Mainostajalle

Pages

Rakkaushenkarit

torstai 30. syyskuuta 2010Miehet. Joskus he osaavat yllättää. Voi vitsi että osaavatkin olla rakastettavia juuri näissä pienissä eleissä.

Vaunulenkillä minä: Oi onpa hienot henkarit (mustat Formverkin ikkunassa), voi kun ois valkoisia. Seuraavana maanantaina töiden jälkeen. Toin siulle tällaisia (valkoisia). Löytyi Zarrosta.

Ah. Hengarit ovat ihanat, mutta ihanampaa on mies, jos sinun tähden astuu epämukavuusalueelleen fiineihin sisustusliikkeisiin ihan vain löytääkseen rakkaalleen oikean väriset hengarit, ja samalla salettiin miettii että eikös meillä kotona ole ainakin 50 vaateripustinta.

Men. Can suprise you. I love mine! A lot.

Kahvi ja kellottaja

lauantai 25. syyskuuta 2010


Olen hulluna kauniisiin ruokapurkkeihin, harmi vaan kun meillä ei ole juurikaan sitä keittiön säilytystilaa, niin en voi hamstrata kaikkea mitä haluaisin. Kuitenkin lankesin mahtavaan kahvipakettiin, varsinkin kun kuulin kauppiaalta ettei minun siitä tarvitse espressoa tehdä, jos en siitä tykkää. Pidän tummapaahtoisesta kahvista ja sainkin sellaisen vinkin, että laittaa tuota espressoajauhatusta ihan tavallisen suodatinkahvin joukkoon, niin saa maukkaampaa ja tummemman makuista kaffetta. Kahvipro naureskeli tehneensä niin opiskeluaikoinaan pienestä budjetista johtuen, mulle sopii tää nuukailu ihan näin aikuisenakin. Hyvät plöröt tuli.
Lanternasta löytyi Omppu-ajastin. Kellotin sillä äsken kuningatarpiirakan.

I love beautiful food packs, sorry not to have enough space to get them all. I bought this espresso pack because I heard nice tip from coffee shop. You don't have to make espresso from it if you don't like - just put a hint of it with normal filter coffee. You will get the darker and tasty coffee.
I bought new apple timer. It's cute.

Ruokakomero

lauantai 25. syyskuuta 2010Pitkästä aikaa järkkäilypostaus. Pakko myöntää, että taaperon kanssa tuo hyllyjen oikominen ja väri-/kokojärjestykseen laitteleminen on jäänyt vähän vähemmälle. Ryhdistäydyin kuitenkin ja pistin ruoka-ainekaapin järjestykseen. Edelleen parhaiksi on todettu jauhopurkit Ikeasta, leiville ja alahyllyn kissanruoalle tuo Ikeasta jo lopettu lasiburken, muoviset laarit Mujista ja pienet maustepurkit Habitatista. Mustaan pesuvatiin menee tyhjät pullot.

It's long time from the latest organizing post. I don't have so much time anymore to organize things by size or color, heh hee. Anyway I made some rearrangements in our food closet. The best cans come from Ikea and the plastic boxes from Muji. The smallest glass jars are from Habitat (for spices).

Love origami

torstai 23. syyskuuta 2010


Parasta Habitaressa -lista jäi tältä vuodelta kokoamatta, mutta tiivistykööt se tähän messuhankintaani. Ihastuin välittömästi Suvi Jaukkurin ja Sanni Koffertin suunnittelmaan Love origami -kulhoon ja valaisimeen. Kulho on maalattua metallia ja origamimaisuuden taustalla on lapsuudesta tuttu muoto. Muistatteko kun taiteltiin paperista tolattisia? Peukut ja etusormet työnnettiin koloihin ja sitä taitettiin kiinni ja auki. Ja sitten valkattiin joku numero tai väri, jonka alta paljastui jotain. Ööh, en muista mitä, mutta ne jotka ovat tälläisella leikkineet, muistavat varmasti. Noh siis kulho jäi vaanimaan messujen jälkeen, joten eikun vääntämään kauppoja. Kannatti - valkoinen proto on nyt minun onnellisessa omistuksessa. Ah! Se on niin hieno etten mä raski laittaa siihen mitään.

The best of Habitare (fairs) is this very beautiful Love origami -vase. It's made of folded metal and painted to white. It's still a prototype, but I wanted it so much that designers, Suvi Jaukkuri and Sani Koffert, sold it to me. I'm so happy. 

Yöpöydät

maanantai 20. syyskuuta 2010


Sunnuntaina syntyi uudet yöpöydät. Pari kultaista D-lenkkiä, joustamatonta mustaa nauhaa, tolkuttomasti tukevia liimaselkäisiä lehtiä ja hitusen ompelua. Reteet on.

I made two new bedside tables on Sunday. All you need is few D-buckles, black stripe, huge pile of magazines and some sewing. 

Posterit

lauantai 18. syyskuuta 2010Ottaisin kotiin. Oikein kivoja. And I love you she said.
PS. On niin last season ripustaa julistetaulut seinälle. Lattialle tai tasolle nojailemaan on niiko kuul.

Would take to home. Very nice. And I love you she said.
PS. It's soooo last season to hang posters to the wall. Leave them to the floor or on the top of chest of drawers.

Korttiviestejä

perjantai 17. syyskuuta 2010


Voi miten osuvia ja makeen näköisiä kortteja kolahti postista. Tykkään Hellojenuinesta!

Oh, look what a stylish and with good advices postcards postman bring. I like Hellojenuine a lot!

Asiaa korvista

keskiviikko 15. syyskuuta 2010


Uudessa mukissa on isot korvat. Käyttäjällä iso korvatulehdus. Eka kuuri ihan hukkaan, ei ollut purrut pöpöön, nyt toisen sorttinen heti perään. Josko lähtis.

New mug have a big ears, mug's user has a big ear infection. First medicines didn't work, now another try...

Jyväskylä

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Oltiin viikonloppu Jyväskylässä. Alvar Aalto museo on käymisen arvoinen. Pätee jälleen, että hyvä suunnittelu on ajatonta. Tuollaisen suuren työpöydänvalaisimen, seinään maastoutuvan pyöreäkulmaisen pystykaapin ja kartiokylppärivalaisimet voisin ottaa tänäänkin.
Eväät maistui junassa hyvälle.

We visited Jyväskylä last weekend. Alvar Aalto museum is a nice place to stop by. Good design is timeless: large lamp on the ceiling, round corner cabinet and cone bathroom lamps could come to our home anytime.
Toast tasted good at train.

Yöremppaajille

maanantai 13. syyskuuta 2010

Kukkuu. Olin unohtanut tehdä yhden remonttipostauksen aiemmin, mutta parempi myöhään. Kattokaas kun meille yöremppaajille on nyt tullut naulankorviketta. V kun nukkuu, niin kovin montaa To do -listan kohtaa ei melun tai kolinan tautta saa hoidettua. No nyt on naulaamiselle vaihtoehto. Meillä vedettiin joitain sähköjä tuolta lattialistojen takaa ja listat meni paikalleen tällasella ihmeliimalla. Jonkinsortin rakennusliimaa. Ja hyvin on kestänyt ja mikä parasta, listoihin ei jää naulanreikiä. Suosittelen.

Ja lähen nyt töihin. moido.

Opetellaan lisää

perjantai 10. syyskuuta 2010

Tänään on vapaapäivä. Opetellaan Vn kanssa lisää eläimiä.

Apa / apati = apina
Bää (värinällä) = lammas
Pampi = bambi
Ammuu = lehmä
Ankka = hanhi, ankka, kana, pulu, pingviini, varpunen, lokki
Pu-pu = pupu
Ihaa = heppa
Kitta / pa! (tulee LePAkko nimisestä kissastamme) = kissa

Äiti kävi myös unelmatuoliostoksilla. Nyt pistettiin tuulemaan ja 8 viikon päästä näkyy tulos.

We have a free day from kindergarden and work. We learn to know animals and how them 'talk'.
Mother made a dream shopping today. Few chairs are coming after 8 weeks.

Opi lintuja

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Vanhat pelit ovat hienoja ja sama pätee myös näihin söötteihin pelikortteihin. Löytyi kirpparilta 50 sentillä. Sopii meille kun nenä päähän.

Old toys and plays are wonderful as these lovely playing cards. I bought them from fleamarket, cost only 50 cents. Bird playing cards just belong to us!

Jolla purjehti meille

sunnuntai 5. syyskuuta 2010


Käytiin tänään isin kaa rakkausmatkalla Porvoossa. Olimme etsineet Varpulle jo jonkin aikaa Muuramen Jollaa ja nyt sana kiersi ystävien ja tuttavien kautta kotia etsivän sängyn luo Porvooseen. Saatiin peti for free, se kun on jo seilannut samalla periaatteella lapsenhuoneesta toiseen. Laitetaan sitten me vuorostaan eteenpäin, kun käy pieneksi. Aikomuksena oli maalata sänky uudelleen, mutta taikasienen jälkeen se näyttää jo tosi hyvältä. Kiitos Minna. Kierreltiin samalla reissulla myös vähän kirppiksiä (löytyi Varpulle vanhat Benettonin toppapöksyt ja lasten henkareita) ja vietettiin kahden kesken laatuaikaa. Pitkästä aikaa, olipas mukavaa.

Today we got a Jolla-bed for Varpu. We've been looking for it quite a long time (used one) and now we heard about one bed for free in Porvoo. It has been in many kids use, but it still goes strong. That Jolla is a classic kids bed here in Finland. We also made few fleamarket finds. Varpu got Benetton's winter trousers from 1980's and some hangers.

Työpiste

lauantai 4. syyskuuta 2010


Mikkosista työpisteeseen eli piste työn aloitus keskustelulle ja Mikkoset shhhh. Tässä minä sitten työskentelen kotona. Kohta saadaan Varpun 1 v. kuvia, niitä odotellaan kovasti ennen messuille lähtöä. Ja sinne koko perheen voimin suunnittelemaan lähestyvää keittiö- ja kylppäriremppaa. Ja siis KOKO perheen, katsotaan saadaanko yhtä hyvää palautetta kuin P. Heh. On ihmiset uskomattomia.

Here's my work corner at home. Soon we'll get Varpu's 1 year old photos - can't wait. Today we go to the Habitare-fairs again - planning new kitchen and bathroom.
Proudly designed by Mlekoshi playground