Mainostajalle

Pages

Yrjö Kukkapuro Cloud Chair, 1980

maanantai 28. toukokuuta 2012


Lauantaina löytyi uusi tuoli. Näyttäisi mun Bauhausrakkaus kääntyvät jo vahvasti tuonne Memphisiin. Yrjö Kukkapuron Cloud-tuolista en nyt voi sanoa mitenkään, että olisi kuin tehty meille tai sopii tuohon olkkariin kuin nenä päähän. Se ei sovi mihinkään, mutta juuri siksi se on niin hullun ihana. Katsotaan mistä löytää paikkansa.  

MOA

lauantai 26. toukokuuta 2012


MOA:n näyttely on vielä huomisen, muistakaa käydä. Ja samalla kertaa on mahis päästä kurkistamaan Jätkäsaaren makasiineihin sisälle, mahtavat tilat. Niin ja Varpukin viihtyi, kun oli style 'hoplop' alakerrassa.

Oispa aina lauantai.

lauantai 26. toukokuuta 2012


Mikä lauantaiaamu! Täällä sitä helteessä istutaan partsilla Varpun kanssa. Viikolla istutetut yrtit ovat lähteneet hyvin kasvamaan, joten minusta taisi sittenkin löytyä ihan vähän viherpeukaloa.

Löysin viikolla uuden kahvilan. Käykääpäs Kolmannella linjalla (17) Good life coffeessa. Vallan kiva paikka ja tyylikkäitä kahviasioita mukaan ostettavaksi. Sain kuulla, että kaupunkimme on saanut jokin tovi sitten Kaffa roasteryn rinnalle toisen pienpaahtimon, Helsingin kahvipaahtimon. Oikein nastat kahvipussit sanon minä. Täällä kun tuo valinta menee aika usein ulkoasu edellä. Oli siis kyllä myös hyvä kahvi. Ihanaa viikonloppua <3

Parveke-elämä alkoi.

maanantai 21. toukokuuta 2012

Tuliaiset

sunnuntai 20. toukokuuta 2012Luontomatkailun etuna on sielunlepo ja kauppojen vähäisyys. Muutama ruokatuliainen, tai ainakin kokkailuun liippava ostos tuli kuitenkin kotiin. Nuo JOSE-ruokatuliaiset olivat supertyylikkäästi konseptoitu juttu. Valikoimaan kuului eri taiteilijoiden kuvittamia kalasäilykkeitä, ihan hullun hienoja, ja sitten viinejä ja noita ostamiamme öljyjä ja viinietikoita.
Tunaa ostettiin sitten vielä yksi nätti paketti muulta merkiltä ja Varpu sai oman minikeittiön. Liesi ja kolme keittoastiaa 1 e. Paketista ja kyläkaupasta päättellen setti ollut myynnissä vuodesta 80 saakka. Liikkuttava.

Rotas

sunnuntai 20. toukokuuta 2012


En meinaa nyt sen suurempaa matkareportaasia kirjoittaa, mutta tuleville Azoreitten matkaajille annan yhden vinkin muistikirjan kulmaan kirjattavaksi. Saariryhmän ainoa kasvisravintola löytyy tuolta Ponta Delgadasta vanhan kaupungin kujilta. Se oli matkan pelastaja useana päivänä, äitenpäivä mukaan lukien. Viehättävä ravintola tarjosi kepeämpää ja raikkaampaa ruokaa, kun muutoin koko saariryhmän ruokatarjonta on tuhtia lihaa ja kalaa ilman juur mitään kasviksia. Palvelu oli huippua ja ihmiset ihania. Kiitos Rotas

Azorit

tiistai 8. toukokuuta 2012

Vispilän kauppaa

sunnuntai 6. toukokuuta 2012Jos kaipaatte muuten vispilää, joka mahtuu pikkuruisena laatikkoon, ja on vielä hyvännäköinenkin, niin katsastakaapa Normann Copenhagenin uudet vatkaajat. Ihan tosi monta hauskaa väritystä. Minulle tarttui pari matkaan toissa viikolta Köpiksestä, maksoikohan euroissa noin 14 e.

Juhlasta juhlaan

lauantai 5. toukokuuta 2012


Kävin Pieksämäellä tietenkin kirpputorilla ja voi mikä omppu löytyikään taas muutamalla eurolla. Samasta paikasta tarttui mukaan myös kultainen kaulakoru.
Otin tovi sitten vastaan myös Ecobohemian ruhtinaallisen lahjan: Swedish hasbeensin kengät heidän kevään valikoimista. Meillä on ylioppilasjuhlat tiedossa, joten tarjous sopi äidille, joka ei juurikaan vaatekauppoihin ennätä. Kiitos. Kauniit ovat!

Proudly designed by Mlekoshi playground