines day flower. Kiss.
Proudly designed by Mlekoshi playground