Mainostajalle

Pages

Ei mennyt ihan nappiin

maanantai 19. maaliskuuta 2012Heh, nyt ei oikein lähtenyt äidin askartelut lentoon. Mä muista pienenä rakastaneeni askarrella maitotölkeistä, munakennoista sun muista jos jonkinlaisia vekottimia, se oli aivan huippupuuhaa. Noh, tänään, kun V oli kipeenä kotona, niin keksin, että tehdäänpä hälle oma pikku tietsikka palohälytinlaatikosta. Hirveällä innolla puuhattiin, ja kun valmista tuli: "äiti en mä tykkää tästä, kun tässä ei ole oikeita nappuloita". Ajat muuttuvat, ja tällä leikin sitten varmasti vain minä =)

8 kommenttia:

 1. voih, tuollainenhan olisi ollut hieno! muistan kun itse piirsin kahdelle a4-paperille tietokoneen.

  ei sitä tänän päivänä semmosia. surullista.

  VastaaPoista
 2. lapset on niin ihanan suorasanasia.(: no mut hieno tieska vaikka sitte äiskälle.(:

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi hieno tietokone. Meidän lapset askartelevat yhä vielä maitotölkeistä yms. Yritän siihen myös kannustaa. Viimeisempänä ekaluokkalainen poika on rakentanut hienon ritarilinnan.

  Joskus kinusivat leikkikassakonetta ja minä en sellaista meille halunnut, niinpä askartelimme pahvilaatikoista yms. Lapset leikkivät innoissaan ja suku katsoi vähän säälien. Seuraavana jouluna joulupukki sitten toi muovisen leikkikassakoneen. Kummit olivat halunneet pelastaa lapset :)

  VastaaPoista
 4. I really love your blog and it's so mysterious to me because I can't read your language. It makes it fun to figure out what you have written.
  Have a nice day! ♥Judith

  VastaaPoista
 5. Nykyajan lapset osaa vaatia näppäimiä=)

  VastaaPoista
 6. Kokeilkaapa leikata softiksesta nappulat, niin on jotain paineltavaa.:)

  VastaaPoista
 7. What a cute little case :)


  Cheers

  Ann
  iPhone reparation
  http://iphonereparationer.dk/

  VastaaPoista
 8. Joulun konvehtirasia ja se konvehtien alla oleva lokerikko nurinpäin käännettynä muodostaa jo melko uskottavan näppiksen.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground