Mainostajalle

Pages

Juhannus Töölönlahdella

lauantai 25. kesäkuuta 2011Kyökkiin

torstai 23. kesäkuuta 2011


Uuden keittiön asennus on tilattu. Ja niin myös kaikkea muutakin ihanaa turhaketta sinne. Leikkuulauta on Fine little shopista. Tarjottimen sain sen kuvion suunnittelijalta Maria Dahlgrenilta, tack så mycket. Näitä myy Helsingissä Helsky. Ja oliviiöljy piti ostaman ihan vain kivan pullon takia.

We've made an order of new kitcen - finally. And I bought some cool little things to there. Cutting board is from Fine little shop, tray I got from it's designer Maria Dahlgren (tack så mycket!) and olive oil is just because of the fine bottle.

V kohta kaks.

maanantai 20. kesäkuuta 2011


Otettiin V:sta kuva synttärikutsuja varten. Kohta on juhlat.


We took a photo for birthday cards, soon we'll have the parties.

Kesävermeet

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011


Kukkuu. Terveenä taas ja arki rullaa miten rullaa. Varpulla oli ensiksi korvatulehdus, joka vaihtui lennossa tajuttoman pitkäksi virustaudiksi ja superkorkeassa kuumeessa kiikuttiin toista viikkoa. Nyt kaikki ookoo ja kohta päästää kesälomalle lepäämään. Toinen hyvä juttu oli eilinen pistäytyminen omassa kodissa. Meidän kylpyhuoneeseen oli jo rakentunut kiinteä suihkuseinä ja peiliseinän uloke ja seinähanojen boksitkin oli jo koteloituna. 2,5 kk:n putkiremontti näyttäisi kuitenkin valmistuvan...ööö 8 kuukaudessa. Elokuussa ehkä jo vaihdetaan tämä reilut 20 neliötä ikiomaan kotiin. 
Näissä arkikiireissä meinaa ittensä aina unohtaa, joten nyt innoissani oon vähän törsännytkin. Sai vihdoin raahauduttua optikolle ja tilattua uudet kakkulat. Pyöreät Oscar Magnusonit ovat vallan hyvät! Sitten ostin repun, tilasivat Cali Helsingissä mun lempivärisen. Sandqvistkin tulee Ruotsista. Mä niin tykkään teistä ruotsalaiset. 
Näillä vermeillä kohti kesää, heihei murut!

Pihakirppis II

lauantai 11. kesäkuuta 2011Moimoi taas pitkästä aikaa. Varpusilla on hiljaista, kun pikkuvarpu on todella kipeenä ja muutenkin arki aika rassaavaa. Korkeaa kuumetta jatkuu eikä laskua näy. Rampataan lääkärissä vähän väliä ja toivotaan, että olisi nyt vain joku tiukka virus. Mutta jotta kaikki ei menisi mönkään, niin mainostan huomista pihakirppistä.

Käykää huomenna sunnuntaina Sörnäisissä Pääskylänkatu 9 c sisäpihalla pihakirppiksellä. Se on nyt jo toisen kerran, jos muistatte viime vuotisen...Kirppis on auki 10-15:00 ja hiekkalaatikko kaikkien käytössä, joten äiditkin saa ihan rauhassa hengailla. Siellä piti olle meidänkin myymässä, mutta ei nyt ikävä kyllä onnistu. Mutta Varpun vaatteita siellä on ainakin, jos on pikkuisia ostajia... Talo on tuossa Suvilahden naapurissa, joten matkalla Helsinki-päivän konserttiin osuu ihan matkan varrelle. 
Proudly designed by Mlekoshi playground