Mainostajalle

Pages

Pihasuihku

torstai 31. tammikuuta 2013


Tammikuun hässäköissä ei juuri maalle ole ennättänyt, mutta kun vielä tämän viikonlopun ahertaa, niin seuraavana suunnataan kyllä het' kello 16 kohti mökkiä. Hommat ovat kuitenkin siellä iloisesti edistyneet, kunnanvesi tulee nyt sisälle (toivottavasti lavuaariin ja viemäreitä pitkin uloskin), lattiat ovat maalattu ja ullakollekin pääsee kipuamaan katosta vedettäviä portaita pitkin. Hiljaa hyvää tulee!

Haaveissa ovat jo kesäiset mökkipäivät ja lankesin tässä humussa tilaamaan puutarhaan suihkun. Meillä ei ole omaa rantaa, mutta suihkuun johdettu kaivovesi vilvottaa varmasti. Ja onhan tuo kuparinvärinen vilvoittaja mitä stylein vai mitä? Bloomingvillen tätä kesää ja itse ainakin käännyin Maja decorin puoleen tilauksessa. 

Futonia

maanantai 28. tammikuuta 2013


Lauantaina muuten aukesi Kalasatamaan uusi liike, Futonia Outlet. En ole mitään futonnaisia, mutta Tukkutorin alueelle auennut kauppa piti tarkastaa saletisti kivan näköisen tilan vuoksi. Ja olihan se aamuvisiitin väärti. Niin ja joku jonkin aikaa sitten kyseli tuota valaisinnauhaa, ei siis mitään ohuilla pilipalipiuhoilla olevaa vaan tuota jämäkkää kumiremmisysteemiä. No tuolla oli ja Armaksessa kanssa. 

Hayn Tube kaupan

sunnuntai 27. tammikuuta 2013


On tämä sitten kevätsiivoushulluutta tai muuta pakottavaa RV-hommaa, mutta nyt se järkyttävä kaapien järkkäys alkoi. Ei ole nyt kodissa laatikkoa tai komeroa, jota ei olisi koluttu, seulottu ja järjestetty. Vintti kummittelee mielessä, mutta se vie sitten ihan oman päivänsä. Ja sitten tulee kamaa myyntiin! Tämän päivän tavaran puhdistautumisesta meiltä saa lähteä Componibili - meni jo Instagramin kautta, mutta Hayn Tube-valaisin on vielä kaupan. 45 e ja hae pois.

- Ai missä navassa ne asuu?

lauantai 26. tammikuuta 2013


Nyt on pesty omatuntoa. En ole aktivistityyppiä, mutta kaikenmoiset vetoomusvideot saavat kyllä tihrustamaan. Meille tuli viikolla postia Coca-Colalta ja WWF:ltä, heillä kun on kamppanja jääkarhujen arktisen kodin suojelemiseksi. Tietenkin tuon videon kyynelsilmin katsottuani (tiedän, tässä herkässä tilassa olen helppo saalis) tein vuosilahjoituksen. Hommaan pääsee pienelläkin mukaan, minimilahjoitus on 6 e/kk tai vuosilahjoitus alkaen 40 e:sta. Ja toki tuolla sivuilla on muitakin auttamistapoja sekä hyödyllistä valistusta ilmastonlämpenemisen ja jäätiköiden sulamisen hidastamiseksi. Nyt jäämme odottamaan postia karvaisilta kummilapsilta ja jatkan kotona selittittämistä: - Ne jääkarhut asuu tuolla pohjoisnavalla jäätiköllä ja se jäätikkö sulaa niin kuin lumi, jos me roskataan ja tuhlataan energiaa näin paljon. - Ai missä navassa ne asuu?
Tuo kuvan Zuny-jääkarhu on muuten veikeä ovistoppari tai kirjatuki, ihan kuis haluu käyttää.

Apua, tilaa!

tiistai 22. tammikuuta 2013


Tuleeko muillekin valon lisääntyessä hirveä tarve vähentää tavaraa, saada avaruutta ympärille ja heittää kaikki pölyä keräävät vuntut pihalle? Aurinko paljastaa kaiken sen, mistä talven pimeydessä on luistettu. Voi tsiisus sanon minä. Nyt en olisi ihan valmis joka kolon kevätsiivoukseen, vaikka nurkat  uhkaavasti siitä muistuttelevat. 
Olkkarin tason sain kasattua torniksi ja vietyä kassitolkulla lehtiä pois. Nyt on ainakin vajaa neliö lisätilaa liikkua.  Tämä saa kelvata toviksi.

Viininpunainen ja kupari

sunnuntai 20. tammikuuta 2013
Just nyt viininpunainen, marmori ja kupari tuntuvat hyvältä. Kupari siksikin, että se tuo pontta kevätsiivoukseen. Kävin hetki sitten Smyygissä, mikä on täynnä mitä ihastuttavampia siivousvälineitä, harjoja, suteja sun muuta. Noilla Redeckerin kupariliinoilla saa lasista, uunista, pannuista sun muista tahrat irtoamaan suit sait ja naarmuttamatta. 

Vanha sänky

lauantai 12. tammikuuta 2013


Vanha vauvan sänky löytyi vanhan tavaran liikkeestä, kiitos työkaverin tarkkojen silmien. Aivan ihastuttava kaluste, tuo kullanhohtokin on juuri nyt hyvä.

Old crib from second-hand shop. 


Filtti

lauantai 5. tammikuuta 2013
Viime kuukausina on kannettu laatikkotolkulla tavaraa mökille varastoista sun muista. Nyt välillä toisin päin. Kesämökin vinteiltä löytyi vaikka sun mitä, viimemmäkseen tämä villapeite, joka päätyi nyt pyykkikoneen kautta kotiimme. Mun torkkupeitekokoelma alkaa pian olla saman suuruinen kuin keittiöpyyhekavalkaadi, mutta minkäs mahtaa, ei tätä voinut jättää ummehtumaankaan.
(Tulisi muuten makee takkikin, jos ois kunnon ompelijasorttia.) 

Summer cottage's attic find: old wool blanket.

Hyvä Piia!

keskiviikko 2. tammikuuta 2013


Hyvä Kaksitvån Piia, vuoden aloituksen paras uutinen on tässä!

Piia Keto on suunnitellut Arabian uuden Piilopaikka-sarjan. Retromaiset kuviot yhdistyvät luontevasti yhden Arabian suosituimman sarjan, Arctican, eleettömän kauniisiin muotoihin. Hyvä, hyvä, hyvä!

Proudly designed by Mlekoshi playground