Mainostajalle

Pages

V kävelee!

lauantai 29. toukokuuta 2010


Olen unohtanut muuttohässäköissä uutisoida niinkin tärkeän asian, kun että V kävelee nyt. Muutama ilta takaperin V käpötteli 14 askelta ilman mitään tuolilta toiselle. Treenit jatkuvat ja vauhtia lisätään koko ajan. Mummi vahtii ja Siiri-kissa juoksee karkuun. Vauvakirjaan merkattava ikä siis 10 kk.
Naapuri Fidalta löyty muuten söötti lasten jakkara 7 e. Kerrotteko, jos näätte näitä pikkuruisia jossain, kun voisipa olla hauskaa hankkia useampia.

In all this moving stuff I forgot to tell that V, 10 months, learned to walk! Few days ago she took 14 steps from another chair to another. Training continues, grandmother keeps an eye on, Siiri-cat runs away...
I found a little stool from Fida flea market. 7 euros only. Please let me know if you see these somewhere here in Finland. It would be nice to get more..

Mattodilemma

lauantai 29. toukokuuta 2010

Väliterveiset mummolasta. Vanha koti on nyt tyhjä, puts plank ja uuteen kotiin saadaan avaimet viimeistään tiistaina. Sitten katsotaan, miltäs se meidän unelma nyt sitten oikeasti näyttääkään. Mä ajattelin olla laittamatta tätä konetta seinään tässä välillä, mutta kun jouduin kaivelemaan yksiä suunnitelmia, niin samahan tuo oli jättää pyörimään. Täällä sitä suhataan mummin ikkunalaudalla. Viime yönä sitten viimeistelin uuden kodin suunnitelmat ja nyt vaan kun pääsis hommiin. Viimeiset päivät ovat piinaavia.
Yritän myös etsiä uutta olohuoneen mattoa, kun mulla on kuppi täysi, kun joka ikisellä on sama. Onhan se hieno, mutta ei enää sitten, kun kaikissa blogikodeissa vilahtaa. Uusi Skönari esittelee ainakin Himlalta stylen ohutraitasen tai Åhlensilta ostettavan mustavalkokelimin (laittas kaksi rinnakkain). Oiskohan niistä jompi kumpi meidän uusi matto. Ja pitääkö tässä nyt vielä Ruotsiin ennättää, heh.

Regards from Grandmother's place. Old home is empty and cleaned. We will get keys to the new home at Tuesday. Then we'll see was it really our dream home or not. I thought that I can live without computer these days, but I forgot one interior design work into it and I needed to get those yesterday. Then I left the computer open (working at my mom's window table) and last night finished out new home's plans...I wish we could be there already!
Another thing. I have to find a new matt, now it feels so...I had a little time to read another finnish interior blogs and now it seems that everyone have a same matt. Not so nice. There were new stylish matts in the latest Sköna Hem. Himla have a cool thin stripe matt and Åhlens sells that black-white kelim (would need two of those). Maybe another could be mine. Do I have to find a time to Stockholm-trip...argh!

Muutto.

maanantai 24. toukokuuta 2010


Torstaina on isin syntymäpäivä. Lahjaksi hän saa muuton. Menemme hetkeksi asumaan mummolaan. Tämä kone menee sulki. Varpusten perhe pakertaa päivät ja illat remontissa. Hieman haikeeta, mutta samalla jännää. Palataan Pitkänsillan toiselta puolelta.

Daddy Varpunen has a birthday on Thursday. He'll get a home moving as a present. Our family lives at the grand mothers place for a while. We close this computer and use our time to renovating a new home. I miss the old home already, but the same time feel so exiting. Keep in touch over the Pitkäsilta.

Nyt äiti kuulee

lauantai 22. toukokuuta 2010


Liian hyvät ilmat olla päivittämässä. Nopeesti vaan mun tarpeisiin täydellinen kirppislöytö: Äidin pussukka, joka roikkuu joko ranteessa tai vaunuissa, niin että NYT on puhelin kuuluvissa, kukkaro ja avaimet hollilla eikä jossain sadassa kassissa vaunujen alasäkissä. Vanha, käyttämätön ja nahkaa, 0,80 e, Emmaus. Soitelkaa, niin nyt kyllä vastataan, hah!

Too good weather to be updating here. Just short news: The latest and perfect flea market find: Mother's pouch, which hangs on either the wrist or the wagons. NOW I hear the phone's ring and purse and keys stays near. Old, unused and real leather, 0,80 e, Emmaus. Call me and finally I will hear it!

V goes fashion

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Meillä on Kallion muotiviikot. Asosin paketti saapui ja kiitos ihanalle kommentoijalle aiemmasta inkatrikoovinkistä! Äiti piipahti eilen Weekdayn ja Monkin avajaisissa. Vielä ei päässyt ostamaan, joten tyydytin ostohimoa naapuri H&Mssä. Vaipoissakin siirryttiin football editioniin, kun on hauskat numerot pepussa.

Raitamekko ja trikoot, Asos
Harmaa tunika ja rusettipinnit, H&M
Aurinkolasit, Lindex
Vaipat, Libero

We are having Kallio's fashion week. Asos package arrived this week and mother went yesterday to Weekday's and Monki's opening parties. I also made some shopping at H&M. We bought a new foorball edition diapers also because of cool numbers on the back.

Stripe dress and leggings, Asos
Grey dress and bow pins, H&M
Sunglasses, Lindex
Diapers, Libero

Kirppispäivä

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Nyt Vallilaan ostamaan meidän rojut pois!

Parvetossut

torstai 13. toukokuuta 2010

Eilinen kaaos johti lukuisiin parveketossuihin eli tervetuloa vieraat vaan meidän parvekkeelle tassuttelemaan lämpimin varpain. 90-luvun taidekouluopettajien poppanatakkien väri- ja kuviomaailma on nyt selvästi vaikuttanut mun ompeluksiin. Itsellekin tuli kylmiäväreitä ja mies jähmettyi nähdessään lopputuleman. Punavuoren cooleissa työhuoneissa varmaan arvotettaisiin näitä.

Yesterday's chaos lead to these. Now we have few balcony slippers! Obviously 90's artschool teacher's coat's color and pattern combinations has made an effect to me. I got chills and my husband freeze when he saw these. I guess that cool posse in the Punavuori's coolest studios would love these.

Uutta Marimekkoa

torstai 13. toukokuuta 2010
Oltiin eilen katsatamassa Marimekon syksyä. Ah. Kaunista. Itse ihastuin suunnattomasti noihin Sukat makkaralla -juomalaseihin, jalallisista en niin tykkään, niin en laita edes kuvaa. Kaadin on nappijuttu. Kankaatkin olivat stylejä, mutta värimaailma niin tumman syksyinen eiliseen aurinkoiseen päivään. Oli vaikea ottaa, kun ois halunnut kaikkea kirkasta ja värikästä sun muuta. Mutta arvatkaa mikä oli parasta, siis henkiläkohtaisesti. Sori Jotex, mutta nyt löytyi meidän parvekkeelle matto. Piru, kun mulla ei ollut kameraa mukana, mutta Marimekolta tulee aivan ihania räsymattoja kesällä. Kierrätetty kangasjämistä, mikä tekee niistä vieläkin haluttavampia. Musta-valko-harmaa ruudullinen tulee meille heti, kun ne kauppaan ilmestyvät. Ihan sama, vaikka vettä sataa ja matto pitää rullata suojaan. On se vaan niin hieno, että sen vaivan näkee. Ja kiitos Marimekko ihanasta lahjatyynystä ja kiitos ystävälle, joka lahjoitti omansa minulle, kun kaksin on aina kaunihimpi.

Marimekko's autum 2010! Lovely fabrics, new classes and something about rug mat which I don't have photos yet, but I will buy it and then you see. And pillows which we got as a present. Thank you!

Tiger made my day!

torstai 13. toukokuuta 2010


Voi meitä onnepekkoja täällä Varpusilla. Kiitos Tiger! Ollaan taas vieno puna poskella.

We're so lucky here at Varpunen home. Thank you Tiger! We're so grateful!

Miljoonalaatikko

torstai 13. toukokuuta 2010
Siivosin ja pakkasin äsken kellarikomeron. Se oli tämän urakan järkyttävin vaihe ja siirretty hienosti päivästä toiseen. Vastaan tuli mm. viime remontista jäänyt laatikko täynnä tuntemattomia miesten tavaroita. Kuulostaan kinkyltä, mutta ei mitään niin mielenkiintoista. Siis piuhaa, nippeliä, nappelia, sahaa, saumanarua, maalipesua, lastaa jne. jne. Nyt päätin, että samaan hengenvetoon järjestetään tuo miljoonalaatikko, josta löytyy nyt ja jatkossa KAIKKI KODIN ruuvit, naulat, proput, nippelit ja nappelit. Se kiikutetaan heti remontin alkaessa työmaalle, niin ei taas tarvitse ostaa kaikkia uusia, kun vanhojakin löytyy. Samalla pakkasin myös nämä kinkyt miesten tavarat pariin laatikkoon ja ekassa kuljetuksessa työmaalle. Käytetään ensin vanhat vehkeet ja aineet loppuun, ennen kuin uusia hankitaan. Sillä sipuli.

I cleaned and packed just our basement's storage room. It was an unpleasant step of this packing project. I just moved it nicely from day to day. There was for example a box full of mens unknown stuff. Sounds kinky, but nothing so interesting. Only some stuff from recent renovation: screws, saws, paint, cleaning liquids etc., etc. Now in the same breath I decided to organize "a million boxes" and in the future ALL OUR HOME'S screws, nails, plugs etc. can be found from one place! This million box and mens stuff boxes goes right away to the new home. I want that we use first these old surplus before we buy any new renovating things to our home.

Haasteeseen vastattu

keskiviikko 12. toukokuuta 2010


m2=neliön haasteeseen on pakko tarttua. Aivan mahtava! Vaikka kuinka olen järkkäilyhullu, myös meille eletään toisinaan kaaoksessa. No onpahan sitten mitä järkätä. Kuten huomaatte aamupalan lomassa meillä meikataan ja suoristetaan hiuksia. Mitä sitä välissä siivoamaan, kun siinähän nuo on sitten kätevästi taas seuraavana aamuna. Tänään näyttäisi myös, että neuletakista on leikattu se niskanauha pois. Sitten on myös hieman askarreltu. Tuskin edes huomaa.

I took a challenge, it's just a awesome! It about "perfect homes and wifes reality pictures...life with or without kids" No matter how much I love to orgazine, we also live in chaos sometimes. Well then we have something to organize. As you can see we have breakfast, make up and hair straight at the same time. Why to clean up, cause there they are again in the next morning =). It seems that today I also cut off that cardigan's neck strap. Then we had some crafting also. Hardly even notice.

Proudly designed by Mlekoshi playground