Mainostajalle

Pages

Helmikuun valossa

maanantai 11. helmikuuta 2013Emme olleet joulun jälkeen käyneet laisinkaan mökillä. Perjantaina vihdoin pääsimme ja olipas rentouttava viikonloppu! Tuvan suuret puhteet alkavat olla hoidettu eikä tänä viikonloppuna yksikään sivellin uponnut ämpäriin eikä porakone laulanut. No mutta ompelukone senkin edestä, kun tehtiin tuollaiset salusiinit tuvan ikkunoihin Saanan ja Ollin Maailman synty -hamppukankaasta. Surautin myös tovi sitten tuosta ihanasta Florence Broadhurstin hevoskankaasta pikkutyynyn. Haaveilin sitä aiemmin tapettina makkariin, mutta juuri natsaavaa musta-valkoista väritystä ei tällä haavaa ollut kuin kankaassa.  Makkarin kukat tekevät kyllä hyvää ja tuo mallitilkusta tehty pikkutyyny ilahduttaa sitten muutoin. Laittelen vielä lisäkuvia mökiltä lähipäivinä, kunhan saan purettua kamerasta.

Ai niin. Käytiin lauantaina lähikaupungin kirpparilla ja sielläpä odotti aikamoinen löytö. Saatiin matkaan tuo pitkä Artekin penkki ja enemmän kuin kohtuuhintaan. Se päätyy saunatupaan jossain vaiheessa, kekotelkoot tuvassa kunhan remontti siellä on hoidettu.

Perjantaina ennen mökkireissua piipahdin 12 x koti kirjan julkkareissa. Hyvä Jonna ja Krista, kauniin teoksen olette tehneet ja se tarjosi oikein rentoittavia sisustustunnelmia mökillä maaten. Suosittelen!

13 kommenttia:

 1. Tosi kiva kirpparilöytö. Mä löysin yhden artekin tuolin kerran Tikkurilan kierrätyksestä 10e:lla. Ja siis hyväkuntoinen:)

  VastaaPoista
 2. sä oot uskomaton kirpparihaukka, oon kade! :D (tai sit käyn ite liian vähän kirppareilla) ostitteko mökin jostain sieltä suunnilta missä näin teidät viime kesänä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Juu ei, se mökki on just niin hullun kaukana, ettei siellä tulisi joka viikonloppuna käytyä. Nyt lähdettiin länteen ;)

   Poista
 3. Tuo bumling, mistä se on peräisin? Totally must nro 1, täällä pirkaanmaalla ne eivät kierrä. Hyvä löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://pikkuvarpunen.blogspot.fi/2010/02/sydan-sanoo-bum-bum-bumlinge.html

   Mä löysin sen kolmisen vuotta sitten eBaysta. Juu ei tosiaan kierrä vaikka noita kirppareita on sen verran tiiviisti koitettu. Mutta eBay toimi tosi hyvin, avaa ihan uudet markkinat =)

   Poista
 4. Ihanaa ihanaa ihaninta, että olet taas innostunut päivittämään aktiivisemmin! Jee jee jee! Ei mulla muuta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hee, kiitos, kiitos. Koitetaan välillä taas ryhdistäytyä täälläkin ;)

   Poista
 5. Where can I find these shelves? I <3 them! Please let me know :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Contact your local lumberyard =) Brackets are from Ikea, shelves from my neighbor lumberyard..

   Poista
 6. Kiitos Susanna<3 ihanasti sanottu. 12 x KOTI tiiminpuolikas kiittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi viikonlopun rennoimmasta hetkestä <3

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground