Mainostajalle

Pages

Harmaata, harmaata.

keskiviikko 13. helmikuuta 2013
No niin, nyt tulisi vielä muutama kuva viime viikonlopulta. Mökillä oli siis alkuaan muovimatot, jotka joissain huoneissa oli laitettu vanhojen lankkujen ja kovalevyn päälle, tuvassa taasen vanhat päällislankut oli aikanaan vaihdettu sinne koko lattian pohjalankuiksi, väliin eristeet ja päälle pilipalilautaa, kovalevyä ja lopun kruunaamaan taas se muovimatto. Osin siis selvisimme vain purkuhommilla ja uudella maalipinnalla, tuvassa taasen piti laudottaa koko lattia uusiksi. Nyt se olisi valmis, saanut viimein myös maalipinnan. Päädyimme noihin Uulan maaleihin ja voi tsiisus mikä ero lopputuloksessa. Niin kauniin samettista maalipintaa harvemmin näkee. Sävy on hitusen vihreään taittava harmaa, värinimen voi joku vaan arvata. 
Uunikin rapsuteltiin ennen joulua vanhoista lateksimaaleistaan ja se sai perinnemestarin käsissä uuden pinnan. Keittotaso siirrettiin suunnitelmien mukaan vanhan päältä täytettävän tulipesän kohdalle ja sivuun tehtiin uudet luukut. Liesitason viereen jäi siis laskutilaa, jonka nyt tasotettiin betonilla. Siihen voi laskea huoletta kylmää tai kuumaa, ja sopii nätisti uunin värimaailmaan. 
Amsterdamin reissulta toin tovi sitten tuollasen Clojo-veskipaperitelineen. Simppeli kuin mikä ja passaa tuolla mökkireissuilla hyvin pikku pottailijan tarpeisiin.

3 kommenttia:

 1. Love those details...the way wood is stored, those cozy shoes, the soap,...all looks calm and so cozy.

  VastaaPoista
 2. Ettei tuo Uulan sävy olisi nimeltään Naava? Äitini talo on sillä maalattu ja kovin tutulta näyttää. :)

  Kaunista on!

  VastaaPoista
 3. Ihan huippuhieno toi wc-paperiteline! Sopisi muuallekin kuin mökille, ainakin oman muovihäkkyrän voisin korvata tuollaisella....

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground