Mainostajalle

Pages

Tupatarkastus

tiistai 5. helmikuuta 2013Anun toiveeseen on vastattu, ovet aukaistu ja nyt pääsee kaappeihin kurkistamaan. Todistettavasti minimalistisen keittiön ovien takaa aukeaa ihan peruslapsiperheen astiakokoelma eriparikuppeineen, eväsbokseineen ja kakkuvuokineen. Jos oikein minimalistiksi ryhtyisi, voisi noita leikkuulautoja olla vaikka yksi, ei kuutta ja pari salaattikulhoakin saattais riittää neljän sijaan.14 kommenttia:

 1. *Huoh*. Mulle iski varsinainen keittiökrapula. Ehkä olis aika siivota turhakkeita pois ja pistää ylimääräiset kiertoon.

  VastaaPoista
 2. Sä jaksat aina ihastuttaa :) Voi mä voisin kaivella kanssa meidän keittiön laatikot ja järjestää kaiken samaan tyyliin....kun olisi aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo järjestys on pakko pitää, jos meinaa, että menee laatikot kiinni =) Eikun Hämeenlinna viikonloppuhommiin!

   Poista
 3. Nyt taisi vihdoinkin iskeä se kevätsiivousinto! Oman keittiön kaapit ja laatikot kaipaa niin kipeästi perkausta ja järjestelyä, varsinkin näiden kuvien jälkeen. Kiitos näistä Suki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii, oleppa hyvä. Se siivouspuuska vaan on niin koukuttavaa - kun aloitat yhdestä, niin toinen on pakko kanssa ja kolmas ja neljäs =) Onneksi on kato kohta viikonloppu, niin oikein hyvää puuhaa!

   Poista
 4. Kiitos, että teit tämän postauksen :) Omat kaapit on kyllä ihan järjestyksessä, mutta tavaraa on reippaasti enemmän.. Onko tuossa määrässä tosiaan teidän kaikki lautaset ja lasit? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja noilla selviää vaikka 12 ihmisen kestittämisestä =)

   Poista
  2. Wau :D Täytyy varmaan katsella omat kaapit läpi sillä silmällä..

   Poista
  3. Hei vielä kysymys tuosta teidän astianpesukoneesta, mikä Mielen malli se on?

   Poista
  4. Sitäkään en muista ulkoa, mutta kaivelin sen tiedon ostopapruista siihen Dekon juttuun, pitäisi löytyä kuvatekstistä. Erityistä siinä on tuo supermatala sokkelimahdollisuus.

   Poista
 5. Itsellekin tuli tunne, että täytyisi heti päästä kotiin järjestelemään keittiön tavaroita. Onneksi muutetaan kohta, ehkäpä siitä saisi lisäintoa :)

  Sitä täytyy vielä kysyä, että missäs teidän aterimet ovat, kun ei näy laatikoissa, eikä näkynyt edellisessäkään postauksessa olevan työtasolla missään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sellanen Palasetin peruskuutio, missä on kaikki aterimet sulassa sovussa - näkyy varmasti jossain aiemmissa, ainakin muistaakseni remonttivaiheisissa postauksissa. Oikein kätevä ja seilaa paikasta paikkaan!

   Poista
 6. Ah, kuinka tyydyttävä postaus! :D

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground