Pages

Terveiset Pieksämäeltä.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012


Pieksämäellä on hiljaista. Ja kaunista. Ukki on nyt saatettu maan lepoon.

Kuin uudet

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012
Roikkuvien hommien lista lyhenee, jihaa. Kaiuttimien uudet värilliset verkot odottivat kuplamuovissa ihan liian kauan, mutta eilen aamulla alkoi tapahtumaan. Nuo Amphionit ovat näin sisustajan silmin yhdet kauneimmista äänipömpeleistä, huippulaatua ja hyvännäköisesti. Nyt he vielä ovat kehitelleet värilliset verkot, jotka voit ottaa ihan missä tahansa värissä. Napakymppi.
Tähän musaintoiluun sulautuneena kävin läpi myös noita vinyylejä, mitä herkkuvärejä niistäkin löytyikään. Väri-iloa kevääseen teille kaikille!

Jenna Karjalainen

perjantai 13. huhtikuuta 2012


Olen onnistunut tutustumaan lähiaikoina todella taitavaan piirtäjään - kiitos siitä! Niin ja siis aivan oikeaan käsin piirtäjään, ei pelkästään konella taituroivaan kuvittajaan. Ostin meidän myyjäisistä hänen julisteen, jonka vihdoin viikonlopun kunniaksi sain ripustettua seinälle. Käykääpä katsomassa tämän nuoren neitosen kädenjälkeä, voin vannoa että hänestä kuulemme vielä.

Pääsiäispupu muni (?)

perjantai 13. huhtikuuta 2012Kävikö teillä pääsiäsipupu yöllä vierailulla? Meillä muni (miten pupu munii, öööö) aikamoisen mötkylän Varpun tyynyn alle. Nyt voi isi ja tytät harrastaa yhdessä ompeluhommia. Pupu taisi tulla tuon Fidan kautta.

Rapsin rapsin

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012
Pääsiäisloma tuli kuin tilauksesta roikkuviin kotiprojekteihin. Muuton huopainen Restore-säilytin on saanut kyytiä kynsiltä, joten nyt tartti jo tapahtua. Tehtiin Melvinille tuollainen raapimispyramidi vanerista ja huovasta. Kotimainen Koskenpään huopatehdas on oikea aarrearkku kaikkeen huopailuun.
Ensi kosketus on jo otettu ansiokkaasti, nyt vaan odottamaan onko pömpeli kissan makuun oikeasti vai ei. Suihkaus kissanminttua saattaa auttaa asiaan.

Savipiireilijät

lauantai 7. huhtikuuta 2012Oltiin tänään savipiireilemässä koko perhe. Jo kouluajoilta tuttu ystäväni Sami Rinne kutsui meidät työhuoneelleen ja koko perhe sai työntää kädet saveen. Aivan ihanaa, ja tarpeellisen terapeuttista tuo käsillä muovailu. Nukkekoti sai astioita ja seinämme reliefejä, jotka näytän kun valmiita ovat. Ja tuohon saveen tutustuminen lapsuuden savipiirikokemuksien jälkeen muistutti kyllä vaativuudestaan. Arvostukseni keraamikkoja kohtaa nousi satakertaiseksi. Kiitos Sami, sinähän voit tulla meille sitten pussipajaan ompelemaan joku ilta!

Long time...

maanantai 2. huhtikuuta 2012


ENNENJÄLKEEN

Pitkästä aikaa meillä vähän järkättiin. Kun on kaksi naista talossa, korujakin ilmaantuu tuplamäärä. Nuo Ohlsonin pienet muovirasiat on superkätsyjä - ja riittivät äidille - Varpun korut kun muuttivan omaan aarrearkkuun.

Kahvilakissoille

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

LOKAL


KÖKET POP-UP 

IHANA KAHVILAHei kahvilakissat, nyt on uusia osoitteita. Eilen oli rento kaupunkipäivä, johon kuului melkein kymmenen kuppia kahvia. Päätimme jalkaantua uusiin plomsahtaneisiin kahviloihin ja olipas hyvä saldo. Näillä kahviloilla ei voi kevät paremmin alkaa.

Ajeltiin perjantaina Annankatua pitkin ja silmiin osui mielenkiintoisen näköinen ikkuna. Heti aamusta suuntasimme Lokaliin, joka olikin ollut auki juuri sen 10 minuuttia. Nyt ollaan Varpusilla ajan hermolla.
Katja Hagelstam on aukaissut minigallerian ihan siihen ruttopuiston kupeeseen. Lokal on gallerian, kaupan ja kahvilan yhdistelmä, ja oikein viehättävä sellainen. Käykää ihmeessä ja katsokaapa vallankin niitä keittiön välitilan käsinmaalattuja laattoja - superhienoja!

Päivään mahtui myös aamiainen Espan lavalle tulleessa pop-up kahvilassa. Aivan loistava idea pistää kahvila siihen ja toimi paremmin kuin hyvin. Kaikki hyvin ja aamupuuro 10+.  Kofeiinilimiitti oli jo huipussaan, kun piipahdimme Ihanassa kahvilassa. Mukaan tarttui kuitenkin pussillinen kuivattuja päärynöitä. Katsokaapa kassan lähettyvillä olevia superstylejä pusseja, kannattaa ostaa vaikka vaan paketin takia!

Lokal
Annankatu 19
ti-pe 11-18
la-su 12-16
lokalkatjahagelstam.fi

Köket
Pop up - kahvila Espan lavalla 10.4. saakka.
ma-la 10-20
su 12-16
cafekoket.fi

Ihana kahvila, Aleksi
Aleksin ja Fabianinkadun kulma vuoden 2012 ajan.
ma-pe 10-20
la 11-15
ihanakahvila.fi
Proudly designed by Mlekoshi playground