Mainostajalle

Pages

Ovistopparit sun muut

perjantai 31. joulukuuta 2010


Marimekosta oli tiskirätit loppu. Ohlsonilta löyty, mutta pakko ne oli tuunata jotenkin.
Käytiin aamulla Mokossa. Olipas mukavaa ja seura hyvää! Kiitos. Mukaan tarttui muutama pallo. Lisää ovistoppareita meidän taloon.

There weren't any wipes at Marimekko. Clas Ohlson did, but I needed to make them look a little bit cooler. We went to Moko this morning. I bought few crochet balls. We use them as a door stopper.

Lisää lahjoja

torstai 30. joulukuuta 2010Olen vihkohullu ja sama se onko sivut tyhjiä vai täysiä. Pienet kirjaset ovat niin ihania selattavia. V sai auto- ja junamatkojen pelastajan, pikkudvd-soitin-töllön. Muutoin se toimii yhtälailla cd-soittimena. Teletapit ovat jo kovassa katselussa, nyt kun vain opittaisiin että katsoa saa, muttei koskea. Tuo on aivan uskomattoman kätsy peli. Sen avulla on jo nyt opittu se "tappien tassi" (= teletappien erikoinen tanssi).

More christmas gifts. Mother loves the little notebooks! Varpu got a small tv-dvd-cd player. Makes our car/train trips SO much easier. She watch Teletubbies from it and knows now how to dance like Tubbies.

Lautapelihullu

maanantai 27. joulukuuta 2010
Minä olen aina rakastanut lautapelejä. Lähdin aikanaan isi Varpusenkin matkaan, kun hän pyysi minut tekemään palapelejä.
Hyviä pelejä tulee liian harvoin eikä Pictionaryn, Aliaksen, Alfabetin ja Trivialin kaltaisia klassikkoja synny enää. Loppuun pelattuina kun ei noihinkaan jaksa oikein enää lämmetä.
Tänä syksynä saatiin tuollainen Legon peli, Creationary. Avattiin se joulupäivänä ja hitsikka - sehän on tosi hyvä! Siis jo tykkää sellaisista "koita selittää joku asia jollain tavalla -peleistä".
Etteikö muka tuossa kollaasissa ole aivan selvästi termospullo, pesukone, vesisukset, rautatieasema, piano, hissi, monokkeli, stonehenge, taj mahal, sähköankerias, ahvenheinä ja kirsikat. Mahtavaa - suosittelen!

I love guessing games. We tested the Lego's Creationary - it was a success! You can find thermo bottle, washing machine, water skies, railwaystation, piano, elevator, monocle, stonehenge, taj mahal, electric eel, pond water-crowfoot and cherries from that picture for sure!

Joululahjoja

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

V on ollut kilttinä. Tässä vasta muutama ihanista lahjoista. Joululahjanukke sai jo uudet vaatteet, kun äiti, mummi ja isi pääsivät sillä leikkimään. Mummi kutoi pipon, isi kaulaliinan ja äiti ompeli hameen ja paidan.
Tänä jouluna V, 1 v. 5 kk, on oppinut puhumaan jo ihan todella paljon. Kolmen sanan lauseita mennen tullen ja kitaran säestyksellä Ihahaan kolme ensimmäistä lausetta. Ihanaa kuunneltavaa.

V got so many christmas presents, here just a few of those. Cooking theme and the first doll. Grandmother knitted a beanie, dad knitted the scarf and mother sewed the dress.
This christmas V (1 year, 5 months) talks so much. Three words sentences and sings Ihahaa-songs first three lines, too lovely to listen.

Huojentunut

torstai 23. joulukuuta 2010

Meillä on ollut hiljaista. Tänään kuitenkin saimme maailman parhaan joululahjan ja huojennuksen. 
Hyvää joulua kaikille toivottavat maailman onnellisin äiti, isi ja Varpunen.

Sorry this silence. We have been too worried to do anything. Today we got the best christmas gift ever and relief. Very merry christmas to everyone! wish mother, dad and Varpunen.

Pillit

keskiviikko 8. joulukuuta 2010


Tilattiin työkaverin kanssa pillejä. Ne on paperisia ja ihania. Ja ennen kuin joku kysyy miten ne kestää, niin kestää hyvin. Eihän kukaan käytä muovipillejäkään montaa kertaa. Ei tuu muovijätettä.

My workmate and me ordered these lovely paper straws. And before anyone asks, paper material works great (who ever use the plastic straw more than once...) And no plastic waste - that's the best.

joulukortit

maanantai 6. joulukuuta 2010


Tämän joulun mieleisimmät kortit löytyvät Polkka jamilta. Saa ainakin Helsinki 10:n joulumyyjäisistä.

This years the best christmas cards comes from Polkka Jam. You can find them from Helsinki 10.

Eväät

maanantai 6. joulukuuta 2010


Nyt tuli valmiit murkinat. Keittovälineet hankittiin Clas Ohlsonilta. Joulupukki on käynyt Nudgessa ostamassa aiheeseen sopivan pahvisen "kodinkoneen". Shhh....

Food is ready! Cooking dishes from Clas Ohlson. Santa Claus bought cardboad oven from Nudge (shhh....)

Palloja ja munaleipä

lauantai 4. joulukuuta 2010

Meillä ollaan nyt jo viidettä päivää kuumeen kourissa. Vlla yksi yösairaalavisiitti ja toinen päivystyslääkärikäynti tehty ja nyt odotellaan, josko virus voisi lähteä pikkuhiljaa. Kuume ei meinannut aluksi lähteä laskuun millään ja nyt kun sitä pystyy jo hieman hallitsemaan, lisäksi paukahtaa silmätulehdus ja alkava korvatulehdus. Ollaan katottu Muumeja ja Barbapapaa AIKA paljon. Myös piirretty. Mä en tiedä kuvittelenko jotain superkynänkäyttäjää tuosta Vsta, mutta neiti 1 v 5 kk pyörittää ympyröitä paperille ja sanoo "pallo, pallo". Aivan selvästi, pallojahan siinä!
Työkaverini kertoi tehneensä joskus tyttärelleen leikkiruokia huovasta. Meillä kokkaillaan jo ihan hulluna, joten kiitos J vinkistä. Nyt meillä voidaan jo paistaa muna ja tehdä salaattileipä sen kanssa. Huomenna lisukkeeksi tulee nakki, keitetty muna, omena, päärynä ja juustoviipale.


V has now the fifth day in horrible fever. Some virus and just have to wait till it's gone. We have watch Moomins and Barbapapa about 100 times. And drew a lot. I'm so proud of V. She's 1 y 5 month and draws circuits and says Ball, ball. Wow, yes those are balls! Great I think! 
I made some play foods and more tommorrow. Now we have bread, salad and egg, tomorrow pear, apple, cheese, sausage more..
Proudly designed by Mlekoshi playground