Mainostajalle

Pages

Suojelukohde

sunnuntai 11. joulukuuta 2011
Saimme Varpun kanssa uuden talviprojektin, suuri kiitos! Vanha nukkekoti etsi kotia ja nyt tämän suojelukohteen kunnostaminen on alkanut. Tiedossa jotain vanhaa ja jotain uutta. Julkisivukunnostus starttasi eilen ja uudet tapetit ovat jo suunnittelupöydällä! 

12 kommenttia:

 1. Oi mikä hieno projekti, tuollaiseen minäkin voisin sitoutua. Lisäkuvia remontin edetessä, kiitos! ;)

  VastaaPoista
 2. Oi että! Olisi kullanarvoista, jos kuvailisit projektia tarkasti, sillä löysin juuri itse vanhempieni vintiltä vanhan nukkekodin, joka on kipeästi kunnostuksen tarpeessa, enkä oikein tiedä, mistä aloittaisin :)

  VastaaPoista
 3. house renovation? Looks so interesting!!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Tuo jää pikkutytön mieleen iäksi:)

  VastaaPoista
 6. Jopas sattui! Mekin löydettiin tänään kirpparilta talo. Olen ajatellut, että sellaiseen en haksahda, mutta kas, kun osuu kohdalle, halusinkin sen todella, vaikkei se ole noin hieno ja mies puhui vieressä järkipuhetta.
  Olisi vain pitänyt sanoa, että se on MINUN, sillä nyt se on minun JA poikien, mikä tekee hommasta haasteellisen. Heillä kun saattaa olla vähän eri näkemys, minkälainen siitä tulee, ja keitä siellä asuu... Täräytettiin koko sisus alkajaisiksi valkoisella akryylimaalilla, jota sattui saamaan lähikaupasta. Ihan muuta olis pitänyt sekin aika hommailla, mutta oli niin mahtava tunne, että on pienoistalo, jota voi hallita, täällä oikeassa kun on ollut niin moni tauti vallalla.

  Onnea uuteen tupaan. Nuo saranalliset ovet on kyllä mahtavat.

  VastaaPoista
 7. Oih, sormet alkoivat jo syyhyämään. Tuollaisen projektin kun saisi käsiinsä

  VastaaPoista
 8. No huh, teillä onkin meneillään melko mittava restaurointiprojekti! Talosta tulee varmasti hieno :)

  VastaaPoista
 9. Vau miten hieno nukkekoti, tuollaista en ole koskaan nähnyt, muurattu savupiippu ja kaikki. Itse olen aikeissa ostaa tytöille joululahjaksi ihan perinteisen Lundbyn (kirpparilla vanha Lundby maksoi 55 euroa, uutena kaupasta 44 euroa, joten mieluummin ostan uuden), joten nukkekotiprojektia myös luvassa.

  VastaaPoista
 10. Ihana postaus! Tulee varmasti hieno! Itsellä on myös lapsuudenaikaisen Playmobil-nukkekodin kuunnostus suunnitelmissa. Ihan noin suurta remppaa en tee, mutta pinnat päällystän uusiksi, verhot vaihdan ja kalusteita uusin. Hauskaa puuhaa :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground