Mainostajalle

Pages

Ruokatuntiostoksilla

maanantai 28. helmikuuta 2011Piipahdin tänään 'ruokkiksella' Pulussa. Sinne oli tullut aivan ihastuttavia Withheart-collectionin Pupu-tyynyjä ja jo aiemmin viehättänyt keraaminen origamipöllö. Törsäsin.

Today I stopped by at Pulu-shop. I bought a cute Bunny-pillow to Varpu and lovely ceramic origam owl for me.

Kirjailoja

sunnuntai 27. helmikuuta 2011
Evakossa, kun lelut ovat vähissä, olemme lukeneet V:n kanssa aika paljon kirjoja. Kuvituksestaan palkittu Jellona Suuri on kyllä pystinsä väärti. Ihastuttavat kuvitukset ja söötti tarina. V ja äiti suosittelee.

 We have read lots of books to V, because we don't have so many toys here with us. Jellona Suuri looks so nice and the strory is cute! 

Huh.

lauantai 26. helmikuuta 2011
Mitä kuuluu, kukkuluuruu? Meillä lelut laukussa, eloa evakkokodissa ja purettu keittiö. Hektistä menoa. Ihan niin hektistä, että voi sanoa, jos tällaista olisi vuosi eteenpäin, niin ei kestäis tolkuissaan. Kyl tää tästä. Niin ja olen rakastunut liukuvärilankoihin ja noihin Marimekon uusiin salkkuihin.

Hu huu, how it's going? We have a chaos live in rent house, something is happening in our own home (kitchen disappeared) and Varpu's toys are packed in small cardboard bag. Oh, and I am in love with a gradient color yarns. 

Talon rakennuspuuhissa

torstai 17. helmikuuta 2011

Tiimarista löytyi hauskan värisiä paksuja askarteluhuopia. Keksin tehdä niistä Vlle taloja ja joku päivä jos vaikka ihan sellainen iso kylä valmistuisi. Leikkasin mieleisen kokoisiksi ja ompelin tukevalla virkkaulangalla yhteen. Kivat tuli. V tykkää käyttää päähineenä.

I made few felt houses to V. She doesn't play with them, she prefer the use em like a hat.

Eettiset ihanuudet ovat saapuneet

perjantai 11. helmikuuta 2011


Pitkäaikainen odotus on nyt palkittu! Ensimmäiset kappaleet ovat valmistuneet ja saapuneet myyntiin kaukaa Etelä-Afrikasta. MUM's työllistää köyhissä oloissa eläviä äitejä ja mahdollistaa yksinhuoltajiksi jääneiden kotona työskentelyn. Naiset saavat suunnitellut mallit ja materiaalit työpajasta. He valmistavat tuotteita kotonaan ja pystyvät näin hoitamaan lapset ja hankimaan elantoa. Jokainen suunnittelemani kappale on käsinkirjailtu ja niitä on rajoitettu erä MUM'sin webshopissa.
Tilaukset tehdään tilauslomakkeella, hinnat clutch 160 e ja tyynyliina 65 e.

Long expectation is awarded! The first pieces are completed and came from South Africa. MUM's employ mothers who live in poor conditions and let them work at home. Women gets models and materials from workshop and manufacture products at home. That help them to take care of children and earn some money. Every clutch is hand embroidered and limited edition can buy from MUM's Webshop.
Ordersheet can be found from here, prices: clutch 160 euros and pillow cover 65 euros.

Koukut

torstai 10. helmikuuta 2011

V sai joulupukitlta koukut vaatekaappinsa. Äiti sai ne äsken ruuvattua oveen. Kylläpä kesti. Ripustellaan sitten, kun palataan kotiin.

Varpu got these nice bird hooks as a Christmas present. Finally I screwed them to the door.

Putkipakolaiset

keskiviikko 9. helmikuuta 2011
Nyt on kamat paketissa ja viikonloppuna muutto väliaikaiskoteihin. Olemme evakossa siis 4 kuukautta kahdessa eri kodissa, joten ei siis pysyvää muuttoa suinkaan. Putkipakolaisuus palkitaan sitten loppuviimeeks uudella keittiöllä ja kylpyhuoneella. Niitä odotellessa...

Packed furnitures and moving to a temporary home for a 4 months.

Hei me muutetaan

maanantai 7. helmikuuta 2011Ja joskus tarvitsee tehdä kahteen kertaan. Mun väriterapiairrottelu ei oikein miellyttänyt, joten palattiin graafiseen ja hillittyyn värimaailmaan. Ja ettei pääsisi kotiutumaan, niin taas mennään. Ensiksi Tukholmaan ja sitten uuteen kotiin. Nyt alkaa rytisemään meillä.

Sometimes you need to do it twice. My first painting project wasn't so good, so i painted again with black, white and peach. I like it more. (doll's head is quite a small, hah haa)
And now we move again - water pipe renovate starts now! (First I stop by at Stockholm furniture fair. See you there.)
Proudly designed by Mlekoshi playground