Mainostajalle

Pages

Taavetti

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Jaala

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Virrat

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Saarijärvi

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kirppisantia

torstai 19. heinäkuuta 2012

Kesäloman makoilun lomaan mahtuu aina tietenkin kirpparit. Viimeisimmäksi reissusimme Hämeenlinna-Riihimäki akselilla, jossa olen jo aiemmin tehnyt hyviä ostoksia. Hämeenlinnasta löytyi Berså-lautanen eurolla, tietty kun kuppi puuttui, mutta on se niin nätti vaikka kahvipöydän kekseille tai Varpun leikkeihin. Kotimme origamimobile sai väistyä, kun löysimme tuollaisen Aarikan naamamobilen. Ei hajuakaan miltä vuodelta, mutta oikein hyvälle mielelle se saa. Nuken sänky sai myös uudet lakanat Hämeenlinnasta, noin kauniita vanhoja kudonnaisia harvoin tulee vastaan. Ja näihin kesäsateisiin kelpaa mennä vanhalla Paddington-sadetakilla. Ihan Hakaniemen Fidasta tuo, kuten Aarikan mobile. Tuo kirppispenkoilu on vaan niin lystiä!

Erilainen matkatoimisto

torstai 19. heinäkuuta 2012
Mainiota! Helsinki on saanut Torikortteliin nastan matkatoimiston. Erilaisen, niinkuin nimi lupaa. Erilainen matkatoimisto antaa matkavinkkejä Helsinkiläisille omaan kotikaupunkiin tai turisteille toisenlaisia vaihtoehtoja perusnähtävyyksien rinnalle. Niin ja vierailijat saavat toki jättää seinälle post-it lapuissa oman matkavinkkinsä ihan mihin vaan. Täältä löytyi taas uutta täytettä minun omaan Menopussiin. Pistäytykää toimistossa, kivojen tekemisideoiden lisäksi tyylikäs sisustus!
 Unioninkatu 27 B, ma-la 11:00-18:00.

Mökki

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Terveiset Aulangolta.

Made in Kallio

perjantai 13. heinäkuuta 2012


Piipahdimme eilen nopsaan Made in Kalliossa ja paikkahan oli hehkutustensa väärti. Nuorten suunnittelijoiden tuotteita, joita valmistetaan siinä hoodeilla ja kahvia kanssa :) Oikein oli hyvännäköiseksi paikka laitettu, 10 pistettä seinälaatoitukselle ja säilytetylle tarjoilutiski-ikkunalle. Ens kerran uudelleen kahvien kera.

***
ja Armi kiitos palautteesta, mä en ollut tota feediä edes ajatellut. Puhelimella kun päivittää matkalla, niin täl ei pysty laittamaan niitä yhteen kirjotukseen vaan heittää typerästi jokaisen omaksi postaukseksi. Jos jollain on hyvät mobiilipäivitysvinkit iPhonelle, niin kertokaa. Juu, mutta koitin nyt askarrella noi yhdeksi jutuksi ja poistaa muut, niin pysyy virta napakampana. Koneellahan toi ois silmänräpäyksessä korjattavissa, mutta tää pikkunäyttö ja pätkivä yhteys ;)

Menopussi

perjantai 13. heinäkuuta 2012Kerroin aiemmin keksineeni jatkokäyttöä tuolle WDC:n Helsinki pussukalle. Keräsimme kivoja visiittikohteita Helsingin alueelta ja kun tekemisen pula yllättää, arvomme sieltä mahdollisen käyntikohteen lomapäivän tai vapaaillan iloksi. Siis tuttu idea päiväkotien lorupusseista. Sen uusiokäyttö on osoittautunut  hauskaksi. Pussiin voi sujauttaa uusia kokemisen arvoisia paikkoja, jotka meinaa monasti unohtua. Nyt sisältä löytyy menokortit kivoista kahviloista telttaretkeen ja Hoplopista Haltialaan. Keltaiset kortit iltamenoksi, punaiset vaativat vapaapäivän.

Lines

torstai 12. heinäkuuta 2012Tänään tuli paketti. Oikein söötti juliste Seventy Treestä. Sitä ihmetteli myös perheemme nelijalkainen.

Sunnuntairetki

torstai 12. heinäkuuta 2012

Olimme joskus talviaikaan käyneet työkavereiden kanssa Bastvikin kartanossa Espoossa. Siellä tarjoillaan silloin tällöin sunnuntaisin brunsseja, joten varasin Varpun synttäreiden jälkeiseksi aamuksi hemmottelun herkkupöydän ääreen. Kesävierailu siellä oli vallan antoisa, mahtavat ruoat ja yllätykseksi vielä lampaitakin pihapiirissä lasten iloksi. Suosittelemme sunnuntairetkeksi ilman muuta! 

Kerä

torstai 12. heinäkuuta 2012


Perjantaina on hyvä syy Tampereestua. Kaupungin ihanin lankakauppa Kerä aukaisee ovensa ja ihan pian ihanuuksia saa myös nettikaupan kautta. Oltiin Varpun kanssa pienellä kotimaanmatkalla Kerässä, ihanalta näytti ja mainiota tuleepi. Onnea suloisille kaupantädeille!
Kerä, Aleksanterinkatu 30, Tampere, kera.fi


Prinsessajuhlat

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012
  

Mustavalkominimalistinen varhaiskasvatukseni johti valtakunnan valtavimpaan prinsessavaiheeseen. 
3-vuotispäiviä juhlimme sankarittaren toiveen mukaisesti vaaleanpunaisesti. Onnea murunen <3

Proudly designed by Mlekoshi playground