Mainostajalle

Pages

Up

maanantai 18. helmikuuta 2013
Viikonloppuna oli kesäpeittojen vaihto. Päällimmäisenä syynä se, että halusin päästä testaamaan nuo Elloksen ruutulakanat. Normaalisti meillä on siis sellattinen tuplaleveä täkki, joka on suuren kokonsa lisäksi suureellisen lämmin. Mutta siis yksi yö takana ja aika rapsakat puuvillat oli seurana (Tiedoksi niille, jotka halusivat kuulla käyttökokemuksia.) Pesu pehmensi hieman, mutta ei niistä mitkään soft cottonit tullut. Mutta katsellaan.
Vaihdoin seinälle myös uuden julisteen. Tuo Fine little dayn Up on levollisuudessan täysin makkarikamaa. Tykkään.

8 kommenttia:

 1. Toi juliste on kyllä ihana, itekin oon sitä himotellut. Se tosiaan on rauhallisen kaunis. Kaikki metsäiset ja vuoriset talvimaisemat ihastuttaa! :) Tosin kaikkea muutakin sitä mieli tekisi mutta ei kaikkea kannata ostaa.. Vaikeaa on elämä tämä.

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Julisteesta tyktätään täälläkin, tosi kiva. Nuo lakanat kuulostaa täydellisiltä, rakastan nukkua nimenomaan semmoisissa jämäkissä puuvillalakanoissa.

  VastaaPoista
 3. Mä en saa tulla tänne kurkistelemaan ollenkaan, heti alkaa haaveilemaan sisustusjutuista. Ja lakanat, ei ollut ennen lakanoilla juuri väliä, pääasia että tuntui hyvälle iholla. Päiväpeiton allahan ne ovat. No mutta sitten ensin ostin ne H&M pellavalakat valkoisena ja Jari pesi ne 90 asteessa punaisen pyyhkeen kanssa. No nyt tilasin nää, ihan vaan tämän takia :)

  VastaaPoista
 4. Dont understand anything but love your blog and product. I just bought a sac can't wait for it, it will arrive at miami, and send to Costa Rica. Yei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great! Thank you for order and nice words!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground