Mainostajalle

Pages

Ihana valo

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Ihana valo, ihan kuin kesä! Mä rakastan tätä uutta kameraa.

Lovely light, like a summertime. I really love our new camera.

PS. Joku kysyi jossain kommenteissa, mikä on meidän seinien valkoinen sävy, kun se on niin valkoinen. Se on sävyttämätön maali eli pelkkää maalipohjaa. Sen valkoisemmaksi ei maalilla voi päästä.

14 kommenttia:

 1. Itse asiassa Tikkurilan Lumi maali taitaa olla valkoisempaa? Tai sen käsityksen oon saanu ja olin kattovani mallipaloista.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen ymmärtänyt että se sävyttämätön pohja taittaa vähän harmaaseen.

  VastaaPoista
 3. ^Näin Tikkurilalla työskentelevä ystäväni myös minua valisti. Lumi sarjan sävyttämätön on ainoa "täysin valkoinen" ja valkoisessa pohjamaalissa on kelt+pun sävyjä mukana. Valkoinen on siis uusi valkoinen ;-) jos oiken pilkkua viilataan.

  VastaaPoista
 4. jaahas, mistäs täällä tiedettiin että aamulla herätessäni ajattelin että tämä kämppä vaihtaa väriä haalean ruskeasta valkoiseen, ihan kevään kunniaksi... :)

  VastaaPoista
 5. Who wouldn't like this teapot with Pippi on it....childhood dreams...

  VastaaPoista
 6. and such a nice teapot :)
  Happy Sunday!

  VastaaPoista
 7. Meillä on kans maalipurkin valkoiset seinät, toimii.

  VastaaPoista
 8. Juu totta vie Lumi on "valkosista valkoisinta", kun siinä on pigmenttiä enemmän, mutta itse en laske sitä edes varteenotettaviin maaleihin. Olen kuullut liian monta negatiivita käyttökokemusta. Maalilla on vaikea saada tasaista, kun pigmenttiä on paljon eli se on normaalia tuhdimpi maali ja meinaa telatessa jäädä raidoille. Lisäksi kuluu enemmän ja on kalliimpaa. Mä olen harmony-fani.

  VastaaPoista
 9. Meilläkin on seinät ja katto sävyttämättömällä maalilla eli a-maalilla. Ero oli todella selkeä esim. maalarinvalkoiseen, joka näytti aivan likaiselta a-maalin vieressä.

  VastaaPoista
 10. Lumi maali muuten myös likaantuu helpommin kuin perinteiset. Tästä syystä ei sitä sitten meille laitettukaan vaikka olisin ensin halunnut..

  VastaaPoista
 11. meillä on lumi-maalilla kaikki seinät ja jälki tasaista, tosin en tiedä miten ois asian laita jos itse ois maalannut. näkee tulevaisuudessa kun joskus kolhuja ja kulumia aletaan korjailemaan. :) mutta hyvin valkoista on!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground