Mainostajalle

Pages

Viininpunainen ja kupari

sunnuntai 20. tammikuuta 2013
Just nyt viininpunainen, marmori ja kupari tuntuvat hyvältä. Kupari siksikin, että se tuo pontta kevätsiivoukseen. Kävin hetki sitten Smyygissä, mikä on täynnä mitä ihastuttavampia siivousvälineitä, harjoja, suteja sun muuta. Noilla Redeckerin kupariliinoilla saa lasista, uunista, pannuista sun muista tahrat irtoamaan suit sait ja naarmuttamatta. 

13 kommenttia:

 1. Hei, laitan sen kuvan sulle asap. Sori että on kestänyt.

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös tuollainen Redeckerin kuparinen liina kuin myös sellainen, jossa on sieni sisällä. Nättejä ja toimivia!

  VastaaPoista
 3. Just ne! Varsinkin kupari ja marmori hotsittaa mua tällä hetkellä ihan kympillä. Kaikenlaisia päähänpistoja sitä tyttölapsen päähän juolahtaa, sillä pari vuotta sitten en olis voinut kuvitellakaan lämpiäväni noille. ;)

  VastaaPoista
 4. Samoja väri-ihastuksia täälläkin, teinkin samantyyppisen postauksen joku aika sitten melkein samoilla väreillä hih! :) Marmorivillitykseen en itse tosin ole vielä ainakaan lähtenyt. Aika kiva toi kuparirätti.

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mää oon niin oottanu et millon tuo viininpuaninen pärähtää sisustuslehtien sivuille!! Meillä on talossa yks sen värinen seinä ja mulla on ollu siihen alusta asti viha-rakkaus-suhde. On ollu tunne että se tulee vielä..onhan se nyt ollu jo vaatteissakin :) Ja voiko tuosta ylimmästä kuvasta nähdä jotain muutakin tulevaa kuin värejä? ;)

  VastaaPoista
 6. Mette =)
  Minna, ei kiirettä. Oikeesti. Kun oon mammiksella, niin tuun viimestään kattoo. Ei niillä tee mitään ennen sitä kuiteskaan, heh. Pus.
  Krisse, eikö oo superkätsyjä. ja se vaahtomuovillinen on kuulemma vielä sensitivempi, jos pelottaa tuo metallilla rapsuttelu.
  Valentine, äläs muuta sano. Näin sitä maut muuttuu!
  Peeta, oota vaan hetki, niin se marmori kolahtaa sinnekin. Näin on =)
  Ninni, kohta, ainakin ripaus ;) Ja huoli pois, se tulee ja sitten voit hymistellä, että sul oli se seinä jo ajat sitten =) Niin ja juu, kyllä siitä taitaa voida nähdä myös yhden uuden kevättulokkaan <3

  VastaaPoista
 7. Voi mahti! Onnea isosti teille <3

  VastaaPoista
 8. Onnea, ihanaa! On tää kyllä aika ihanaa! Ja sulla kohta tuplaihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu, niin on. Ootan ihan hulluna. ja isona =))))

   Poista
 9. Voi apua!! Tässä postissa pysäyttää toi kevättulokas <3 Aivan upeeta!!! Onnea <3 Ihana juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon apua minäkin huusin ekana =D Kiitos, ihanaa tää kyl on =))

   Poista
  2. Haha ;) Voi tuo on niin autuasta aikaa <3

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground