Mainostajalle

Pages

DIY: piparimuotit

tiistai 27. marraskuuta 2012


No niin, nyt on tämän joulun piparimuodot hoidossa. Osallistuin äskettäin piparkakkumuottityöpajaan, jossa sai väännellä läkkipellistä mieleiset muotit. Hauskaa tekemistä kuin mikä, tosin kolvin käytössä on vielä treenaamisen varaa. Pian siis tiedossa geometrisiä leivonnaisia, ja jos taidot riittävät, niin kolmiulotteisia piparipyramidejä myös tulossa.

11 kommenttia:

 1. Timanttipipareita! Millaisen piparkakkutalon noista saiskaan...

  VastaaPoista
 2. Tykkaan! Olen lahdossa tanaan pikavisiitille Suomeen tai siis niin pikaiselle kuin taalta nyt suinkin voi... Pitaapa ehdottaa isalle jos han tekisi mulle mukaan piparimuotteja :-) Hauskaa pikkujouluaikaa! xx

  VastaaPoista
 3. Mahtavia, harvoin löytää tosi kivoja yksinkertaisia muotteja. Meillä on jos jonkinlaista Nasu-muottia ja niissä on niin pieniä kapeita raajoja ja yksityiskohtia, että ne menee poikki pellille siirrettäessä tai palavat karrelle.

  VastaaPoista
 4. Huippu idea!! Wau! Pitäs koittaa :)

  VastaaPoista
 5. Mainio idea! Saisikohan vanhoista muoteista väännettyä ... ? Tai ... taidampa kysäistä koululla alan opettajaa apuun! Pyramidit, laita kuvia sitten pipartaiteestasi.

  VastaaPoista
 6. Odotan geometristä "piparkakkutaloasi".
  Kauniit ovat. Ja mielestäni jouluisetkin.

  VastaaPoista
 7. Mä en kestä näitä sun kolmio-nelikulmio -juttuja enää yhtään! Keksi oikeasti _jotain_ muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitten kannattaa hypätä yli, niin ei tule niin paha mieli. Ikävähän se on, jos blogien lukeminen saa raivon partaalle =)

   Poista
 8. Joo katotaan tuleeko pyramideistä mitään, ajatuksissa vahva visio, toteutus voi olla kyllä sitten jotain ihan muuta. Pian näkyy!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground