Mainostajalle

Pages

Rapsin rapsin

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012
Pääsiäisloma tuli kuin tilauksesta roikkuviin kotiprojekteihin. Muuton huopainen Restore-säilytin on saanut kyytiä kynsiltä, joten nyt tartti jo tapahtua. Tehtiin Melvinille tuollainen raapimispyramidi vanerista ja huovasta. Kotimainen Koskenpään huopatehdas on oikea aarrearkku kaikkeen huopailuun.
Ensi kosketus on jo otettu ansiokkaasti, nyt vaan odottamaan onko pömpeli kissan makuun oikeasti vai ei. Suihkaus kissanminttua saattaa auttaa asiaan.

12 kommenttia:

 1. Ompa tyylikkäin kissan raapimis"puu", mitä olen ikinä nähnyt. Vaude tahtoo kans kisulille samanlaisen.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Jennin kanssa! Mahti idea rakentaa itse jokin tyylikkäämpi kissan raapimispaikka. Meillä tosin kissanmintulla ei jostakin syystä ole mitään tehoa.

  VastaaPoista
 3. Look great, I love triangles, have a lovely day!.

  VastaaPoista
 4. Upea raapimispyramidi. Meidän huushollissa nuo kissojen raapimispuut ovat suoraan sanottuna törkeän rumat. Tämän DIY-vinkin otan talteen!

  VastaaPoista
 5. Tuollainen kissan raapimispuu kelpaisi meillekin! Mä olen pitänyt kissan kynnet lyhyenä niin raapimista ei tapahdu. Heti jos pääsevät kasvamaan niin sohva saa tuntea kohtalonsa...

  VastaaPoista
 6. tiedätkö paljonko tuo bertoia diamond maksaa? Siis ihka aitona..

  VastaaPoista
 7. Aitoja ne on nuokin :), vaikka vintagea. Ihan jos upouutena haluaa, niin vepsäläinen myy alk. 1460 e, riipuu vissiin pintakäsittelystä, maalattu tai kromattu jne.

  VastaaPoista
 8. Wau, mein katit joutuu ulos raapimaan,kun raapimispuut on ollu niin rumia ettei niitä voi sisällä pitää. Nekin vois haluta ton :).

  VastaaPoista
 9. hieno. tee näita myyntiin :)
  t. kissanainen

  VastaaPoista
 10. Miten kävi? :=) Syttyikö kissa tähän kolmioon?

  VastaaPoista
 11. Kuule supersuosittu ja ilman mitään kissanminttujakaan. Kun maltatte odotella, niin ohjeetkin tekemiseen on tulossa!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground