Mainostajalle

Pages

Maalaiset

lauantai 29. joulukuuta 2012
Kuvapäivitys 2.1. // Nyt kun kotikoneelle pääsin, niin päivitin hitusen noita superhuonolaatuisia puhelinkuvia kameralla otettuihin, älkää siis kummastelko kuvakulmavaihdoksia. Ihan samoja räpsyjä ei kamerasta löytynyt, mutta ne ovat edelleen nähtävillä Instagramissa.

Niin ja kukkatapetista on tullut jo muutamia kyselyjä, niin tiedoksenne, että se on Boråstapeterin Wallpapers by Scandinavian Designers -kokoelmasta ja kuvitus Stig Lindbergin. Sitä myyvät ainakin Värisilmät.

***

Mökkijoulu on nyt vietetty, niukalla varustetasolla, mutta sitäkin enemmän lämmöllä, ilolla ja yhdessä olosta nauttien. Kyllä kannatti puristaa remontti edes tähän pisteeseen, parempaa joulunviettopaikkaa saa hakea. Välipäivät ollaan taas pakerrettu ja urakoitu kaikkien varastojen, ullakoiden ja nikkarointihuoneen siivoukset. Voi mahdoton, miten hauskaa on penkoa vanhoja laatikoita ja tehdä löytöjä. Nyt on jo seivattu ihanat rottinkikorit, joukko Arabian vanhoja ruukkuja, astioita, Sorsakosken aterimia ja niin makeita villahuopia. Kuvailen täs joku hetki, nyt mökkisaunaan! Mukavaa vapaata, kohta on uusi vuosi. Poks!


6 kommenttia:

 1. Ihana joulu! Juuri niinhan sen pitaisikin olla, etta nautitaan vain yhdessa olosta :-) Mokistanne on kylla muokkautumassa juuri niin ihanan suomalainen perinteinen mokki kuin olla voi :-) Ihanaista uutta vuotta! x

  VastaaPoista
 2. Kylläpä te olette olleet reippaita! Ihanalta näyttää!!!

  VastaaPoista
 3. OI, näyttääpä herkulliselta mökiltä! Ihana!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen projekti, tulen seurailemaan jatkossa.

  VastaaPoista
 5. moikka! hei, mistä nuo keittiön kaappien vetimet on kotoisin? olen etsinyt kierrätyskeskukset sun muut läpi, eikä mistään tunnu löytyvän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hokolalta saa eri mitoissa ja väreissä - se on hyvä paikka. Niin ja näin muuten kerran Hong Kongissakin, usko tai älä. Salettiin halvat siis, mutta laadusta en osaa..

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground