Mainostajalle

Pages

Argh.

torstai 7. kesäkuuta 2012


Kaksi asiaa arjesta. Yksi, olen superkyllästynyt lasten viruksiin ja V:n toistuviin flunssiin. Asia kaksi. Haluan superhyvän suodatinkahvinkeittimen, olisiko kenelläkään vinkkejä? Valvottava kun on, niin hyvät kahvit auttaisi varmasti. Ja aamuväsyksissä tuo Mocca Masterin toimimaton tippalukko saa hieman kireäksi. Haaveilin välillä siitä Naoto Fukasawan Plusminuszeron keittimestä, mutta se ei ole saanut kamalasti kehuja, muuta kuin ulkonäöstä tietty. Jos joukoissa on joitakin kahviammattilaisia, niin vinkatkaa hyviä vekottimia. Voin vaikka parhaasta vinkistä luvata uuden liukuvärikesäsäkin!

94 kommenttia:

 1. Terveisiä Reykjavikin arjesta! Mä käytän Chemexiä - vesi pitää kiehauttaa erikseen, mutta kahvi on hyvää ja kannu kaunis :) www.chemexcoffeemaker.com

  VastaaPoista
 2. Meillä kahvit keitetään perinteisellä kahvipannulla :)

  VastaaPoista
 3. Hei voiskohan tätä "kahviboxia" aatella? Ihan ok merkki, tosi hyvä hinta ja ulkonäkö mukava, maku arvoitus :)

  http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=aq3g4e7h1t1eoddl&kategoriaTunniste=Kahvinkeittimet&path=KODINKONEET%2FKeitPienkoneet%2FKahvinkeittimet&myymala=Prisma+Varkaus&paikkakunta=Varkaus&osuuskauppa=PEE%C3%84SS%C3%84&pageName=Main

  VastaaPoista
 4. hassua, että teidän moccamasteriin on moinen vika tullut, en ole kuullut kellään masterissa olleen mitään moitittavaa. myös me siirryimme mocca masteriin parisen vuotta sitten ja ollaan oltu super tyytyväisiä. niinpä suosittelenkin uutta mocca masteria ! : D

  VastaaPoista
 5. Meillä keitetään mutteripannussa hellalla, parasta kahvia minusta :) Hienommista vempeleistä en osaa sanoa.

  VastaaPoista
 6. Itse ostin 2 vuotta sitten Eva Solon kahvipannun ja olen ollut erittäin tyytyväinen ostokseeni.En palaisi enään missään tapauksessa kahvinkeittimeen.Kaikki jotka ovat käyneet meillä kahvilla ovat kehuneet kahviani pehmoisen makuiseksi.Itse olen huomannut että ei närästä pannukahvista mitä suodatinkahvi tekee.

  VastaaPoista
 7. HEI! VIERAILEPPA KAFFA ROASTERYSSÄ, JOKA TOIMII MOKON KANSSA SAMOISSA TILOISSA PUNAVUORESSA, SIELLÄ ON YSTÄVÄLLISIÄ ASIANTUNTIOITA JA LAADUKAS LÄHIPAAHTOMON KAHVI VIE SYDÄMMESI. KEITTIMET EIVÄT OLE KAUNISTA DISAINIA, MUTTA SITÄKIN LAADUKKAAMPIA. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI, OLEN ITSE KAHVIFRIIKKI T. PAU

  VastaaPoista
 8. mä keittelen Steltonin pressopannulla tai hellalla mutterilla, parasta kahvia näin!

  VastaaPoista
 9. Hei,
  meillä vannotaan Nordican perkolaattorikeittimen nimeen: teräspannunmallinen keitin ei hirvityksen näköinen, siinä tulee loistavaa "pannukahvia" (vaikka käytänkin ihan normi suodatinjauhatusta) ja mikä parasta: kahvi pysyy siinä hyvänä useamman tunnin eikä muutu tervaksi. On siinä myös ekologisuutta: et tarvitse suodatinpussejakaan. Jos ostat, älä osta sellaista, jossa on irtopohjan päälle asetettava pannu, vaan sellainen johon johto tulee suoraan kylkeen. Pohjamallisessa ei tule niin hyvä kahvi. Perkolaattorikeittimiä saa esim. Stokkalta, Prismasta tai Gigantista eikä ole hirmuhintainenkaan.

  Terhi

  VastaaPoista
 10. Kaffecentralista saa sellaista sylinterityyppistä vempainta, jossa kuuma vesi painetaan purujen läpi. Sillä saa kuulemma hyvää kahvia, ostin miehelle synttärilahjaksi. Saikohan tästä nyt mitään selvää, itse en juo kahvia.

  VastaaPoista
 11. Amanda!, hassua, minä taas en tunne ketään, jolla tuo tippalukko toimisi...

  VastaaPoista
 12. Kysyit suodatinkahvinkeittimistä, mutta uskallan silti antaa ääneni perkolaattorille. Sille kannattaa antaa mahdollisuus:
  - Kahvi on mainion makuista - parempaa kuin perussuodatinkahvi.
  - Laite on helppokäyttöinen - väittäisin, että yhtä helppo kuin se peruskahvinkeitin. Näppäryyttä lisää se, että niitä saa johdottomanakin.
  - Niitä saa ihan asiallisen näköisiäkin, jos ei nyt ihan plusminuszeron tasoisia.
  - Ei tule tippalukko-ongelmia.
  - Nostalgiapointsit!

  Klassikkomerkkejä taitavat olla Salton ja Russell Hobbs, ruotsalaiset taitavat suosia C3-merkkiä. Itse olen käytellyt sellaista vanhaa uskollista, jonka merkkiä en tiedä. Ei muuta kuin onnea sen oikean kahvinkeittimen metsästykseen ja tsemppiä sairastelujen kanssa!

  VastaaPoista
 13. Itse juon kahvini aina pressopannussa tehtynä. Paljon paremman makuista kuin kahvinkeittimellä ja jos ajatellaan luontoa, niin myös ympäristöystävällisempää, kun ei tarvitse ostaa suodatinpapereita. Kokojakin löytyy paljon. Pikkupannu aamulla, isompi pannu kun tulee vieraita. Ulkonäöllisestikin mielestäni kauniimpia kuin kahvinkeittimet. Random googlehaulla pari esimerkkiä

  http://www.meira.fi/kahvi/hyvan-kahvin-valmistus/pressopannulla/

  http://www.finnishdesignshop.fi/kattaus-kahvi-tee-stelton-add-colour-addcolour-pressopannu-p-4916.html

  T. Kedonkukka

  VastaaPoista
 14. Kahvialalla oleva kaveri suosittelee valmistajia Wilfa, Hario ja Aeropress.

  VastaaPoista
 15. Omasta mielestäni loistavaa kahvia tulee mutterilla liedellä. Ja melkeinpä kahvinkeitintäkin tärkeämpi on maidonvaahdotin! Tämä vekotin on ihan mahtava ja helppo ottaa mukaan vaikka mökkireissullekin aamukahvien pelastajaksi:

  http://www.crema.fi/fi/products/bialetti/tuttocrema.html

  T: Kaffe

  VastaaPoista
 16. http://www.kahvinkeitin.info/

  Täältä infoa! :)

  VastaaPoista
 17. Vaikken kahvia juokkaan niin vannon perinteisen MoccaMasterin nimeen.

  VastaaPoista
 18. Täällä vannotaan perinteisen pannukahvin nimeen. Riittävän nopsaa valmistuu ja ah niin hyvää! Mummolanostalgiaa.

  T. Kesäaamun perhonen :)

  VastaaPoista
 19. Hei!
  Meillä Mocca Master ja tippalukko toimii.. Mutta suodatinkeittimissä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan pannujauhatuksella keittämistä. kahvin maku on parempi ja pehmeämpi, eikä närästä. Moni oudoksuu tätä tapaa, mutta jo omassa lapsuudenkodissani vanhempani keittivät kahvin pannujauhatuskahvista suodatinkeittimellä.
  t.Cisse

  VastaaPoista
 20. Parasta kahvia tulee mielestäni Aeropressillä :)

  VastaaPoista
 21. Sanoisin että yks parhaita kahvinkeittimiä mitä mulla on ollut oli Kenwoodin. Harmi etten muista mallia, mutta siinä oli kaks "tiimalasin muotoista" osiota ja väri oli hopeanharmaa. Mukana myös kauniisti muotoiltu mittalusikka ja sille oma syvennys.

  Kertakaikkisen kaunis keitin ja kahvi oli mielettömän hyvää ja pehmeää; joidenkin mielestä jopa parempaa kuin mocca masterin.

  VastaaPoista
 22. Täällä kanssa Mocca Master on hyvässä käytössä ja hoidossa. Mutta jos muuta kaipailet, niin ehkäpä lapavoni.it kotiutuisi teille?

  VastaaPoista
 23. perkolaattori<3. parasta kahvia. ja kuumaa. sillä tosin keitetää pannujauhatusta mut sähkönen kahvinkeitin kumminki.

  VastaaPoista
 24. Juu, aeropressiä juurikin tarkoitin

  VastaaPoista
 25. Mocca master is the best machine money can buy!!!

  VastaaPoista
 26. Meillä on MoccaMaster automaattisella mekaanisella tippalukolla ja automaattisella virrankatkaisimella, tyytyväisempi en voisi olla. Missään kahvinkeittimessä koskaan en ole nähnyt yhtä toimivaa tippalukkoa, yksi ainokainen pisara saattaa aluslevylle huonolla tuurilla tipahtaa. Mitään pahaa sanottavaa en keksi. Kallis se kyllä on...

  https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Moccamaster-KBG741-kahvinkeitin-Auto-Off-toiminnolla-hopea/127629
  t. Niina

  VastaaPoista
 27. Haluan yrittää auttaa sinua molemmissa ongelmissasi ;) Flunssaa kannattaa yrittää torjua d3-vitamiinilla ja raakamaidolla. 2000iu saa meidän 3v joka päivä vuoden ympäri ja maitoa litkii hurjat määrät ja terveenä pysyy. Uskon näihin molempiin. Sitten kahvi asiaan. Moccamaster on hyvä ja eva solon myös. Tärkeintä on kuitenkin pavut. Kannattaa ostaa hyviä papuja (arabica) ja jauhaa ne juuri ennen keittämistä. Näin saat parasta kahvia. Siis suosittelen ensisijaisesti kahvimyllyn ostoa! -tj-

  VastaaPoista
 28. HI! Mocca Master is not the coolest one, but they make the best coffee. And they have a timeless design and last for a long time. A quality coffee maker:)

  VastaaPoista
 29. Itse en juo kahvia. En ole ikinä maistanut kahvia joka olisi hivellyt makunystyröitäni, joten olen luovuttanut. Kehoitan siis vaihtamaan aamukahvin, toimimattoman tippalukon ja kiristävät hermot yksinkertaisesti teehen. Mikä parasta saat hyvän syyn ostaa uusia kauniita (tee-)kuppeja ja nauttia todella runsaasta makuvalikoimasta..

  VastaaPoista
 30. The techni Vorm moca master has been a godsend in our sleep deprived house. Good luck on your search http://www.technivorm.com/

  danniabrit@gmail.com

  VastaaPoista
 31. mä suosittelen meidän keitintä tietysti! :) eli samat kaikki kuin mocca masterissa mutta mun silmään kivempi ulkonäkö. OBH NORDICA ja King of coffee (piano black) http://www.obhnordica.fi/kahvinkeittimet-457.aspx?ProductID=2462

  VastaaPoista
 32. Itse kyllä päädyin lopulta siihen MoccaMasteriin, mutta täytyy sanoa että jäi harmittamaan päätös. Silloin muutama vuosi sitten tarkastelin arvosteluja ja kenwoodin kahvinkeittimen laatua myös kahvin maussa kehuttiin. En osannut lukemani perusteella tehdä näiden kahden perusteella valintaa, joten otin tutumman...

  http://www.kenwoodworld.com/fi-FI/Kaikki-tuotteet/kMix-by-Kenwood/kMix-kahvinkeittimet/CM020-Coffee-Maker-0WCM020002/

  Ja olisihan tuo ollut aika päheekin!

  tE

  VastaaPoista
 33. Hauska aihe, kun itse olen vuosia etsinyt myös Sitä täydellistä kahvinkeitintä.
  Olen hieman nopealiikkeisempi ja kaikki kannut on aina vuotanut tai tippassut jonnekkin, kun ei malta hiiiiitaaasti kaadella. Joten yksi ehdoton kriteeri oli se tippasematon kannu.. Tietenkin myös itse kahvista ei saa mitää kuraa tulla. MoccaMasterissa on mielestäni aivan liian monta liikkuvaa osaa ja härpäkettä ja kahvin maku sinänsä on iha ok, muttei mikää erityisen huippu. Noh, nyt keväällä vastaani tuli ehkä Se täydellinen keitin (pari kuukautta sen jälkeen, kun vanha keitin oli jälleen vaihtunu uuteen ;) )
  http://www.bosch-home.fi/tuotteet/kahvi-ja-vedenkeittimet/kahvinkeittimet.html
  Boschin tuo termoskannullinen TKA8651 löysi meille Stockmannilta ja vanhauusi keitin löysi tiensä kirpparille ja uudelle onnelliselle(tai onnettomalle) omistajalle. Ei tippase kannu ja on hyvää kahvia ja termospulloon suoraa niin plussaa varsinkin nyt, kun äitiyslomalla yksin täällä ryystän pitkin aamupäivää. Ja tyylikäs muoto on tietenkin vain plussaa. Voin kyllä suositella!
  Lisäksi vinkkaan Huipusta espressokeittimestä, kun niitä vihdoin täältä Suomestakin saa. Nespressokeittimemme ostimme reilu pari vuotta sitten Tukholmasta, kun ihastuimme sen näppäryyteen ja tietenkin eri värisiin kivoihin kapseleihin mitä on eri vahvuuksissa ja eri makuvivahteiseina. Koneita saa eri varusteilla ja eri värisinä. Esim. meillä on erillisenä maidonvaahdotin, jonka saa kyllä ihan koneeseen integroitunakin. Ja hyvää kahvia tulee. Parempaa kuin monesta kahvilasta saa. Ainakin mieheni, minun ja monen ystävämme mielestä :) Hieman miinusta siinä, että kapselit pitää tilata vielä netistä tai ostaa Nespressoliikkeistä ulkomailta, kun Suomessa niitä ei vielä ole. Mutta siis mielestäni myös sisustuksellisesti hieno vehje ja kun eri väreillä voi leikitellä.
  Siinäpä vinkkejä vaativalle kahvimaulle :)

  VastaaPoista
 34. itse suurena kahvisnobina olen vähän rakastunut näihin painekeittimiin(anteeksi en tiedä virallista nimeä, ehkä kahviautomaatti??), vaikka eivät siis suodatinkeittimiä olekaan. (Suodatinkeittimien huippu tuntuu olevan MoccaMaster, vertailua tehneenä...)
  Joutuuhan siinä vähän tusailemaan kun joutuu puruja eka painelemaan jne ja sitten tulee se max kaksi kuppia kerralla. Mutta oi mitä namia, ja loppujen lopuksi aika nopea homma.
  Tietysti useammalle vieraalle keittäessä hankala, mutta jos haluaa vähän arjen luksusta niin tässä hyvä idea.
  Joku tuommoinen keitin missä olisi kahvimylly integroituna voi tarttua kaupasta yllättävän edullisestikin matkaan ja niissä saa ihan pannullisia tehtyä! Vaihtoehtoisesti.. Philipsillä luulisi olevan ihan hyvä, ja tyylikäs mielestäni. Kurkkailin Expertin sivuilta :)

  Tsemppiä, kahviterveisin
  Katja

  VastaaPoista
 35. Yksi Suomen parhaista baristoista antoi jokin aika sitten vinkin tästä: http://www.caffi.fi/Chemex-kahvinkeitin. Maistoin kyseisellä laitoksella valmistettua kahvia ja oli kyllä tosi hyvää. Simppeleistä simppelein juttu, ainakin minusta myös kaunis katsella ja kahvikin valmistuu juuri sopivan nopeasti vedenkeittimen avulla. Ja tiesitkö, että suodatinkahvi on nyt maailmalla megatrendikästä kaiken maailman pressojen ja muttereiden jälkeen? Me suomalaiset elämme siis just nyt kahvitrendien aallonharjalla... jes!

  VastaaPoista
 36. Aeropressin nimeen vannotaan tässäkin taloudessa. Lisää juttua laitteesta voi lukea esim. http://baristamagazine.epubxpress.com/wps/portal/bam/c0/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3iLkCAPEzcPIwN3N1dnAyMXv-Aw_0BXY3dTE_1I_ShznPLGBvohIBMz9SPNDIwsQMxi_UgDEF2gH2lipl-QnZhUlRqpCAAnLps9/

  VastaaPoista
 37. Ihan ulkonäön vuoksi päädyimme itse Kenwoodin kMix keittimeen,siihen ihanaan keltaiseen!!kuvia löytyy ainakin verkkokaupan sivuilta,värit aika nannaa :) ja omaan makuuni keittelee hyvät kaffet,joten ei hullumpi hankinta.mietittiin että onkohan tuo kuuden kupin keitin liian pieni,mutta se on osoittautunut juuri sopivaksi.itse kun en välitä kauan seisseestä kahvista niin tuleepa keitettyä tuoretta.

  VastaaPoista
 38. Suosittelisin kanssa tuota Chemexiä. Meillä on kotikäytössä se ja mökillä IKEAn ANRIK-pannu, joka niinikään on kyllä näppärä. Kummassakin vesi pitää kiehauttaa erikseen mutta kahvi on hyvää. Itse käytän pannujauhatusta mutta käytin sitä aikanaan Moccamasterissakin, koska parempaa kahvia mielestäni tuli.

  VastaaPoista
 39. Moiihei! MoccaMasterhan se meidänkin kaffet valmistaa ja hirrveesti tykkään. Meillä on semmonen miniversio ja ilman tippalukkoa, mutta mitä mainioin! Kyllä hyvä kahvi on kovin usein päivän (tai aamun) pelastus!

  VastaaPoista
 40. Minä kyllä vannon mokkamaasterin nimeen, sen koneen kun säännöllisesti pitää puhtaana jne niin ei parempaa taida olla. Saatavilla taitaa olla nyt aika kivoja värejäkin, taisi kirkkaankeltainen ja pinkki jossain mainoksessa vilahtaa. T. Elina

  VastaaPoista
 41. Meillä käytetään ihan perinteistä mutteripannua ja ollaan tyytyväisiä. Moccamasterkin löytyy, mutta sitä käytetään vain silloin kun on iso joukko vieraita. Meilläkään ei tippalukko toimi... Raivostuttavaa!

  VastaaPoista
 42. Moikka,
  mocca masteria käytän minäkin - ja eihän se tippalukko toimi täälläkään. Hyvät kahvit se keitin kuitenkin keittää joten siinä mielessä laite paikallaan.

  Sansuli U.

  VastaaPoista
 43. Meillä on Moccamaster CD ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen, niin ulkonäköön kuin kahvin makuunkin. Tässä mallissa toimii myös tippalukko ;-)

  VastaaPoista
 44. No mä sanon sitten ihan vaan "moi". :D Meillä on Moccamaster ja olen itse tykännyt, mutta varmasti markkinoilta löytyy joku helmi, jonka voit kotiuttaa teille. :)

  Tiina

  tiinavm88@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Meillä on ihan perus moccamaster ja ollaan oltu siihen tyytyväisiä. Ennen sitä oli ihan se braunin perusmalli, sekin aikansa klassikko ja hyvä keittäjä. Mökillä en taas voisi kuvitellakaan juovani muuta kuin pannukahvia ;)
  Ihanat värit uusissa pussukoissa!

  VastaaPoista
 46. Minäkin sanon moikka kahville ja että pussukka ois niin hieno!

  VastaaPoista
 47. Moi! :)

  Liinu

  liinu.kivioja@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Hassua miten Moccamastereissa tuntuu olevan niin usein tippalukko-ongelma, vaikka eivät ole mitään muutaman kympin keittimiä. Vai onkohan se niin että suosio on laskenut laatua? Meillä on joku halpispannu, joka jäi kavereilta yli - itse en kahvia juo mutta mies on tarkka ja tuolla kuulemma tulee hyvää kahvia. :)

  VastaaPoista
 49. Meiltä löytyy kotoa mutteripannu ja moccamaster, molempiin olen ollut hyvin tyytyväinen :) Tuo Chemex vaikuttaa myös hyvältä vaihtoehdolta, kemistin kotiin aika hauska!

  VastaaPoista
 50. Mutteripannu ja maidonvaahdotin on meilläkin käytössä, joten en osaisi neuvoa suodatinkahvin suhteen, mutta kilpailuun haluan osallistua ;-)

  VastaaPoista
 51. Uskallan nyt sitten osallistua minäkin, vaikka en kahviasioihin osaa sanoa yhtään mitään kun olen teenjuoja :)

  VastaaPoista
 52. Meillä ei paljon kahvia kotona juoda, joten meillä on kuuden kupin kMix. Siinä on ikisuodatin pussi, mikä on musta hyvä juttu. Plussana kiva ulkonäkö.:)

  VastaaPoista
 53. Moccista voin kyllä suositella. Tosin ulkonäöllisesti on ruma. ;)

  -irkku-

  VastaaPoista
 54. Meillä moccamaster keittää ihan hyvät kahvit, mutta itelleni keitän yleensä Steltonin pressopannulla, hyvää tulee!

  VastaaPoista
 55. Mie juon kahvit Kenwoodin KMixistä. Hyvä kahvi tulee ja nättihän se keitin on :)

  VastaaPoista
 56. mäkin lähden teeihmisenä tälle moi-linjalle
  jemina.linnama@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Meilläkään ei mokkiksen tippalukko toimi, ylläri. Ja todella kauniilta näyttää toi sun valitsema, uusi keitin. Ihana!

  VastaaPoista
 58. Nimim. äitienpäivälahjamoccamasteria odotellaan saapuvaksi :) Uudet pussukat iiiihania, toivottavasti onni potkaisee!

  VastaaPoista
 59. ihanaa, että moilla saa arvan.
  oon ite amatööri kahvijutuissa. yhdessä roasteryssä ihan suu auki sitä touhua kattelin.. siis cmon, se oli sekuntikellotettu se kahvin pressopannussa oloaika,, tarkkaa hommaa!

  MOI

  VastaaPoista
 60. Moi moi! Ihan tyytyväisenä olen meidän Moccamasteria käyttänyt, mutta kieltämättä nämä toisetkin vaihtoehdot kiinnostavat nyt.

  VastaaPoista
 61. Moccamaster meilläkin ollut kovassa käytössä ja hyvät kahvit on tullut :)

  VastaaPoista
 62. Kenwoodin ihanat k-sarjan suloisuudet!


  Heidi

  VastaaPoista
 63. Moi! :)

  Meillä suurin osa kahvista tehdään pressopannulla (http://www.crema.fi/fi/products/bodum/chambord.html).

  Moccamasterkin löytyy, mutta sitä käytämme harvemmin, tippalukko ei toimi kunnolla tuossa meidänkään yksilössä. Meidän keittimessä on manuaalinen tippalukko, en tiedä sitten olisiko automaattinen toimivampi.

  VastaaPoista
 64. Moi vain! Pussukat on ku jätskit, niin herkulliset!

  VastaaPoista
 65. Taitaa tulla vinkki liian myöhään, mutta vanha Philipsin Cafe Roma on keitellyt kohta 20v tiheitä sumppeja - se oli aikanaan testivoittaja tarpeeksi kuuman vetensä ansiosta - and still going strong.
  Automaattisammutus kahden tunnin kuluttua on hajamielikölle rauhoittava ominaisuus...

  VastaaPoista
 66. Tulin sanomaan moi. Itse nautiskelen juuri parhaillaankin Moccamasterin kahvia, mutta kyllä tuo teidän uusi kahvinkeitin päihittää Moccamasterin ainakin ulkonäössä.

  VastaaPoista
 67. Kaunis tuo Chemex, vaikka onhan sen käyttämisessä vähän enemmän vaivaa kuin perinteisemmän kahvinkeittimen. Meillä hopeinen Moccamaster on palvellut jo pitkään aivan mainiosti. Sillä tosin keitetään päivittäin vain minun aamukahvini, joten kovassa käytössä se ei ole ollut, eikä sitä tippalukkoakaan ole tarvinnut käyttää kuin muutaman kerran (sillion se on kyllä toiminut moitteetta).

  noonatuulia@gmail.com

  VastaaPoista
 68. MOI ja IHANAA kesää!!! L

  VastaaPoista
 69. Suodatinkahvi on ok, mutta silti suosittelen mutteripannua! Teräksistä sellaista, niin ei pääse alumiinit jylläämään elimistöön. Ei se määrä vaan laatu! ;)

  VastaaPoista
 70. Minä olen tietämättömin kahvi ihminen, meillä on Mocca Master, mutta joku söpö keitin olisi tietysti hieno. Joten taidan sanoa vain moi :-)

  VastaaPoista
 71. Meilläkin perus moccamaster, kieltämättä tippalukko saisi olla parempi, mutta muuten oltu tyytyväisiä..

  VastaaPoista
 72. Moi!

  Meilläkin perusphilips tai -braun, kohta kuusi vuotta keittänyt ja hyvää tulee. Keitinvesi kaadetaan aina muulla kuin keittimen kannulla, joten karstat ovat pysyneet poissa putkista.

  VastaaPoista
 73. Mullakin on krominen Moccamaster (automaattisella virran katkaisulla) ja ihan hyvin tuo toiminut, vaikka ei laitteena ehkä kaikkein kaunein olekkaan.

  Liukuväriset pussukat ovat ihania. Pinkki sopisi ruudullisen seuraksi :)

  VastaaPoista
 74. Moi! Meilläkin ihan perus mokkamestari. Olis edes valkoinen, mut ei.

  VastaaPoista
 75. Moi! Moccamasterilla on keitelty, mutta silloin tällöin myös Santoksella. Vinkit luettuani alkoi kiinnostaa moni muukin kahvinkeitin :)

  VastaaPoista
 76. osta se halvemman mallinen moccamaster, jossa ei ole tippalukkoa ollenkaan :) meillä on sellainen kotona ja suodatinpussi tulee aina nostettua telineineen suoraan tiskialtaaseen. (ok, ei ehkä ratkaise ongelmaasi, mutta näin meillä)

  VastaaPoista
 77. Moi mä en juo kahvia mutta perusmoccamaster löytyy meiltä ja pinkki pussukka sopisi kyllä meille :)

  VastaaPoista
 78. Moi, mukana arvonnassa, jos vielä vaikka ehtis!!
  -anna j-

  VastaaPoista
 79. Mulla on vastaava vekotin kuin tuo Chemex kotona ja sillä keittelen herkkukahvia viikonloppu aamuina. Nam! Mä en ymmärrä, että miksi Moccamaster on niin suosittu, mun mielestä sillä ei tule mitenkään erityisen hyvää kaffetta. Oivan valinnan teit :)

  -Miia

  VastaaPoista
 80. Moi!

  Me juodaan epätrendikkäästi espressoa, koneella ei niin väliä, kunhan itsejauhetut pavut. Pussukan toivossa, muutaman olen jo ostanutkin. :)

  VastaaPoista
 81. Meilläkin on huonosti toimiva tippalukko Moccamasterissa, mut mä keitänkin sillä vaan viikonloppuna, kun on aikaa odottaa kahvin valumista. Viikolla mutteripannukahvit kerkee tulla sillä aikaa, kun käy suihkussa :) Aiemmin meillä oli Jasper Morrisonin suunnittelema Rowentan keitin, joka oli tosi style, mutta erittäin huono siinä itse asiassa eli kahvinkeitossa. t. Jensku

  VastaaPoista
 82. Moikka! Moccamasterilla minäkin keittelen, mutta ei oo mikään unelmakeitin. Menee kans hermot tippalukon kans. Kiva kun tästä oli apua!
  -Anessa

  VastaaPoista
 83. meillä moccamaster- keitin ja uus olis hankinnassa, ja tyytyväinen olen kunhan pääsen eroon tuosta keittimestä... tästä sainkin hyviä vinkkejä ostopäätökseen, kiitos.

  VastaaPoista
 84. Tippalukollinen Moccamaster (pyöreällä säiliöllä). Itsekin taistelin vuosi tolkulla vastaan, mutta sitten piti antaa miehelle periksi :) En ole katunut, näppärä vekotin! -Lattelover-

  VastaaPoista
 85. Moikka!

  Eva Solo, CafeSolo

  Merja J.

  VastaaPoista
 86. Moi moi! :) mukana arvonnassa ehdottomasti! Me ollaan oltu Mocca masteriin tyytyväisiä, vaikka ihan aina tippalukko ei toimikaan. T: ansku1

  VastaaPoista
 87. Teenjuoja kaipaa teekeittemistä/-hauduttimista/vedenkeittimistä samanlaista postausta ja vinkkienjakoa :) Omaa blogia, kun ei oo, haha.

  -HannaHoo

  VastaaPoista
 88. Moikka!

  Meilläkin moccamasteri talossa, vaikka vähän kömpelöhän se on, saa sillä ihan hyvää kahvia.

  -Kirsi-

  VastaaPoista
 89. Ei ole mutteripannukahvia parempaa. Vaihdoin suodatinkahvin kokonaan pois ja en kadu hetkeäkään. Clipperiltä on tullut kauppoihin omaa espresso-kahvia, joten kahvihetkeni ovat vieläkin parempia.

  VastaaPoista
 90. Moccamaster, ehdottomasti!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground